YLE > Svenskfinland

Friday, 10 April, 12:09

YLE - 26 mar 20 kl. 12:59

Kampen om första platsen är jämn på Vegatoppen – rösta här!Cecilia Kyllinge, Erik-André Hvidsten och Heléne Nyberg fortsätter på Vegatoppens första plats med låten Vi bygger en bättre värld. Hur ska det gå för veckans nya utmanare Axel Björkholm och Nightbird?.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Vegatoppen, Kyllinge, André Hvidsten, Heléne Nyberg, Vegatoppens, Vi, Axel Björkholm, Nightbird

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kampenom första , platsenär , jämn, Vegatoppen, rösta, här
YLE - 29 aug 19 kl. 12:00

Philip Järvenpää återtar första platsen på Vegatoppen – rösta här!

Philip Järvenpääs segertåg på Vegatoppen fortsätter. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Dimma och Kata Bonds?.

YLE - 05 sep 19 kl. 12:00

Philip Järvenpää fortsätter på första platsen på Vegatoppen – rösta här!

Philip Järvenpääs segertåg på Vegatoppen fortsätter. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Krista Siegfrids och Superdiesel?.

YLE - 26 sep 19 kl. 13:00

Jämn kamp om första platsen på Vegatoppen – rösta här!

Philip Järvenpääs segertåg på Vegatoppen fortsätter. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Charles Plogman och Nicke Sebbas?.

YLE - 03 okt 19 kl. 12:00

Fortsatt jämn kamp om första platsen på Vegatoppen – rösta här!

Philip Järvenpääs segertåg på Vegatoppen fortsätter. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Susanne Marins och Paul Oxley´s Unit?.

YLE - 10 okt 19 kl. 12:00

Spännande kamp om första platsen på Vegatoppen – rösta här!

Philip Järvenpääs segertåg på Vegatoppen fortsätter. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Therese Karlsson och Biotic Engine?.

YLE - 17 okt 19 kl. 15:18

Therese Karlsson är ny etta på Vegatoppen – rösta här!

Therese Karlsson övertar första platsen på Vegatoppen. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Mikaela Finne och Hans on the bass..

YLE - 31 okt 19 kl. 12:19

Hans Martin är ny etta på Vegatoppen – rösta här!

Hans Martin intar första platsen på Vegatoppen. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Johanna Lönngren & Rie och Lxandra?.

YLE - 13 jun 19 kl. 13:00

Philip Järvenpää vägrar tappa första platsen – rösta här!

Philip Järvenpääs segertåg på Vegatoppen fortsätter. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Robin Hund och Vörjeans?.

YLE - 31 jan 19 kl. 12:02

Philip Järvenpää fortsätter på Vegatoppens första plats - rösta här!

Det har varit en spännande kamp om första platsen igen på Vegatoppen. Den här gången är det Philip Järvenpää som fortsätter på första plats med In the real world. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Jerry and the Outlaws och Petter Näse?.

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Många småföretag lider i coronakrisen – hjälp finns att få, men räcker det?

I väntan på reda pengar eller annan handgriplig hjälp är många småföretagare i en allt svårare situation. Vid de regionala utvecklingsbolagen Vasek i Vasa och Kosek i Karleby går telefonerna heta..

YLE - 20 timmar sedan

Anna-Maja Henriksson: Otroligt viktigt att alla nu orkar stanna hemma – det räddar människoliv

Österbotten kan stoltsera med få fall av coronasmitta hittills, vilket glädjer justitieminister Anna-Maja Henriksson. Men nu har man inte längre full kontroll över smittkedjorna. Att stanna hemma räddar människoliv, påminner ministern..

YLE - 22 timmar sedan

Nykomlingarnas omgång i Vegatoppen – rösta här!

One Desire lyckades ta sig upp på Vegatoppens första plats. Hur ska det gå för veckans nya utmanare Markus Lytts och Folkrörelsen?.

YLE - 22 timmar sedan

Coronafall finns i nästan hela landet – här är de värst drabbade kommunerna

Coronaviruset har nu spridits till så gott som hela landet, men sett till invånarantalet är läget just nu värst i Kiuruvesi i Norra Savolax och i Kittilä i Lappland. Se vad läget är i din kommun i vår grafik..

YLE - 22 timmar sedan

Företagsrådgivare orolig över kvaliteten då alla vill tillverka coronaskydd – läkare litar på säkerheten

Då behovet av skyddsutrustning ökar i och med coronaviruset har flera företag valt att tillfälligt sadla om för att svara på efterfrågan. Företagsrådgivare påminner om att företagen måste ta hänsyn till det enorma ansvar som följer då man tillverkar till exempel andningsskydd..

YLE - 22 timmar sedan

Markus Lytts tog en paus från det kreativa arbetet – "nu har gnistan har kommit tillbaka"

En rutinerad artist och skådespelare tar nya tag efter en konstnärlig paus. Markus Lytts deltog senast på Vegatoppen år 2018 med låten Battle scars. Nu är han tillbaka och utmanar på Vegatoppen med låten Perfect..

YLE - 23 timmar sedan

Alla smittkedjor inte kända- Vasa centralsjukhus går över i full beredskap

Vasa centralsjukhus meddelar att man går över i full beredskap. På torsdag hade sjukvårdsdistriktet 42 bekräftade fall av coronasmitta. Smittkedjorna kan inte spåras i alla sjukdomsfall..

YLE - I förrgår: 13:13

Gudstjänster och andakter i tv och radio under stilla veckan och påskveckan

Det blir flera gudstjänster i både radio och tv under påsken. Här hittar du samlat hela utbudet under både stilla veckan och påskveckan och här finner du även alla andakter..

YLE - Igår: 06:00

Bokrecension: ”E do klein? - Kyss de i ässoli!” Axel Åhman skriver om män som känner sig obekväma i sin mansroll

Axel Åhman debuterar med en samling noveller som befolkas av män i olika åldrar som inte passar in, som känner sig obekväma eller som är rädda för att bli utpekade som svaga och avvikande på något sätt. Män som gör så gott de kan, men som trots det känner sig otillräckliga eller handfallna, konstaterar Marit Lindqvist i sin recension..

YLE - Igår: 04:41

Ät gott, drick måttligt och njut – men bara med kärnfamiljen – här är läkarens råd inför påsken

Sätt guldkant på tillvaron, glöm ångesten för en tid och sätt fokus på vårsolen och familjen. Så kunde man sammanfatta överläkare Heikki Kaukorantas råd inför påskfirande i coronatider..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.