Barometern > Nyheter

Thursday, 02 April, 12:10

Barometern - 26 mar 20 kl. 16:24

Rejäl minskning av E-hälsomyndighetens resorE-hälsomyndigheten har kontor både i Kalmar och i Stockholm, vilket innebär en hel del tjänsteresor för personalen. Resor som den pågående pandemin nu tillfälligt satt stopp för..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kalmar, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rejäl, minskningav , E-hälsomyndighetens, resor
Supermiljöbloggen - 26 mar 19 kl. 09:43

Intervju med riksdagspartierna: Varför ökar trafikens utsläpp? Del 1

Efter att sakta ha minskat i flera år vände vägtrafikens utsläpp uppåt 2018. Ökningen är oroande då trafikens utsläpp 2030 ska ha minskat med hela 70 procent, enligt det av Riksdagens överenskomna klimatmålet. SMB frågade partierna varför det går åt fel håll.

Supermiljöbloggen - 17 jun 16 kl. 11:55

Nytt förslag: ”Minska utsläppen för inrikes transporter med minst 70 procent till 2030 jämfört med 2010″

Miljömålsberedningens förslag möts av både ris och ros. På DN debatt skriver i dag representanter från sex av de sju riksdagspartier som ingår i Miljömålsberedningen (S, M, MP, C, L och KD) att man enats om en rad olika förslag i det slutbetänkande som ska presenteras för regeringen inom kort. Ett av de viktigaste förslagen gäller inrikes transporter, och här skriver man: Vårt förslag är att utsläppen för inrikes transporter år 2030 behöver vara minst 70 procent lägre jämfört med 2010 års nivå.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Britter slipper ränta på kreditkort

Barometern - 10 minuter sedan

På väg mot fastlandet igen

För drygt tio år sedan träffade Philip Sandeen från Oskarshamn en tjej med rötterna på Gotland och han flyttade till ön. Sedan 2018 driver han Höjdbolaget i Visby med 14 anställda..

Barometern - 10 minuter sedan

Daglig verksamhet tillverkar visir för vård- och omsorgspersonal

Den dagliga verksamheten på Gamla Stationsgatan, Aktivitetscentrum, tillverkar skyddsvisir för kommunens vård- och omsorgspersonal. De är hjältar, säger enhetschefen Mikael Johansson..

Barometern - 10 minuter sedan

Dalen överklagar nedflyttning till Rin

Barometern - 45 minuter sedan

Liberalerna: "Skandal att inte fördöma"

Sverige och tolv andra länder oroar sig över vad de anser är alltför kraftfulla åtgärder mot coronaviruset i icke nämnda EU-medlemsstater. För svagt, tycker Liberalerna..

Barometern - 45 minuter sedan

Masktvång minskar inte risken för smitta

Ett fåtal europeiska länder har infört krav på att bära ansiktsskydd på offentlig plats för att minska spridningen av coronaviruset..

Barometern - 45 minuter sedan

Anders Tegnell medverkar i "Skavlan"

Barometern - 45 minuter sedan

Danmark har blivit grönare

Barometern - 45 minuter sedan

Många vill hjälpa till i vården – 84 anmälda på sex dagar

Mitt i krisen är det många som vill hjälpa till. En stor mängd företag och privatpersoner erbjuder nu vården både arbetskraft och skyddsutrustning. – Det finns en väldigt positiv anda i samhället, säger Martin Olsson, förvaltningschef på Regionservice..

Barometern - 45 minuter sedan

Alla lag får dela på SM-bonusen

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.