UT > Nyheter

Friday, 10 April, 07:58

UT - 26 mar 20 kl. 18:44

Lokala fotbollslag påverkas av viruset: ”Träningar har blivit inställda”På onsdagen kom beskedet att säsongsstarten för division 1 till 3 skjuts fram till mitten på juni på grund av riskerna med covid-19. Västergötlands fotbollsförbund diskuterar nu möjligheten att göra detsamma för de lägre divisionerna, men redan nu har de lokala klubbarna vidtagit en hel del åtgärder för att minska spridningen av viruset..
Läs mer på UT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lokala, fotbollslag, påverkasav , viruset, Träningarhar blivit , inställda
Nerikes Allehanda - 30 mar 20 kl. 17:26

Förslaget: Matcher stryks och seriestart i maj – så påverkas ditt lokala fotbollslag

Fotbollspremiärerna från allsvenskan till och med division 3 är redan framskjutna. Nu ser även....

Blekinge Läns tidning - 12 mar 20 kl. 13:23

LISTA: Så påverkas du av corona - kommun för kommun

Coronavirusets spridning i Sverige och dess uppgradering till pandemi i världen har lett till drastiska åtgärder. Regeringen förbjuder samlingar på mer än 500 personer. I den här artikeln samlar vi information om hur lokala evenemang påverkas av coronaviruset, kommun för kommun.

SmålandsPosten - 11 mar 20 kl. 15:04

Live: Så påverkar coronaviruset den lokala idrotten

Coronaviruset har haft stor påverkan på idrottsevenemang runt om i världen. Här samlar vi all information om hur våra lokala lag påverkas, som Lakers, Vipers och Amo, liksom om idrotten i Sverige. Om ni har frågor, tryck på den blå texten ”Ställ en fråga” nedan och skriv till oss..

GöteborgsPosten - 26 feb 19 kl. 16:33

Lokala banker påverkas inte av Swedbankskandalen

Vd på Sparbanken i Tanum: "Vi har ingen verksamhet i Baltikum".

Corren - 11 mar 20 kl. 18:13

Så kan lokala idrotten påverkas

Corona slår hårt också mot idrotten..

Dagensanalys.se - 26 maj 16 kl. 17:21

Så här påverkas du av Googles senaste ändringar

Googles värld står inte stilla och på sin årliga konferens ”Google Performance Summit for AdWords” lanserade Google flera nyheter.  I den här artikeln får du som köpare av Adwords veta hur ändringarna direkt påverkar ditt arbete. Samtidigt som Google introducerade annonser i kartsök ändrades även en hel del i AdWords som att det nu är 50 % större annonsutrymmet för varje AdWords-annons.

YLE - 21 jan 15 kl. 16:45

Rapport: Grundvattnet påverkas mest av Rudus planer i Joddböle i Ingå

Miljökonsekvensbeskrivningen för företaget Rudus planer på att utvidga sin bergsbrytning i Joddböle i Ingå är nu klar. I det stora hela visar bedömingen på rätt liten miljöinverkan, men till vissa delar kan grundvattennivån påverkas betydligt. Det är konsultföretaget Pöyry som har undersökt hur en utvidgning av bergsbrytningen påverkar miljön.

YLE - 04 sep 17 kl. 04:30

Global Clinic låter sig inte påverkas av förbud mot att hjälpa papperslösa

Regeringen föreslår att det ska bli straffbart att gömma papperslösa personer. Asylsökande som fått avslag på sina ansökningar men som valt att stanna i landet erbjuds vårdtjänster på ett antal hemliga mottagningar. Global Clinic erbjuder hälsovård för papperslösa på ett antal orter i landet, också i Åbo.

Skånskan - 04 jun 19 kl. 10:30

Dödlig ilska och lokala rockband

mellanskåne På 1990-talet fanns många kritiska röster mot det planerade bygget av Öresundsbron. Så även i Eslöv.Centerpartiets Ingemar Jeppsson riktade i en artikel kritik mot projektet.

Blekinge Läns tidning - 23 mar 20 kl. 16:19

Så ska de lokala företagen få det lättare under coronakrisen

Många påverkas av coronapandemin, inte minst det lokala näringslivet. Karlskrona kommun sätter igång med ett flertal åtgärder som ska stötta och underlätta för de lokala företagarna..

Fler nyheter från UT

UT - 2 timmar sedan

Osäker efterfrågan på matlådor till distanselever

Den kommande utdelningen av matlådor till kommunens gymnasieelever är en helt ny situation för kommunens kostenhet. –  Vi har ingen aning om hur det kommer att tas emot säger David Reinholdsson, enhetschef kost för högstadiet och gymnasiet..

UT - 6 timmar sedan

Bråk vid fest på uteställe – ägare slagen

Vid 01-tiden på natten till fredagen ska det ha blivit bråk på Bryggan i Ulricehamn..

UT - 13 timmar sedan

HD avslår att ta upp misshandelsärende

Efter att en man skallat och slagit en annan man i ansiktet dömdes han för misshandel i tingsrätten. Nu har ärendet gått igenom alla möjliga rättsinstanser..

UT - 14 timmar sedan

Klart: Dalstorp, UIFK och Nittorp inleder hemma i juni

Svenska fotbollförbundet har fastställt spelordningen för de lägre förbundsserierna. Dalstorp, UIFK:s herrar och Nittorp inleder hemma helgen 13–14 juni, medan UIFK:s damer börjar med bortamatch..

UT - 14 timmar sedan

Persson Husberg: Att bry sig om fotboll just nu är sekundärt

Alldeles oavsett om man under den senaste månaden har tillhört en riskgrupp eller inte har den globala spridningen av ett virus påverkat vardagen. .

UT - 16 timmar sedan

Utomhuskonsert underhöll boende på Kullen

Under torsdagen besökte fyra körmedlemmar från Svenska kyrkan äldreboendena Solrosen och Kullen för att besjunga de boende med psalmer och vårsång. .

UT - 16 timmar sedan

Styrkande åtgång på ägg under lokal rekoring

Varken vädret eller coronarestriktioner kunde stoppa månadens första rekoring, som ägde rum i torsdags. Och veckan innan påsk var det tydligt vilken vara som var mest eftertraktad. .

UT - 17 timmar sedan

Inspelade gudstjänster färdiga att se

Svenska kyrkan i Ulricehamn har haft bråda dagar i veckan för att förbereda för gudstjänsterna i helgen..

UT - 18 timmar sedan

Kommunen slopar fjädrarna i påsk

Det blir inget kulört pynt med ursprung i djurriket inom kommunen i påsk. Ulricehamn är en av 245 kommuner som slopar fjädrarna i år. .

UT - 18 timmar sedan

Ljushuvud släpper singel om ensamhet: ”Vill förmedla kärlek och värme”

På långfredagen släpper bandet Ljushuvud med Blidsbergsbördige Julius Marstorp i spetsen ny musik. I en tid som präglas av ensamhet heter singeln passande nog just Ensam. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.