Barometern > Nyheter

Thursday, 02 April, 11:34

Barometern - 26 mar 20 kl. 17:19

Sten Andersson
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sten, Andersson
DN - 24 maj 18 kl. 12:39

Minnesord: Östen Andersson

Förre stadsarkitekten Östen Andersson i Skara har hastigt avlidit i en ålder av 74 år. Närmast anhöriga är hustru Christina och barnen Maria och Martin med hustru Lise..

Trelleborgs Allehanda - 27 dec 12 kl. 13:37

Hallå där Sten Andersson...

Foto: Privat
? som har lämnat in ett medborgarförslag om att Trelleborgs kommun borde skaffa en PC-Malte.
Vad är en PC-Malte?

BT - 11 jun 18 kl. 13:31

Sten Andersson

YA - 11 timmar sedan

Från New York till Rydsgård:” Hon sjunger med årens levda erfarenheter i rösten”

Det hörs och märks att Elisabeth Campbell Kitzing (född i New York och nu bosatt i Rydsgård) inte skivdebuterar som en ung tonåring utan mitt i livet. Hon sjunger med årens levda erfarenheter i rösten och låtarna på debutalbumet ”Change My Mind” är så välkonstruerade att de måste ha skrivits av en sång- och rockpoet som tränat i låtskrivande under många år..

SmålandsPosten - 7 timmar sedan

Frida gillar hästen Kalle

Som treåring gjorde Frida Viberg sin första bekantskap med hästar. Det var då hennes mamma, sin hästrädsla till trots, tog med Frida och hennes systrar till ridskolan i Norrköping. Nu fyller Frida 35 år och håller fast vid sitt intresse, mest tack vara hästen Kalle..

NT - 1 timme sedan

Torgnys Vita Hästen-målningar auktioneras ut

Torgny Ehrieder har en målande kärlek för Vita Hästen som nu auktioneras ut..

Dagens PS - 12 dec 19 kl. 10:24

Efter konfliktfyllda hösten – AIK:s vd avgår

AIK fotbolls vd Jens T Andersson avgår, meddelar klubben via ett pressmeddelande. Andersson och övrig klubbledning har haft en spänd relation till lagets supportergrupper. I ett pressmeddelande under torsdagen skriver Andersson: ”Det arbete som jag såg framför mig när jag tillträdde som klubbdirektör har startats och på flera områden också avslutats.

Nyan - 30 minuter sedan

Li Andersson: Möjligt att undantaget fortsätter efter 15 maj

Finlands regerings presskonferens på torsdagen fokuserade i huvudsak på skolor, studier och distansundervisningen. Undervisningsminister Li Andersson (VF) sade att det kan bli så att skolorna inte öppnar mera denna vår. Li Andersson sade också att man jobbar för att barn i utsatta lägen ska få tillgång till skolmat.

YLE - 1 timme sedan

Li Andersson upprepar tal om "barmhärtighet": Se till att orka trots extrakraven - liveblogg från regeringens presskonferens

Skol- och kulturfrågor stod i fokus vid regeringens presskonferens idag klockan 11. Li Andersson och Hanna Kosonen besvarade de många frågorna om stängda skolor och universitet. En gemensam fråga för skolorna var hur man ska orka med allt.

Sydsvenskan - 15 jul 11 kl. 06:30

Drömmen om en text i sten

Han var framtidsivraren som i flera år predikat om digitaliseringens frälsning. Sedan gav han ut en bok som vände upp och ner på allt han sagt och tänkt. På andra sidan fann han drömmen om text huggen i sten.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

AIK värvar storstjärna – och flyttar

Barometern - 15 minuter sedan

Långt fängelsestraff för man som filmade och våldtog medvetslös kvinna

Tingsrätten gick helt på åklagarens linje. En 45-årig man som vid flera tillfällen filmade när han våldtog en nerdrogad kvinna döms till åtta års fängelse. .

Barometern - 30 minuter sedan

Förbud att fiska gädda och abborre

Det årliga fiskeförbudet efter gädda och abborre i Kalmarsundsregion har börjat gälla. Samtidigt kraftsamlar fyra län för att rädda fisket i södra Östersjön. .

Barometern - 30 minuter sedan

Till fritidshusägare: Hemtjänsten ansträngd

Då en tredjedel av hemtjänstpersonalen i Mörbylånga kommun är sjuk uppmanas fritidshusägare som behöver hemtjänst tillfälligt att stanna hemma. .

Barometern - 30 minuter sedan

P4 Nästa inte påverkad av nya coronaviruset

P4 Kalmars årliga deltävling i rikstäckande P4 Nästa ser inte ut att hotas av det nya coronaviruset. Det meddelar radiokanalen i ett pressmeddelande under torsdagen. ”Vi har fått in 28 bidrag vilket är helt i linje med hur det brukar vara”, skriver de..

Barometern - 30 minuter sedan

Sex personer insjuknar i Skåne – varje dag

Skåne ligger efter huvudstaden vad gäller utvecklingen av coronaviruset. I dagsläget har 291 personer konstaterats vara smittade, men siffran kan komma att öka nu när regionen satsar på mobil provtagning för äldre..

Barometern - 30 minuter sedan

Silfverstrand blir SHL-chef

Barometern - 30 minuter sedan

JO tar inte upp anmälan om utvisning för familj i Fågelfors

Vi har tidigare berättat om familjen Enofe i Fågelfors som hotas av utvisning. Nu har JO gett besked om att de inte tar upp den anmälan om hanteringen som gjorts av en vän till familjen..

Barometern - 45 minuter sedan

Cuppremiär uppskjuten efter oklart besked

Stänga allt fotbollsspel, eller spela om smittspridningsrisken kan minimeras? "Det har kommit olika besked från Folkhälsomyndigheten", anser Stockholms Fotbollsförbund som nu skjuter upp S:t Erikscupstarten till den 12 april..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.