Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 06 April, 06:11

Blekinge Läns tidning - 26 mar 20 kl. 13:44

Utlämnad till Italien efter 17 år
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Italien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utlämnadtill , Italienefter 17 , år
Expressen - 27 nov 14 kl. 00:35

Svårt att få misstänkt våldsman utlämnad

Under hästtävlingarna på Falsterbo Horse Show i somras misstänks en kvinna ha blivit våldtagen. Men den misstänkte våldtäktsmannen hann lämna landet - och utsikterna att få honom utlämnad från hemlandet Förenade Arabemiraten är små. – Det är nog helt omöjligt att få honom utlämnad om han är medborgare i landet, säger Niklas Fredriksson på rikskriminalen till Sydsvenskan..

YLE - 16 jul 15 kl. 11:36

FIFA-utredningen går framåt – första höjdaren utlämnad till USA

En av de nio arresterade ledarna från det internationella fotbollsförbundet FIFA har blivit utlämnad till USA, bekräftar schweiziska myndigheter på torsdag. Man uppger inte namnet på den utlämnade. De schweiziska myndigheterna berättar att utlämningen skedde på onsdag och att den utlämnade ledaren möttes av tre tjänstemän på den amerikanska sidan.

Kristianstadsbladet - 03 jan 13 kl. 18:29

Terrormisstänkt utlämnad till USA


En misstänkt pakistansk medlem i terrornätverket al-Qaida utlämnades på torsdagen till USA, från Storbritannien.Den utlämnade 26-åringen Abid Nasir misstänks för att ha planerat attacker i Storbritannien, Norge och även USA - där han nu anklagas för terrorbrott.Nasir greps i Storbritannien 2009, men släpptes i brist på bevis och skulle utvisas från landet.

SmålandsPosten - 29 jan 19 kl. 13:08

Internationellt efterlysta kvinnan utlämnad – även systern misstänkt

Den norska mamman, som varit internationellt efterlyst och gömt sig i Älmhult sedan i somras, är nu utlämnad. Även hennes syster, som körde flyktbilen och greps under dramatiska omständigheter, är överlämnad till norska myndigheter. .

Kristianstadsbladet - 24 maj 13 kl. 19:51

Guatemalas förre president utlämnad


Guatemala utlämnade på fredagen landets förre president Alfonso Portillo till USA, där han är åtalad för pengatvätt. Den 61-årige Portillo anklagas för att ha tvättat omkring 70 miljoner dollar.Expresidenten nekar till anklagelserna och har kämpat för att undvika att bli utlämnad sedan president Alvaro Colom godkände beslutet 2011.

Kristianstadsbladet - 08 nov 13 kl. 17:35

USA begär kortbedragare utlämnad


En 31-årig man begärdes på fredagen häktad i Malmö sedan amerikanska myndigheter i sin tur har begärt honom utlämnad. Han är misstänkt för omfattande bedrägerier med uttagsautomater i USA.Mannen är rumänsk medborgare och tros vara hjärnan bakom bedrägerierna som utförts med skimmade bankkort vid bankautomater i delstaten New Jersey.

BT - 08 nov 13 kl. 17:38

USA begär kortbedragare utlämnad

En 31-årig man begärdes på fredagen häktad i Malmö sedan amerikanska myndigheter i sin tur har begärt honom utlämnad. Han är misstänkt för omfattande bedrägerier med uttagsautomater i USA. Mannen är rumänsk medborgare och tros vara hjärnan bakom bedrägerierna som utförts med skimmade bankkort vid bankautomater i delstaten New Jersey.

Kristianstadsbladet - 06 mar 14 kl. 07:06

Saadi Gaddafi utlämnad från Niger


Libyens störtade diktator Muammar Gaddafis son Saadi, har utlämnats från Niger och hålls nu i huvudstaden Tripoli, säger den libyska regeringen.Saadi flydde till grannlandet i söder efter att hans far Muammar Gaddafi, som hade haft makten sedan 1969, störtades och dödades under den arabiska protestvåren 2011. Landets nya styre har länge försökt få honom utlämnad.

BT - 06 mar 14 kl. 07:06

Saadi Gaddafi utlämnad från Niger

Libyens störtade diktator Muammar Gaddafis son Saadi, har utlämnats från Niger och hålls nu i huvudstaden Tripoli, säger den libyska regeringen. Saadi flydde till grannlandet i söder efter att hans far Muammar Gaddafi, som hade haft makten sedan 1969, störtades och dödades under den arabiska protestvåren 2011. Landets nya styre har länge försökt få honom utlämnad.

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 14 kl. 07:21

Saadi Gaddafi utlämnad från Niger

Libyens störtade diktator Muammar Gaddafis son Saadi, har utlämnats från Niger och hålls nu i huvudstaden Tripoli, säger den libyska regeringen. Saadi flydde till grannlandet i söder efter att hans far Muammar Gaddafi, som hade haft makten sedan 1969, störtades och dödades under den arabiska protestvåren 2011. Landets nya styre har länge försökt få honom utlämnad..

Expressen - 21 maj 14 kl. 08:30

Niklas Berisha, 20, utlämnad till Sverige

HALMSTAD. I november i fjol hittades den 25-årige småbarnspappan död i en butik i Halmstad. Misstankarna riktades snabbt mot två bröder och tidigare i år utlämnades den yngre brodern, Philip Dacic, 17, till Sverige.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Dagens ros

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Dagens ris

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

McLaren-chef larmar: "Bräckligt tillstånd"

De ekonomiska effekterna av coronakrisen slår hårt mot formel 1-sporten. McLaren-chefen Zak Brown larmar om att fyra stall är illa ute..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

20-årig tradition lever vidare - trots corona

För 20 år sedan gick Sutka Nisic i femte klass på Sunnadalskolan. Tillsammans med sina skolkamrater utbildade hon sig då till guide på Marinmuseum. Nu är hon själv lärare på Sunnadalskolan och undervisar en femteklass.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Skogsbrand i avspärrad zon vid Tjernobyl

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

FN uppmanar länder att skydda kvinnor

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Låg a-kassa väntar timanställda

Trots att nivåerna och kraven för a-kassan ändras under krisen så kommer många att hamna utanför. För dem som precis klarar inträdet blir ersättningen mycket låg..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Utbildar arbetskraft för bristyrken

Det är hårt tryck efter arbetskraft inom vissa bristyrken. Därför har Lernia utbildningar för att täcka behoven. Omsorgen är ett nytt område för utbildningsbolaget.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Är du kapabel att mörda är du kapabel att ta ditt straff

Vid sidan om coronaepidemin pågår en annan epidemi. I en ny rapport “Dödligt våld i den kriminella miljön” från Brottsförebyggande rådet (Brå den 2 april) konstateras inte enbart att det dödliga våldet i kriminella kretsar har ökat kraftigt och att användningen av automatvapen och andra skjutvapen har blivit allt vanligare. Det dödliga våldet har även gått ner i åldrarna.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kommunal: allt annat är oacceptabelt!

Hade första maj-tåget i år anordnats som planerats är jag tyvärr rätt säker på att det övervägande budskapet inte hade varit skojfriska skyltar. Nej, budskapet hade varit övervägande enkelt: ”skyddskläder nu”, menar Daniel Deleuran, ordförande Kommunal Karlskrona..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.