Sydöstran > Nyheter

Friday, 10 April, 11:44

Sydöstran - 26 mar 20 kl. 20:50

Anhörig smittad – elever får distansundervisning
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anhörig, smittad, eleverfår , distansundervisning
Skånskan - 15 dec 18 kl. 15:00

Anhörig berättar om hoten

Sjöbo Skånskan berättade i fredags om att en pojke på Färsingaskolan hotat att ta med skjutvapen till skolan. Nu berättar en nära anhörig att pojken syftade på en luftpistol då han fått veta att två elever ”ska plocka honom med en elpistol”.
– Han har gjort fel som sagt detta, men han har själv gjort detta under hot.

Trelleborgs Allehanda - 16 jul 12 kl. 14:18

Anhörig överklagar höghusbyggen

Foto: Claes Nyberg
Tidigare har en granne och en anhörig till en LSS-boende överklagat den nya detaljplanen för sockerbrukstomten i centrala Trelleborg. Nu överklagar ytterligare en anhörig planen, som tillåter fyra höghus att byggas på tomten.
Det handlar om Trelleborgshems planer på att bygga fyra höghus på tomten, med upp till åtta våningar.

Barometern - 11 jul 14 kl. 10:48

Handläggare betalade ut föräldrapenning till anhörig

En handläggare på Försäkringskassan i Kalmar kollade upp flera anhöriga i myndighetens ärendesystem och betalade ut föräldrapenning till en av dem. Personalansvarsnämnden har efter en utredning kommit fram till att den anställde mellan februari 2011 och juni 2012 gjort 105 otillåtna sökningar i systemet. Handläggaren sökte information om fyra anhöriga och tittade på deras ärenden.

YLE - 24 okt 15 kl. 08:00

En av tre sköter anhörig vid sidan av sitt jobb

Upp till 700 000 finländare tar hand om en gammal, sjuk eller handikappad anhörig vid sidan av sitt arbete. Vanligtvis är det kvinnor i omkring 50-års åldern som sköter sina egna eller makens föräldrar. Det för med sig många utmaningar både för de anhöriga och deras arbetsgivare.

Kristianstadsbladet - 24 sep 13 kl. 09:12

Anhörig kritiserar boendet

Det finns anhörigkritik mot Björkens vård- och omsorgsboende. En anhörig, som vill vara anonym, påpekar olika saker som inte fungerar.
?

Alliansfritt Sverige - 28 jan 14 kl. 13:09

Summan att betala när du får se din anhörig dö i TV: 750 000

Vi har tidigare rapporterat om den absurda TV-skandalen från Akademiska sjukhuset i Uppsala. För att göra en lång historia kort: en man avlider på Akademiska sjukhuset. Detta sänds på bästa sändningstid inför chockade anhöriga och 300 000 övriga TV-tittare, utan att tillfråga honom eller hans anhöriga filmas han på sin dödsbädd.

Trelleborgs Allehanda - 11 jul 12 kl. 13:30

Anhörig klagar på höghus

Foto: Tomas Nyberg
En anhörig till en av de boende på LSS-boendet vid Flygelgränd överklagar kommunfullmäktiges beslut att anta detaljplanen för fyra höghus på sockerbrukstomten.
Liksom ett grannpar som tidigare överklagat detaljplanen menar hon att husen blir alldeles för höga. Enligt den anhöriga var det aldrig tal om att det skulle byggas så höga hus på tomten när hennes släkting flyttade in för sju år sedan.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Häktas för mordförsök på 15-årig anhörig

En 20-årig falubo greps på måndagen sedan han några dagar varit anhållen i sin frånvaro, misstänkt för mordförsök på en 15-årig anhörig..

Skånskan - 12 maj 19 kl. 11:47

Våldtäktsoffer hotas av anhörig till förövare

Burlöv Den unga kvinnan blev våldtagen av en man, som sedan dömdes till fängelse för våldtäkten.
En anhörig till våldtäktsmannen har efter domen fortsatt trakasserat offret, och hotat att hon ska skjutas när gärningsmannen släpps.– Jag blev så rädd och chockad, säger den unga kvinnan i förhör på frågan hur det kändes när mannen knuffade henne på en plats i Arlöv, och frågade henne varför hon polisanmält våldtäkten.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Anhörig dömd för misshandel

En anhörig till den 17-åriga flicka som på torsdagen hittades hängande död i ett träd i Skärholmen i södra Stockholm, har tidigare dömt för misshandel av flickan, uppger DN.Detta faktum fick polisen att fatta misstankar om att det rörde sig om mord, och inte självmord som man först trodde.För cirka ett år sedan dömdes en anhörig till flickan för misshandel av henne.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 10 minuter sedan

Byråkrati riskerar stoppa EU-miljarder

EU:s finansministrar har enats om ett stödpaket på över 500 miljarder euro mot coronakrisen. Reaktionerna i Sverige skiljer sig åt. Ett styrkebesked från en enad union menar vissa – men andra har farhågor om nya byråkratiska nät att navigera för att hjälpa krisande företag..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Gårdsbutik – numera även på hjul

Tanken har funnits ett tag. Coronakrisen skyndade på beslutet. Nu finns Askunga Dovvilt även som rullande gårdsbutik..

Sydöstran - 15 minuter sedan

UFC på ö skjuts fram efter ESPN:s krav

Mitt i coronapandemin ville UFC:s ordförande Dana White arrangera MMA-fajter, bland annat på en privat ö. Men efter krav från sändande tv-bolaget ESPN skjuts matcherna fram..

Sydöstran - 1 timme sedan

Coronasmitta på fest – 70 blev sjuka

En vecka in i mars bedömde Folkhälsomyndigheten risken för spridning av covid-19 i samhället som måttlig. Den 7 mars samlas 100 personer för en fest i en villa utanför Stockholm – och 70 av dem blev sjuka, skriver ..

Sydöstran - 1 timme sedan

Coronafall på äldreboende: ”Personen isolerades omgående”

På skärtorsdagskvällen kom beskedet att en person på ett äldreboende i Sölvesborgs kommun har bekräftats smittad av coronaviruset. – Personen mår efter omständigheterna bra, säger Ina Gavard, medicinskt ansvarig sjuksköterska i Sölvesborg, på fredagsmorgonen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Prinsessan Christina har hittat sin farmor

"Solstrålen på Stockholms slott". Så lär Hjalmar Branting ha kallat kronprinsessan Margareta efter att hon hade dött 38 år gammal, i sviterna efter en öroninflammation. 100 år senare har prinsessan Christina funnit sin farmor i arkiven..

Sydöstran - 1 timme sedan

Kommunalrådet talar till folket

Uppmanar samhällsmedborgare att stanna hemma i påsk, vara rädda om de äldre men samtidigt inte sluta att leva. – Det är viktigt att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och att vi tar covid-19 på största möjliga allvar, säger Morgan Bengtsson (S), kommunalråd..

Sydöstran - 1 timme sedan

Företag vill ställa om – men saknar signaler

Volvo Cars är ett av företagen som hjälper vården under coronakrisen. Men det tar tid att ställa om en fabrik – och industrin saknar tydliga signaler om vad som behövs..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.