Expressen > Nyheter

Wednesday, 01 April, 16:09

Expressen - 26 mar 20 kl. 11:43

Burger King ansöker om konkurs i Ullareds spårGekås i Ullared har tvingats dra i nödbromsen och valde tidigare i veckan att korttidspermittera omkring 900 anställda. Nu sprider sig krisen också till företag som levt gott i jättevaruhusets närhet.Burger King i Ullared, alldeles i Gekås närhet, ansöker nu om konkurs..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
King, Ullareds, Ullared, Gekås

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Burger, King, ansökerom , konkursi , Ullareds, spår
YLE - 29 jan 16 kl. 09:43

Burger King öppnar i Vasa

Snabbmatskedjan Burger King öppnar sin första restaurang i Österbotten i vår. Restaurangen öppnar i Stenhaga i Vasa, i den fastighet som just nu byggs för Lidl. Lidl har meddelat att man öppnar på försommaren medan Burger King talar om att öppna under våren.

SvD - 18 feb 14 kl. 13:41

King ansöker om börsnotering i New York

Den svenska spelutvecklaren King har ansökt om en notering på New York-börsen. Bolaget, som ligger bakom succéspelet Candy Crush Saga, satsar på att ta in upp till 500 miljoner dollar i samband med börsnoteringen..

SvD - 18 feb 14 kl. 13:41

King ansöker om börsnotering i New York

Det är ett av världens hetaste it-bolag med en storsuccé i spelet Candy Crush Saga. När svenskgrundade King Digital Entertainment nu väljer att ta steget in på börsen nobbas Stockholm till förmån för New York..

SvD - 18 feb 14 kl. 13:41

King ansöker om börsnotering i New York

Det är ett av världens hetaste it-bolag med en storsuccé i spelet Candy Crush Saga. När svenskgrundade King Digital Entertainment nu väljer att ta steget in på börsen nobbas Stockholm - till förmån för New York..

SvD - 18 feb 14 kl. 13:41

King ansöker om börsnotering i New York

Det är ett av världens hetaste it-bolag med en storsuccé i spelet Candy Crush Saga. När svenskgrundade King Digital Entertainment nu väljer att ta steget in på börsen nobbas Stockholm - till förmån för New York..

BT - 26 mar 20 kl. 16:56

Restaurang intill Gekås ansöker om konkurs

I måndags beslutade Gekås att korttidspermittera 900 anställda efter att varuhuset tappat drygt hälften av sina kunder. Det stora kundtappet har även drabbat den intilliggande Burger king-restaurangen som nu ansöker om konkurs. Det skriver GT..

Magazin24 - 05 jul 12 kl. 14:31

Burger King till Arboga

Vid månadsskiftet november-december kommer hamburgerkedjan Burger King att öppna vid Sätra. I dag kunde Robert Wibom, vd för Sturestaden, avslöja vilken restaurang som kommer att öppna bredvid Dollarstore i Sätra i Arboga. Det blir Burger King.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är bilden på köttet som äcklar Burger King-gäster

SVERIGE. "Sprid gärna denna bild. Burger Kings hamburgare ser ut så här på undersidan".

Sydöstran - 29 aug 16 kl. 13:48

Snabbmatkedja ansöker om bygglov

Snabbmatkedjan Burger King har nu ansökt om bygglov för en ny restaurang mellan stadshuset och ICA Maxi. Anläggningen kommer att innehålla ett lekrum samt en så kallad drive-through för bilister..

DN - 26 okt 13 kl. 22:15

Burger King-vd till Heinz blev för mycket för McDonald´s

McDonald´s i USA såg inte med blida ögon på att ketchupleverantören Heinz härförleden knöt till sig tidigare Burger King-vd:n Bernardo Hees. Så nu åker ketchupen från Heinz ut från hamburgerjättens restauranger..

Sydöstran - 08 feb 17 kl. 06:00

13 nya jobb på Burger King

Nu söker Burger King personal till den nya restaurangen. Sammanlagt har 13 tjänster annonserats ut på Arbetsförmedlingens hemsida..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Felicia, 24 – arbetslös på grund av coronakrisen

De senaste veckorna har tiotusentals människor varslats från sina jobb mitt i coronakrisen.Felicia Michelle Seifert, 24, är en av dem.Samtidigt är det många unga som inte har varit med i a-kassan.

Expressen - 15 minuter sedan

?????? ??? ????? ???????

ارشادات جديدة للحد من انتشار كورونا القاتل
في وقت تحذر الحكومة من ارتفاع نسبة البطالة تجاوز عدد المصابين بالفيروس خمسة الاف شخص.

Expressen - 15 minuter sedan

Ett helt folk flyr städerna i Indien

Indien har inte sett något liknande sedan delningen av den indiska kontinenten 1947.Ett folk på marsch.Det är landets migrantarbetare som försöker ta sig hem till byarna från storstäderna.

Expressen - 1 timme sedan

Två nya dödsfall på äldreboende

Ytterligare två personer har dött av covid-19 på ett särskilt boende i Torsås kommun.Det handlar om två män i 80- respektive 95-årsåldern, skriver region Kalmar på sin hemsida. Därmed har tre personer på samma boende avlidit.

Expressen - 1 timme sedan

”Allt gynnar SD - utom corona”

Stödet för Socialdemokraterna ökar under coronakrisen. Men minskar för Sverigedemokraterna.- SD får allt svårare att komma från en misstroendeposition, säger Viktor Barth-Kron i senaste avsnittet av podden Verkställande utskottet..

Expressen - 1 timme sedan

Bagaren Tomas samlade in 750 mackor till sjukhuset

Här är coronanyheter från landet runt..

Expressen - 1 timme sedan

Svenskarnas vädjan: Panik här – hjälp oss

Trots att många andra länder evakuerat sina medborgare från Peru i samband med coronakrisen så väljer svenska UD fortfarande en annan strategi.Många av de drygt hundra svenska resenärer som sitter fast i Peru känner oro och förtvivlan.– Vi känner oss lågt prioriterade av vårt eget land och jag börjar känna panik, säger Linnea Roslund.

Expressen - 2 timmar sedan

Patriks företag räddades – av mejlet från Ryssland

Coronakrisen gjorde att beställningarna drogs in en efter en för textilföretaget Engtex i Ulricehamn.Men plötsligt kom ett mejl från Ryssland som förändrade allt. – Jag känner en sådan lättnad.

Expressen - 2 timmar sedan

Polisens nya varning för coronabedragare

Många äldre och sjuka behöver hjälp under coronakrisen. Det utnyttjar bedragare – som nu försöker lura till sig pengar med så kallad social manipulation. – De lockas framför allt fram under naturkatastrofer och pandemier som den här.

Expressen - 4 timmar sedan

Lars-Eriks stora hyllning till vården efter mardrömmen

Lars-Erik Pettersson, 80, skadade sig och fick föras till sjukhus på Mauritius.Sedan började coronaviruset spridas på ön.Väl hemma i Sverige har han fått fortsatt vård och nu vill han hylla vårdpersonalen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.