DI > Ekonomi

Monday, 06 April, 07:06

DI - 26 mar 20 kl. 21:59

Guldregn över Volvo Cars vd – men nu sänks lönenVolvo Cars vd Håkan Samuelssons lön och bonus ökade med över 80 procent i fjol. Han kunde kvittera ut 35,7 miljoner kronor efter att. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Volvo Cars, Cars, Håkan Samuelssons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Guldregnöver , Volvo, Carsvd men nu , sänks, lönen
Affärsvärlden - 12 sep 16 kl. 14:36

Volvo Cars ägare misstänks i miljöbilsskandal

Kinesiska Zhejiang Geely Holding, äger till Volvo Cars, är ett av bolagen som misstänks för att ha lurat till sig pengar från staten, rapporterar Automotive News..

DI - 17 okt 16 kl. 10:07

Volvo Cars misstänkt för utsläppsfusk

Volvo XC90 får underkänt i ett omtest av utsläpp som holländska myndigheter genomfört. Nu misstänks Volvo Cars och andra biltillverkare för testfusk, rapporterar holländska NOS..

GöteborgsPosten - 18 nov 13 kl. 23:49

Tidigare Volvochef bedrägerimisstänkt

En tidigare chef inom Volvo Cars misstänks ha lurat sin dåvarande arbetsgivare på drygt sju miljoner kronor. Mannen nekar och hävdar att summan i själva verket var en provision..

BT - 20 nov 14 kl. 13:41

Volvo misstänks för prisfixning

En rad stora lastbilstillverkare misstänks för att ha pratat ihop sig om priser. Volvo är ett av de företag som nu ska förklara sig inför EU-kommissionen. I förlängningen kan mångmiljardböter hota.

BT - 20 nov 14 kl. 13:03

Volvo misstänks för konkurrensbrott

EU-kommissionen har informerat en rad stora lastbilstillverkare att de misstänks för att ha brutit mot EU:s konkurrensregler. Volvo är ett av de företag som ombetts ge sin syn på situationen. EU-kommissionen nämner i sitt pressmeddelande inga namn, men Volvo meddelar att bolaget mottagit ett så kallat "Statement of objections" från kommissionen, ett formellt steg i utredningen som ger bolagen möjlighet att ge sin syn på situationen.

BT - 25 okt 12 kl. 14:45

300 får sluta på Volvo PV i Gent

Nu drabbas även Volvo Personvagnars fabrik i Belgien av att produktionen sänks på grund av den vikande efterfrågan. Efter årsskiftet dras takten i Gentfabriken ner och ungefär 300 inhyrda från bemanningsföretag tvingas lämna företaget i slutet av året. Volvo har totalt 5 200 anställda i Gent.

PrivataAffärer - 22 okt 18 kl. 11:19

Kepler: Volvo attraktivt efter kursfall

Det skriver Kepler Cheuvreux i en analys, där rekommendationen för Volvo höjs till köp (behåll). Riktkursen sänks däremot till 160 kr (180), vilket kan ställas mot att Volvo handlas till drygt 134 kr på måndagsförmiddagen. I analysen tar Kepler Cheuvreux upp att de starka kvartalssiffrorna delvis kan hänvisas till att efterfrågan och därmed beställningar har tidigarelagts och Kepler påminner om att det är en cyklisk industri.

Expressen - 06 jul 16 kl. 11:10

Volvo misstänks för kartellbildning

Ett antal lastbilstillverkare, däribland Volvo, misstänks för kartellbildning. Det svenska företaget riskerar nu kraftiga böter som väntas överstiga det tidigare rekordet på 1,7 miljarder euro, skriver Bloomberg News. Samtidigt misstänks tyska biltillverkare för samma typ av brott..

BT - 25 nov 14 kl. 10:10

Volvo tar höjd för miljardsmäll

EU:s kartellutredning kan kosta Volvo så mycket som 3,7 miljarder kronor. Det befarar lastbilstillverkaren, som sätter av summan och tar smällen på årets fjärde kvartal. - Vi har läst och utvärderat kommissionens utlåtande och kommit fram till den här summan.

Helsingborgs Dagblad - 20 nov 14 kl. 12:53

Volvo misstänks för konkurrensbrott

EU-kommissionen har informerat en rad stora lastbilstillverkare att de misstänks för att ha brutit mot EU:s konkurrensregler. EU-kommissionen nämner i sitt pressmeddelande inga namn, men Volvo meddelar att bolaget mottagit ett så kallat "Statement of objections" från kommissionen, ett formellt steg i utredningen som ger bolagen möjlighet att ge sin syn på situationen. Utredningen har pågått sedan 2011..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Fastator skjuter upp utdelning

Den senaste tiden har spridningen av coronaviruset skapat stor oro i världen. En del av denna oro handlar om den framtida….

DI - 5 minuter sedan

Fastator offentliggör årsredovisning för 2019

Fastators årsredovisning för 2019 finns från och med idag tillgänglig på bolagets hemsida, www.fastator.se.

DI - 30 minuter sedan

Rekordras för hushållens boprisförväntningar

SEB:s Boprisindikator rasade med 67 punkter till minus 20 i april vilket var den största förändringen någonsin under en enskild månad.  ”.

DI - 30 minuter sedan

Morgonkoll: Uppåt på Asienbörserna – oljepriset faller

Asienbörserna stiger på bred front på måndagen medan oljepriset faller att Opec+ möte som skulle hållits på måndagen skjuts upp till på….

DI - 1 timme sedan

Helgnyheterna har skapat börskaos – varning för ras i påsk

Måndagar har varit den sämsta börsdagen under de sex veckor som gått sedan börsfallet inleddes..

DI - 1 timme sedan

Bolaget höll ut i stormen – Di:s råd väl defensivt

Dagens industri tyckte att informationsföretaget Karnovs teckningskurs var väl hög i samband med börsnoteringen för ett år sedan..

DI - 2 timmar sedan

Kraftigt fall för oljepriset

Oljepriserna har fallit tvärt efter det att ett möte mellan Opec och dess allierade om minskad oljeproduktion försenades..

DI - 2 timmar sedan

Detta händer måndag 6 april

STÄMMOR - Mälardalens Omsorgsfastigheter BÖRSSTATISTIK - Norwegian: trafiksiffror för mars kl 8.00 - Beklädnad: veckostatistik från….

DI - 8 timmar sedan

Coronasjuk Boris Johnson till sjukhus

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson är på sjukhus – tio dagar efter att han bekräftats vara smittad av covid-19..

DI - 10 timmar sedan

Storbanken: Företagens lånebehov mycket större än normalt år

Danske Bank ser en kraftigt ökad kreditefterfrågan under coronakrisen.  Bara i Sverige har storbanken under den senaste månaden tagit emot….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.