Realtid > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 19:38

Realtid - 26 mar 20 kl. 13:41

Extremt ogenomtänkt att inte skicka ut pengar till cashtörstiga aktieägareCoronaviruset är visserligen från Kina, men betyder det att viruset gör människor till kommunister? Att döma av de kommentarer om aktieutdelningar som hörs från olika, liberala sådana också, svenska partier påhejade av diverse moralister skulle man kunna tro att så är fallet. Det skriver Realtids Claes Folkmar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Kina, Realtids Claes Folkmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Extremt, ogenomtänktatt inte , skickaut , pengartill , cashtörstiga, aktieägare
YLE - 04 nov 12 kl. 11:59

Saul Schubak: Jag uttryckte mig ogenomtänkt

Viceordföranden för Samlingspartiets ungdomsförbund Saul Schubak medger att han uttryckte sig ogenomtänkt då han kritiserade systemet med barnbidrag. I en öppen diskussion på Facebook skrev Schubak bland annat att barnbidrag innebär att man överför inkomster från välbärgade föräldrar till sådana som skaffar barn bara för att få pengar. Nu skriver Schubak i ett blogginlägg för Uusi Suomi att han beklagar ordvalet - i synnerhet formuleringen att det är absurt att stöda att människor av "svagare virke" skaffar barn.

BT - 30 apr 14 kl. 12:51

"Det är så ogenomtänkt"

De larmar också om en krisig situation inom äldreomsorgen i stadsdelen. I hela Borås pågår nu ett omfattande arbete för att förändra arbetstiderna. Alla som vill ska få jobba heltid.

Barometern - 21 okt 13 kl. 08:19

Ogenomtänkt show utan något djup

Magnus Betnér skriker i mikrofonen så att spottet flyger över publiken längst fram när han härmar en person med sverigedemokratiska sympatier som hävdar sin rätt att säga negerboll.
Magnus Betnér och Soran Ismail, som kör varsin timme ståupp, skämtar om samma saker. Samhällssatiren går som en röd tråd genom föreställningen och de senaste årens debatter avverkas i ett rasande tempo.

SVT - 09 jun 18 kl. 16:26

Magdalena Andersson (S): Ogenomtänkt i det stora hela

Bra – men samtidigt ogenomtänkt i det stora hela. Så kommenterar finansminister Magdalena Andersson (S) förslaget om sänkt pensionärsskatt från Moderaternas ledare Ulf Kristersson..

NSD - 11 aug 12 kl. 11:13

"Horribelt ogenomtänkt"

Sveriges veteranbilsentusiaster rasar mot Naturvårdsverket. Om det så kallade skrotbilsbetänkandets förslag går igenom kan det innebära ett dråpslag mot bilhobbyn. - Horribelt ogenomtänkt, säger Timo Vuortio, MHRF..

YLE - 19 aug 12 kl. 13:01

"Soinis förslag ogenomtänkt och oklokt"

Svenska folkpartiets ordförande, försvarsminister Carl Haglund, tillbakavisar ett förslag från Sannfinländarnas ordförande Timo Soini att Syd- och Nordeuropa borde gå inför två skilda valutor. Soini uttalade sig för tidningen Kaleva. Soinis förslag är ogenomtänkt och oklokt, och skulle skada den finländska exporten, eftersom den nordliga valutan troligen skulle bli mycket stark, skriver Haglund i ett pressmeddelande.

Skånskan - 12 aug 16 kl. 14:00

Ogenomtänkt kilometerskatt

Opinion ”En vägslitageavgift” kommer att införas för att finansiera förbättringar av infrastrukturen”. Det skrev statsminister Stefan Löfven i sin första regeringsförklaring 2014. En kommitté har tillsatts för att utreda hur en sådan avgift skall fungera.

Nya Wermlands Tidningen - 24 dec 16 kl. 06:00

Ogenomtänkt, opedagogiskt och ovärdigt

Det verkar ogenomtänkt och opedagogiskt att byta ut enstaka ord och förbjuda vissa verser i kristna sånger i skolan. Man tar bort i stället för att tillföra..

GöteborgsPosten - 23 feb 17 kl. 13:04

Illiberalt och ogenomtänkt av Jan Björklund (L)

I Göteborgs hamn är att ett stort antal arbetare missnöjda med sina villkor och har gått ihop för att kräva bättre villkor. Att som Liberalerna vilja förbjuda den typen av gemensam handling är illiberalt, ogenomtänkt och bakåtsträvande, skriver Ali Esbati (V)..

BT - 11 nov 17 kl. 18:08

Toalettbråket om Orangeriet: ”Ogenomtänkt”

Moderaternas förslag i sin alternativa budget om att bygga offentliga toaletter i Orangeriet sågas av kommunalrådet Tom Andersson (MP). – Ett synnerligen ogenomtänkt förslag, säger han. .

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 9 timmar sedan

XXL rusade 85 procent efter ny finansiering

UPPDATERAD: Altors norska sportvarukedja XXL rusar över 150 procent på Oslobörsen efter morgonens besked om att bolaget säkrat ny finansiering..

Realtid - 2 timmar sedan

Svag utveckling för börsen i Stockholm

Börserna i Stockholm rekylerade neråt under onsdagen..

Realtid - 2 timmar sedan

Studenter rankar EY och PWC högt

EY och PWC är två av de mest populära arbetsgivare bland studenter enligt Universums senaste undersökning..

Realtid - 2 timmar sedan

Låg orderingång för USA:s inköpsindex

Inköpschefsindex, ISM, sjönk till 49,1 i februari, jämfört med 50,1 i mars..

Realtid - 3 timmar sedan

Lyckad nyemission för Fundedbyme

Crowdfundingbolaget Fundedbymes företrädesemission är klar och bolaget har fått in 6,77 miljoner kronor..

Realtid - 3 timmar sedan

SBB avyttrar fastigheter för 470 miljoner kronor

Fastighetsbolaget SBB säljer 545 hyreslägenheter till Kuststaden, affären värderas till cirka 470 miljoner kronor..

Realtid - 2 timmar sedan

Skandia investerar 450 Mkr för att bekämpa covid-19

Pensionsbolaget Skandia investerar närmare 450 miljoner i en Social Awareness Bond (SAB) som emitterats av Europeiska Investeringsbanken (EIB)..

Realtid - 2 timmar sedan

Studenter rankar EY högt

EY är en av de mest populära arbetsgivare bland studenter enligt Universums senaste undersökning..

Realtid - 2 timmar sedan

BRA ställer in alla flygningar 

Svenska inrikesflygbolaget BRA ställer in samtliga avgångar från och med måndag och fram till den sista maj, uppger företaget på sin hemsida..

Realtid - 3 timmar sedan

USA:s börser öppnar nedåt

Börserna i USA handlas tydligt nedåt vid öppningen 15.30 svensk tid..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.