DI > Ekonomi

Monday, 06 April, 06:56

DI - 26 mar 20 kl. 21:25

Petter Stordalen om krisen: ”Förbereder mig på det värsta”Coronapandemin slår brett och hänsynslöst mot näringslivet, men för hotell- och resebranschen är krisen total..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stordalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Petter, Stordalenom , krisen, Förberedermig på det , värsta
GöteborgsPosten - 12 mar 20 kl. 11:21

Petter Stordalen förbereder jättevarsel

Antalet gäster har gått ner kraftigt, enligt hotellkedjan: "Måste anpassa bemanningen".

Skånskan - 22 maj 18 kl. 16:10

Rätta prylarna att ha om krisen är framme

eslöv Hur förbereder man sig som privatperson på en samhällskris eller i värsta fall ett krig? Det är temat för en beredskapsdag i Badhuspaken på lördag kl 10-14.– Vi kommer att vara på plats tillsammans med räddningstjänsten, polisen, Ebo och VA Syd.

Ekonomistas - 26 mar 20 kl. 20:52

Vägen ut ur COVID-19-krisen

Många av den senaste veckans inspel kring hur vi bäst ska hantera Corona-krisen påminner om det filosofiska ”trolley-problemet”; en spårvagn rusar mot en grupp människor som kommer dö om du inte ingriper och växlar spår till ett annat där bara en person står. Vad ska du göra? Hur du än gör så blir du ansvarig för död och avvägningarna handlar om hur man väger antalet personer mot aktivt handlande eller passivitet (och i varianter av problemet om man ska värdera vissa liv, säg yngre personer, högre än andra).

YLE - 08 mar 16 kl. 13:58

De gröna och SFP förbereder en interpellation om utbildningsnedskärningar

Svenska Folkpartiet och De gröna förbereder en interpellation om nedskärningarna inom utbildningen. Enligt partierna försämrar nedskärningarna bland annat jämlikheten inom utbildningen. SFP och De Gröna påpekar att Sipiläs regering skär mer än någonsin i utbildning och forskning trots att de nuvarande regeringspartierna inför riksdagsvalet lovade att inte skära i utbildningen.

YLE - 08 mar 16 kl. 13:58

De gröna och SFP förbereder en interpellation om utbildningsspar

Svenska Folkpartiet och De gröna förbereder en interpellation om nedskärningarna inom utbildningen. Enligt partierna försämrar nedskärningarna bland annat jämlikheten inom utbildningen. SFP och De Gröna påpekar att Sipiläs regering skär mer än någonsin i utbildning och forskning trots att de nuvarande regeringspartierna inför riksdagsvalet lovade att inte skära i utbildningen.

YLE - 08 jun 16 kl. 14:55

Elbolagen förbereder sig för stormen

Elbolagen har tagit in extra beredskap på grund av stormvarningarna för kvällen. På Herrfors i Jakobstadsregionen följer de med läget timme för timme. - Den senasre rapporten varnar för vind som kan bli upp till 20 meter per sekund.

SR - 10 apr 14 kl. 07:47

Nato förbereder att trappa upp militärt

Nato förbereder att trappa upp militärt i Östeuropa med anledning av krisen i Ukraina..

BT - 02 dec 14 kl. 18:48

Så påverkas Borås av krisen: "Jättetråkiga konsekvenser"

Vänsterpartiet förbereder sig på nyval. Och gruppledaren Ida Legnemark (V) lyfter fram hur boråsarna direkt kommer att påverkas av det som nu sker på riksplanet. – Jag kan inte påstå att jag är förvånad.

YLE - 02 okt 15 kl. 10:43

Vasa elnät förbereder sig för stormen

Höststormen Valio drar in över Österbotten västerifrån och det varnas för vindar på upp till 25 meter i sekunden. På Vasa elnät är beredskapen höjd inför vindfällen och annat som kan hota eldistributionen. - Nog är det alltid lite spänt, man vet ju aldrig vad som händer, säger beredskapschef Petter Södergran.

DN - 06 okt 15 kl. 18:05

VW-chefen förbereder koncernen på besvärliga tider

Den nye VW-chefen Matthias Müller förbereder koncernen på besvärliga tider. Vid ett möte med 22.000 anställda i Wolfsburg förklarade han att hårda besparingar väntar samtidigt som varje investering kommer att ifrågasättas.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Rekordras för hushållens boprisförväntningar

SEB:s Boprisindikator rasade med 67 punkter till minus 20 i april vilket var den största förändringen någonsin under en enskild månad.  ”.

DI - 30 minuter sedan

Morgonkoll: Uppåt på Asienbörserna – oljepriset faller

Asienbörserna stiger på bred front på måndagen medan oljepriset faller att Opec+ möte som skulle hållits på måndagen skjuts upp till på….

DI - 1 timme sedan

Helgnyheterna har skapat börskaos – varning för ras i påsk

Måndagar har varit den sämsta börsdagen under de sex veckor som gått sedan börsfallet inleddes..

DI - 1 timme sedan

Bolaget höll ut i stormen – Di:s råd väl defensivt

Dagens industri tyckte att informationsföretaget Karnovs teckningskurs var väl hög i samband med börsnoteringen för ett år sedan..

DI - 1 timme sedan

Kraftigt fall för oljepriset

Oljepriserna har fallit tvärt efter det att ett möte mellan Opec och dess allierade om minskad oljeproduktion försenades..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndag 6 april

STÄMMOR - Mälardalens Omsorgsfastigheter BÖRSSTATISTIK - Norwegian: trafiksiffror för mars kl 8.00 - Beklädnad: veckostatistik från….

DI - 8 timmar sedan

Coronasjuk Boris Johnson till sjukhus

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson är på sjukhus – tio dagar efter att han bekräftats vara smittad av covid-19..

DI - 10 timmar sedan

Storbanken: Företagens lånebehov mycket större än normalt år

Danske Bank ser en kraftigt ökad kreditefterfrågan under coronakrisen.  Bara i Sverige har storbanken under den senaste månaden tagit emot….

DI - 10 timmar sedan

Regeringen vill ha mer samarbete med M

Centerpartiet vill att Moderaterna hjälper regeringen och samarbetspartierna att arbeta fram kommande krispaket, skriver partiföreträdare….

DI - 11 timmar sedan

Minskning i antalet nya dödsfall i Italien

Antalet nya dödsfall i Italien med koppling till coronaviruset det senaste dygnet är det lägsta på över två veckor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.