Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 10 April, 10:31

Kristianstadsbladet - 26 mar 20 kl. 21:14

Uppåt på Wall Street – tredje dagen i rad
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Wall Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppåt på Wall, Streettredje dagen i , rad
Dagens PS - 09 aug 19 kl. 15:46

Lotterivinst, Wall Street och dagens rapporter

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. 94-åring nära slänga vinstlott värd 60 miljoner
En man i Oregon köpte en lott till jackpottdragningen, och var precis på väg att slänga den när han upptäckte att han vunnit. Facebook riskerar smäll på flera miljarder dollar
Mark Zuckerbergs livsverk uppges ha missbrukat den nya tekniken med ansiktsigenkänning.

NT - 20 okt 11 kl. 14:48

Naomi Wolf gripen på Wall Street-demonstration

Författaren och journalisten Naomi Wolf greps av polis i samband med en Occupy Wall Street-manifestation på tisdagen, skriver Guardian. Protesten hölls utanför Skylight Studios där en lång rad kändisar samlats för en prisceremoni. Bland de närvarande fanns staten New Yorks guvernör, demokraten Andrew Cuomo, som motsatt sig de krav på en så kallad miljonärsskatt som förts fram av den globala Occupy Wall Street-rörelsen..

PrivataAffärer - 30 dec 19 kl. 13:19

Wall Street: Noteringarna levde inte upp till förväntningarna

Så blev det dock inte, konstaterar Wall Street Journal (WSJ). Totalt summeras inhämtat kapital från nytillkomna bolag till drygt 62 miljarder dollar under året, med 211 nya företagsnamn på börserna. ”Efter att ha väntat i många år fick privata investerare till slut chansen att satsa på en typ av amerikanska startup-bolag kända för att transformera hela branscher under det senaste decenniet.

Dagens PS - 06 okt 17 kl. 07:48

Rekord på Wall Street – för sjätte dagen i rad

Bidragande var bland annat ökade förhoppningar om att president Donald Trump kommer att få igenom sin skattereform. New York-börsen fortsatte uppåt på torsdagen med S&P 500-index på rekordhögsta för sjätte dagen på raken. Det amerikanska representanthuset godkände under gårdagen en budgetplan inför 2018 som innehåller möjligheten för republikanerna att rösta igenom en eventuell skattereform i senaten med enkel majoritet.

DI - 11 jun 19 kl. 15:30

Wall Street stiger för sjätte dagen i rad – Beyond Meat mot strömmen

Wall Street inledde tisdagen med stigande kurser för sjätte dagen i rad. Mot strömmen går köttsubstitutbolaget Beyond Meat som rasar omkring 12 procent efter de senaste dagarna tokrusning. .

Realtid - 27 mar 20 kl. 06:43

Uppgångar på Wall Street tredje dagen i rad

Wall Street upp tredje dagen i rad, och det går uppåt även på Asienbörserna.  EU-parlamentet har sagt ja till en coronafond på 37 miljarder euro. Här är morgonens nyheter i korthet.

Sydsvenskan - 02 nov 12 kl. 06:30

Wall Street tror på Obama men hoppas på Romney

USA:s finanselit satsar mest pengar på den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney. Men trots en svag ekonomi har Wall Street klarat sig bra med Barack Obama i Vita huset.Kanske är det delvis personligt.

Sydsvenskan - 07 okt 11 kl. 06:30

De vill ockupera Wall Street

Runt 5?000 demonstranter samlades på onsdagen i New Yorks finanskvarter för att protestera mot ekonomiska orättvisor och finansmarknadens makt.
NEW YORK.

Sydsvenskan - 10 jan 14 kl. 06:30

Wall Street som en amoralisk cirkus

Om du har problem med svordomar är det här en film att undvika. Med 506 stycken ”fuck” i dialogen slår ”The Wolf of Wall Street” nytt spelfilmsrekord. Det fula språket bleknar ändå jämfört med bilderna: tre timmar av kokainstinna nakenorgier från nittiotalets Wall Street som får Sodom och Gomorra att framstå som pryda platser.

NSD - 28 jul 11 kl. 15:32

Wall Street vädjar om ny budget

En rad tunga företagsledare på Wall Street skickar nu brev till president Barak Obama och vädjar om en uppgörelse kring den amerikanska budgeten. Enligt brevet blir konsekvenserna väldigt allvarliga om inte någon överenskommelse nås. Företagsledarna, som bland annat kommer från finansjättarna JP Morgan och Goldman Sachs, skriver att den ekonomiska uppgången i USA fortfarande är mycket ömtålig..

DI - 11 apr 12 kl. 06:31

Europa-oro sänkte Wall Street

Handeln på Wall Street föll under tisdagens handel. Det är femte handelsdagen i rad som börserna tappar mark. Under dagen noterade Dow Jones index sin lägsta nivå sedan den 2 februari..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Prinsessan Christina har hittat sin farmor

"Solstrålen på Stockholms slott". Så lär Hjalmar Branting ha kallat kronprinsessan Margareta efter att hon hade dött 38 år gammal, i sviterna efter en öroninflammation. 100 år senare har prinsessan Christina funnit sin farmor i arkiven..

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Företag vill ställa om – men saknar signaler

Volvo Cars är ett av företagen som hjälper vården under coronakrisen. Men det tar tid att ställa om en fabrik – och industrin saknar tydliga signaler om vad som behövs..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Jörgen Svensson: Nyfikenhet stillas – men det är helt annan sak

Fyra personer har avlidit på ett äldreboende i Kristianstad. Är det viktigt för allmänheten att veta vilket boende det rör sig om?.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Svenskarnas tro på myndigheter undersöks

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Virusorden du inte kunde i januari

I slutet av januari rapporterades det första fallet av covid-19 i Sverige. Sedan dess haglar coronauttrycken tätt. I dag slänger vi oss med ord som vi kanske inte ens visste fanns för bara några veckor sedan.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ung man död i trafikolycka

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Lucinda Riley-roman ges ut i förtid

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kontroller på gång på Stockholmskrogar

Kontroller väntar i helgen för de restauranger i Stockholm som inte kanske inte följer Folkhälsomyndighetens krav..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Debatt: Skyddsutrustning är den stora bristen just nu

Vi förstår att många kommuninvånare har frågor kring Östra Göinge kommuns hantering av den pågående coronapandemin och vi vill därför redogöra för läget, skriver kommunstyrelsens presidium i Östra Göinge, det vill säga Patric Åberg (M), Daniel Jönsson (M) och Anders Bengtsson (S)..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

De ser om skyddsutrustning kan återanvändas

Brist på skyddsutrustning har fått Region Skåne att se över om det går att återvända visst material. En grupp specialister kollar nu om det går att sterilisera exempelvis ansiktsmasker..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.