Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 06 April, 07:56

Blekinge Läns tidning - 26 mar 20 kl. 16:07

Val ska skyddas mot manipulation
Läs mer på Blekinge Läns tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Valska , skyddasmot , manipulation
Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 16:07

Val ska skyddas mot manipulation

Regeringen har beslutat att tillsätta en parlamentarisk kommitté för att utreda bland annat stärkt skydd mot manipulation av val. – Det kan vara påverkansoperationer som vi sett att Sverige och andra länder har utsatts för. Men det kan också vara att se.

UNT - 26 mar 20 kl. 16:07

Val ska skyddas mot manipulation

Regeringen har beslutat att tillsätta en parlamentarisk kommitté för att utreda bland annat stärkt skydd mot manipulation av val..

GöteborgsPosten - 26 mar 20 kl. 16:07

Val ska skyddas mot manipulation

Regeringen har beslutat att tillsätta en parlamentarisk kommitté för att utreda bland annat stärkt skydd mot manipulation av val..

Skånskan - 27 aug 18 kl. 05:00

Eslöv fruktar manipulation från Ryssland

ESLÖV Inför årets val har kommunen skärpt vaksamheten och säkerheten. En del av insatserna handlar om att snabbt kunna gå till motoffensiv om valprocessen utsätts för fientlig manipulation.
Kommunens säkerhetschef sticker inte under stol med att den troligaste angriparen i så fall skulle vara Ryssland.

Supermiljöbloggen - 05 jan 14 kl. 12:36

Veckans miljöcitat – om valår, muntra budskap och mörka krafters argument

Mil­jö­ci­ta­ten du inte får missa. Här är veckans värsting­ar och visdomar. Varje vecka sägs och skrivs det otroligt mycket smarta saker i mil­jö­de­bat­ten.

Supermiljöbloggen - 17 apr 18 kl. 16:15

Mer skog måste skyddas i Sverige – för klimatet och den biologiska mångfalden

Sveriges politiker bör omedelbart agera för att skydda mer skog i Sverige så att produktionsmål och miljömål väger lika. Sverige har genom en portalparagraf i skogsvårdslagen sagt att miljö- och produktionsmålen ska vara jämställda, 50/50, men miljömålet har länge varit i skymundan, skriver debattörerna Kristina Bäck och Amanda Tas vid Föreningen Skydda Skogen. I Sverige är endast ca 5 procent av den produktiva skogsmarken formellt skyddad, varav ca 3 procent är skyddad nedanför den fjällnära gränsen.

DI - 28 aug 18 kl. 14:56

USA: Om Kina stöttar sin valuta är det inte manipulation

Om Kina låter sin valuta försvagas så är det manipulation, men om Kina däremot stöttar sin valuta så är det inte manipulation. Det sade USA:s finansminister Steven Mnuchin till CNBC på tisdagen, enligt Bloomberg News..

SVT - 31 mar 17 kl. 11:45

Partierna i möte med Säpo – så ska svenska valet skyddas

2018 är det val i Sverige, och i dag bjöd regeringen in samtliga oppositionspartier för att diskutera hur demokratin ska fredas från falska nyheter och datastölder. – Det har blivit alltmer uppenbart med risken för att främmande makter försöker påverka allmänna val och utgången av det, säger statsminister Stefan Löfven (S).

SmålandsPosten - 27 feb 18 kl. 20:28

Valsedlar ska skyddas mer i röstningslokalen

Växjö kommun ska få 100 000 – 150 000 kronor i anslag av regeringen för att stärka skyddet runt valsedlar i samband med allmänna val. Men först efter höstens val..

Expressen - 18 sep 18 kl. 16:17

Polischefen om kritiska gränsrapporten: ”Det är valår och den är politiskt känslig”

Avslöjandet om att Sveriges gränskontroller underkänns gör att två erfarna poliser nu träder fram.Ulf Rydström och Sasa Ristic varnar att samhället inte skyddas.Samtidigt har Kvällsposten kommit över ett dokument skrivet av en politiskt aktiv polischef:”Rapporten kommer inte bli offentlig förrän i höst.

DI - 17 apr 12 kl. 19:17

Så vill Obama stoppa manipulation på oljemarknaden

Några "få oansvariga" ska inte få skada konsumenter genom manipulation av oljemarknaden. Det sade USA:s president, Barack Obama, i ett tal i Vita Huset på tisdagen, enligt Bloomberg News..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 3 minuter sedan

Skanska får brittiskt miljardavtal

Blekinge Läns tidning - just nu

AF nära bristningsgränsen

Trycket på Arbetsförmedlingen eskalerar i och med rekordvarsel. Läget är inte långt ifrån bristningsgränsen, enligt fackförbundet ST..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Duran Durans John Taylor har fått covid-19

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

USA: Tiger smittad av coronaviruset

En tiger på djurparken Bronx Zoo i New York har konstaterats vara smittad av coronaviruset. Ytterligare sex djur tros vara smittade..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Kistorna tar slut i Ecuador

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Delstaten tänker hålla val – mitt i pandemin

Delstaten Wisconsin i USA går mot strömmen och planerar att genomföra sitt primärval – mitt under rådande viruskris. Beslutet skapar ilska och frågor i delstaten där Demokraterna i augusti ska hålla sitt, på grund av coronaviruset, uppskjutna partikonvent..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Inte läge att dödförklara livekulturen

Är coronaviruset slutet på livekulturen i sin nuvarande form? Är det slut på applåderna i teatersalongen och vrålet från konsertpubliken? Än så länge är det för tidigt att dödförklara livekulturen, menar utövare och branschpersoner som TT har pratat med..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kan säkra varannan tugga mat – på papperet

Sverige kan endast säkra varannan tugga mat på egen hand – på papperet. I praktiken har vi ingen självförsörjning av livsmedel alls..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Asiatiska börserna stiger

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Blekinge. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.