DN > Utrikes

Wednesday, 08 April, 06:45

DN - 26 mar 20 kl. 17:32

Åsa Beckman: Ni som jobbar inom vården – vi kommer aldrig att glömma er!
Läs mer på DN
Läs mer om:
Beckman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åsa, BeckmanNi som , jobbarinom , vårdenvi kommer , aldrig att glömma er
Expressen - 19 sep 12 kl. 08:27

Kronwall kan bli för dyr för Djurgården

Djurgården tog viktig seger i stökigt derby mot Södertälje igår. Nu vill båda lagen utöka truppen med stjärnor från NHL. Enligt uppgifter till SPORT-Expressen jobbar Djurgården för att få in Douglas Murray, Gabriel Landeskog och Patric Hörnquist i laget.

Expressen - 22 mar 17 kl. 21:18

Bomben: Olsson kan hamna i Djurgården

AVSLÖJAR. Ännu en transferbomb kan vara på väg att brisera i allsvenskan. Enligt SportExpressen uppgifter jobbar Djurgården på att få hem mittbacken Jonas Olsson från West Bromwich Albion.

Politologerna - 28 maj 19 kl. 08:31

Migrationspolitiska dilemman: Björn Östbring svarar Ludvig Beckman

Det här är ett gästinlägg av Björn Östbring, fil. dr i statsvetenskap och litteraturredaktör för Statsvetenskaplig tidskrift. * * * I en recension i Svenska Dagbladet gav opponenten Ludvig Beckman nyligen ett negativt omdöme åt min avhandling Migrationspolitiska dilemman: Om idealism och realism i liberal politisk teori.

Politologerna - 06 jun 19 kl. 10:09

Principer vs pragmatism i invandringsfrågan: Ludvig Beckman svarar Björn Östbring

Det här är ett gästinlägg av Ludvig Beckman, professor i statsvetenskap vid Stockholms universitet. Inlägget är en replik på ett tidigare inlägg av Björn Östbring, som kan läsas här. *** Björn Östbring påpekar att min recension i SvD inte fullt ut återger den komplexa position som han försvarar i sin avhandling.

YLE - 08 aug 17 kl. 16:51

Missbrukarvården i Raseborg: Vi måste sluta stigmatisera missbruk

Att ha ett beroende är fortfarande något som sopas under mattan och som många känner skam över. Den stereotypa missbrukaren som skränar på en bänk överensstämmer däremot inte med verkligheten. Missbrukarvården berättar hur det är att försöka hjälpa dem som inte vill ha hjälp.

Sydsvenskan - 21 jun 15 kl. 04:00

Sjukvården ska inte bygga på att vi jobbar extra – det är dags att sluta

Det råder ingen tvekan om att det är oreda i den skånska akutsjukvården. Alla som inte levt under en sten de senaste månaderna vet det, tidningar och sociala medier rapporterar dagligen om missförhållanden, underbemanning och rekryteringsproblem.Du har idag tillgång till akutsjukvård.

Helsingborgs Dagblad - 21 jun 15 kl. 04:00

Sjukvården ska inte bygga på att vi jobbar extra – det är dags att sluta

Det råder ingen tvekan om att det är oreda i den skånska akutsjukvården. Alla som inte levt under en sten de senaste månaderna vet det, tidningar och sociala medier rapporterar dagligen om missförhållanden, underbemanning och rekryteringsproblem.Du har idag tillgång till akutsjukvård.

YLE - 28 jun 15 kl. 13:37

Traktorerna jobbar dag och natt på Söderfjärden

Trafiken bort från Söderfjärden är igång. Värst uppskattas den bli på söndag kväll. Mats Sund och de andra traktorförarna får jobba natten igenom.

News55 - 06 jul 17 kl. 17:26

Panelen: Det behövs fler händer, fötter och hjärnor i vården

Att jobba i vården kan för många vara ett tungt, men nog så givande, yrke. Sådant som förslitningsskador till följd av tunga lyft och utbrändhet som en konsekvens av stress och oregelbundna arbetstider gör att många ser sig om efter andra jobb. Detta är en oroväckande utveckling eftersom vi lever allt längre och därmed kommer vara beroende av vård, konstaterade Berit Bölander, ordförande för SKPF Pensionärerna, Susanne Rolfner Suvanto, utredare på Omvårdnads­institutet, Raimo Pärssinen (S), ordförande riks­dagens arbetsmarknadsutskott och Jacob Sandgren, personallandstingsråd Landstinget Sörmland, de medverkande i Äldreforums paneldebatt på ämnet       LÄS MER: Här är pensionärsorganisationernas krav till politikerna Söker sig vidare till andra j

YLE - 13 feb 14 kl. 04:00

Beilinson: ambulansvården sköts bra

Den operativa chefen på Ekenäs sjuktransport, Dennis Beilinson, är inte glad över den kritik som ambulansvården får i Västnyland. Han säger att det är klart att det finns brister, men att ambulansvården sköts bra oberoende av vilken aktör som har ansvar för den. Milla Jousi är ansvarig läkare för den prehospitala akutsjukvården i Västnyland och hon gav i nyheterna den 12 februari frän kritik mot ambulansvården och sade att den ibland är bristfällig.

YLE - 12 mar 17 kl. 20:00

Vård- och landskapsreformen: "Kommunen tar hand om förebyggande vården med långa tänder"

Vi har vant oss vid att kommunen finns med i familjens liv från vaggan till graven vad gäller social- och hälsovården. Landskapsreformen ändrar radikalt på det. Från och med år 2019 återstår bara den förebyggande vården i kommunens regi.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Sex mäklare om bostadsmarknaden

Under mars månad fick många bråttom att göra bostadsaffär. Men allt fler oroliga köpare och ett större utbud gör att en prisnedgång kan….

DN - 1 timme sedan

Musikern John Prine död i covid-19

Countrylegendaren John Prine har avlidit i sviterna av covid-19, 73 år gammal. Det uppger flera amerikanska medier..

DN - 8 timmar sedan

Slopad karensdag långtifrån slopad

700 kronor, lika till alla, innebär det borttagna karensavdraget. Men någon helt slopad karens är det inte tal om – halva lönen försvinner..

DN - 9 timmar sedan

Grönt ljus för svenska behandlingsstudier mot covid-19

Flera behandlingsstudier mot covid-19 inleds i Sverige den närmsta veckan, med blodplasma från tillfrisknade och ebolamedicin. .

DN - 9 timmar sedan

Politiker tar på läkarrocken i kampen mot smittan

Irlands premiärminister Leo Varadkar kommer från och med nu att arbeta deltid i sitt gamla yrke som läkare..

DN - 9 timmar sedan

Invånarna i Wuhan fria – men vågar inte gå ut

DN har pratat med Wang Xuefeng som suttit 76 dagar instängd i staden där allt började..

DN - 9 timmar sedan

Kronofogden: Lugnet före stormen

Än så länge har inte fler privatpersoner än vanligt hamnat hos Kronofogden för obetalda räkningar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.