Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 28 March, 18:35

Blekinge Läns tidning - I förrgår: 14:48

BFF: ”Många synpunkter och frågor”



De nio Götalandsdistrikten är överens om inriktning. Nu väntar hela Fotbollsblekinge på Blekinge FF:s beslut om seriepremiärer och enkelserie eller inte. Och beslut är på väg..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
BFF, Götalandsdistrikten, Fotbollsblekinge, Blekinge FF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BFFMånga , synpunkteroch , frågor
Skånskan - 09 dec 15 kl. 10:00

Vanligt med frågor om vad som gäller kring temperaturer inomhus

ESLÖV Hyresvärden BA Bygg Fastigheter försvarar sig och menar att man håller på att åtgärda problemen.
Rebecca Persson är inte ensam om att vara missnöjd med värmen. Varje år när kylan kommer får Hyresgästföreningen många frågor om vad det finns för gränsvärden för inomhustemperaturen.

BT - 20 aug 14 kl. 08:28

Tiden ute för boendes synpunkter i Viared

Ett tjugotal fastighetsägare har lämnat synpunkter på tillägget i detaljplanen för Viareds sommarstad. I går gick tiden ut för fler synpunkter. I går gick tiden ut för att lämna synpunkter på tillägget till detaljplanen för Viareds sommarstad.

Kristianstadsbladet - 16 okt 12 kl. 14:35

Nätverkets åsikter färgar enkätfrågor

Foto: Annica Jönsson
Nätverk Kristianstad efterlyser i en enkätundersökning Kristianstadsbornas uppfattningar i en rad ämnen. Men frågorna är starkt färgade av Nätverkets åsikter.
I undersökningen med tio frågor läggs tyngdvikt på Kristianstadslänken, som Nätverket är emot, och det nuvarande parkeringsstrul­et i Kristianstad.

Sydsvenskan - 20 aug 15 kl. 19:19

Östervångeleverna får gehör för sina synpunkter

Östervångsskolan och Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) tar elevernas åsikter från insändaren den 20 augusti och i tidigare samtal på mycket stort allvar. Diskussioner pågår för att gemensamt hitta lösningar. Dövkultur och teckenspråk är grunden i vår skolverksamhet, liksom omsorgen om att skapa en så bra lärmiljö som möjligt för både elever som är döva och elever som har hörselnedsättning.

BT - 23 nov 12 kl. 22:07

Läsarnas frågor och kommunens svar

När BT chattade med läsarna om cykling i Borås kom en mängd intressanta frågor funderingar kom upp. Vi bollade frågorna vidare till Jan-Åke Claesson på tekniska förvaltningen i Borås. Guest
Många cyklister föredrar ganska hög fart.

Vimmerby Tidning - 12 feb 13 kl. 08:30

Alliansen vill ha synpunkter

Aktuella frågor, synpunkter, och en hel del annat kommer att luftas, när de styrande allianspartierna gör en gemensam turné i kommunen. Nu bjuder man in till medborgarmöten i sju tätorter..

YA - 17 dec 13 kl. 06:30

Ingen möjlighet att bemöta frågor

Skolchef Jonas Åkesson säger att beslutet om att inte sätta upp affischer med Musikhjälpens tema i det ursprungliga skicket, togs i demokratisk anda på ledningsmötet.
– Det fanns synpunkter på meningens innehåll som Kastanjeskolans biträdande rektor tog upp. Efter en diskussion lyssnade jag på rektorerna och vad majoriteten ville, säger Jonas Åkesson.

YA - 11 aug 14 kl. 12:27

Synpunkter från äldre ska följas upp


Sedan ett antal år genomförs hembesök hos de kommuninvånare som fyllt 80 år. De synpunkter som samlas in om exempelvis infrastruktur, färdtjänst och tillgänglighetsfrågor ska följas upp. Kommunstyrelsens arbetsutskott vill nu att synpunkterna ska skickas till berörda förvaltningar och sammanställas.

Barometern - 21 mar 16 kl. 11:25

Allmänheten får svara på frågor om otrygghet

Allmänheten ska nu tas till hjälp för att lämna synpunkter på om de känner sig otrygga i sitt område. Via en enkät på kommunens hemsida kan alla lämna synpunkter..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

"Ungdomarna har kommit med många bra synpunkter om torget"

I lördags var det öppet hus på torget. Politiker och tjänstemän stod på Alfred Nobels torg och svarade på frågor och tog emot synpunkter från karlskogaborna..

Regeringen - 15 nov 16 kl. 12:00

Säkerhetsfrågor i fokus på rådet för rättsliga och inrikes frågor

När rådet för rättsliga och inrikes frågor möts i Bryssel 18 november utgörs flera av punkterna på dagordningen av avstämningar om pågående arbete om informationsutbytessystem, kampen mot terrorism och genomförande av PNR-direktivet. Det blir även första tillfället för ministrarna att ge sina synpunkter på det nya förslaget till reseinformationssystemet ETIAS som kommer att presenteras av kommissionen ett par dagar före mötet..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Över 10 000 döda i corona i Italien

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Skansen: Överrumplade av kärleksbombningen

Dagen efter Skansenledningens nödrop om en annalkande likvidation har tusentals människor engagerat sig i museets överlevnad. Samtidigt meddelar kulturdepartementet att Skansens situation ska diskuteras..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kraftig villabrand – en person saknas

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Dybala: "Kunde knappt andas"

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ryssland stänger alla gränser

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Serie A-tränarens förslag: Testa alla lag

Låt alla spelare och ledare testas för coronaviruset innan Serie A sparkar igång igen. Det föreslår Lecces tränare Fabio Liverani..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Tvåmålsskytten Wålemark: "Det går bra nu"

Ett mål mot Jönköpings Södra och nu senast två nya mot Utsikten. Nyförvärvet Patrik Wålemark fortsätter att ta för sig i allsvenska Häcken..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Satsar på nya tåg för framtiden

Region Kalmar satsar på nya moderna tåg, varav några också ska trafikera sträckan Emmaboda - Karlskrona.

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Brand på åker

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Dödstal ökar – brittisk minister isolerar sig

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.