DN > Utrikes

Wednesday, 08 April, 07:48

DN - 26 mar 20 kl. 15:00

Etterfyllda ”Hope Gap” en äktenskaplig dödsdansPjäsbaserade ”Hope Gap” är ett gediget hantverk i en lång tradition av äktenskapsdueller på scen och i film..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Hope Gap

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Etterfyllda, Hope, Gapen , äktenskaplig, dödsdans
SR - 29 mar 20 kl. 20:00

"Hope gap": Dekorativt om när bara en vill skiljas

Annette Bening och Bill Nighy spelar Grace och Edward, ett medelklasspar vid havet som harvat på i sina roller ett helt liv, tills en av dem får nog..

YLE - 02 aug 17 kl. 13:34

Välgörenhetsföreningen Hope samlar ryggsäckar för barn i Åbo

Föreningen Hope tar emot donationer i form av ryggsäckar för skolbarn. Hope hjälper hundratals fattiga familjer i Åboregionen. Då ett nytt läsår närmar sig är det många som handlar nya ryggsäckar till sina barn.

Dagen - 20 okt 11 kl. 12:50

Märsta Pingstförsamling byter namn till Hope Church

Märsta Pingstförsamling Harvest Center byter namn till Hope Church. Beslutet togs på ett extra församlingsmöte i tisdags.

- Vi är i något av en nystartsprocess i församlingen efter den splittring som inträffade för ett par år sedan, säger församlingens ordförande Per-Olof Eurell till Dagen.

DN - 22 sep 18 kl. 15:31

Scenrecension: Äktenskaplig dödsdans över ett par glas vin

”Lögnen” vänder och vrider på sanningen i en äktenskaplig dödsdans. Uppsättningen är roligare i de skruvade detaljerna än i den lite ytliga helheten..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hans livsprojekt är att hjälpa ungdomarna i Kongo: "Vill lyfta dem"Hope

Tresor Singbo, 28 år, driver den icke-vinstdrivande organisationen Hope, en organisation som jobbar för att hjälpa utsatta barn och ungdomar i Kongo-Kingshasa, där han själv är ifrån. – Jag vill ge tillbaka till mitt forna hemland. Jag vill hjälpa ungdomarna och göra något bra för mänskligheten, säger han till Nyheter24.

Nyheter 24 - 27 nov 13 kl. 10:40

Gap-reklam överöstes med rasism – nu slår företaget tillbaka37 sekunder retusch som får dig att häpna

Någon hade skrivit ut "Tillverka bomber" och "Snälla sluta köra taxibilarna" på bilden, skriver Huffington Post.
Arsalan Iftikhar, författare och redaktör, uppmärksammade den vandaliserade Gap-affischen på sin Twitter.Reagerade direkt på bildenGap reagerade hårt och twittrade tillbaka till Iftikhar och bad honom att mejla adressen om var han hade hittat affischen.

Världen Idag - 11 apr 14 kl. 12:24

Hope Church kan bli Hillsongförsamling

Hope Church, som tidigare haft namnet Märsta Harvest Center, kan som församling vara på väg att bli en del av Hillsongrörelsen."Hillsong Church Stockholm och Hope Church församlingsledningar har under en tid tillsammans haft en process där vi har samtalat och sökt Gud om en eventuell framtid tillsammans, där Hope Church blir en del av Hillsong Church", skriver Hope Church i ett pressutskick, där de också skriver att de litar på att "Gud ska leda oss rätt in i framtiden för vårt ge.

Dagen - 26 maj 11 kl. 03:00

Sankta Clara kyrkas arbete prisas av nätverket Hope

Nätverket Hope for Europe uppmärksammar Sankta Clara kyrkas arbete i Stockholm. - En utmärkelse kommer att överlämnas till kyrkan 5 juni, säger Jennifer Tunehag som tillsammans med en representant för nätverket kommer att överlämna statyetten. Nu kommer Nya testamentet på marockanska.

Expressen - 09 jun 19 kl. 11:55

Sundhage till attack mot Hope Solo: ”Oförskämt”

RENNES/REIMS. Hope Solo kritiserar USA:s förbundskapten Jill Ellis inför VM. Något som får Pia Sundhage, före detta förbundskapten för både USA och Sverige, att reagera hårt.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Gap säljer mer

Försäljningen för Hennes & Mauritz amerikanska konkurrent Gap steg med 6 procent under andra kvartalet till 3,6 miljarder dollar, jämfört med samma tid året före. För jämförbara butiker ökade försäljningen med fyra procent. I juli ökade Gap försäljningen med tio procent i jämförbara butiker till 1,1 miljarder dollar.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Trump hotar dra in stöd till ”Kinainriktat” WHO

Donald Trump hotar att dra in USA:s stödpengar till Världshälsoorganisationen, som han anklagar för att ha agerat för släpphänt i pandemin….

DN - 1 timme sedan

Sex mäklare om bostadsmarknaden

Under mars månad fick många bråttom att göra bostadsaffär. Men allt fler oroliga köpare och ett större utbud gör att en prisnedgång kan….

DN - 2 timmar sedan

Musikern John Prine död i covid-19

Countrylegendaren John Prine har avlidit i sviterna av covid-19, 73 år gammal. Det uppger flera amerikanska medier..

DN - 9 timmar sedan

Slopad karensdag långtifrån slopad

700 kronor, lika till alla, innebär det borttagna karensavdraget. Men någon helt slopad karens är det inte tal om – halva lönen försvinner..

DN - 10 timmar sedan

Grönt ljus för svenska behandlingsstudier mot covid-19

Flera behandlingsstudier mot covid-19 inleds i Sverige den närmsta veckan, med blodplasma från tillfrisknade och ebolamedicin. .

DN - 10 timmar sedan

Politiker tar på läkarrocken i kampen mot smittan

Irlands premiärminister Leo Varadkar kommer från och med nu att arbeta deltid i sitt gamla yrke som läkare..

DN - 10 timmar sedan

Invånarna i Wuhan fria – men vågar inte gå ut

DN har pratat med Wang Xuefeng som suttit 76 dagar instängd i staden där allt började..

DN - 10 timmar sedan

Kronofogden: Lugnet före stormen

Än så länge har inte fler privatpersoner än vanligt hamnat hos Kronofogden för obetalda räkningar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.