YA > Nyheter

Friday, 03 April, 12:25

YA - 26 mar 20 kl. 11:00

Coronakrisen: Snabbenkät bland företag visar en stor oroStora förändringar i arbetssättet och hopp om framtiden. Så ser det ut bland Nätverket Österlens företagare som besvarat en enkät med anledning av coronans effekter på näringslivet..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Nätverket Österlens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronakrisen, Snabbenkätbland , företagvisar en , stor, oro
Dalarnas tidningar - 22 mar 20 kl. 13:09

Dalaföretag skakar i coronakrisen – här är expertens bästa tips för bolagen: "Det gäller att man inte bara reagerar utan agerar"

Näringslivet är skakat av coronakrisen. En del företag i Dalarna står på randen till att gå....

Skånskan - 19 mar 20 kl. 15:30

”Vi kan lära oss av coronakrisen”

MELLANSKÅNE Mellanskåne har många företag inom besöksnäringen och de drabbas hårt av den pågående coronakrisen. Men allt är inte nattsvart.
– Det är en global utmaning som vi måste hantera tillsammans, både små och stora aktörer och som vi kan lära oss av, säger Camilla Jönsson, vice ordförande i företagarföreningen Mitt Skåne.

Skånskan - 20 mar 20 kl. 09:55

Ekonomer: Så djup blir coronakrisen

Ekonomi Coronavirusets framfart riskerar att utlösa en djup ekonomisk kris. Medan smittan sprider sig rycker lågkonjunkturen allt närmre. Så här tänker några av Sveriges tyngsta ekonomer om det som väntar.

Skånskan - 21 mar 20 kl. 20:00

Anstånd med avgift för företag

MALMÖ Frysta hyror, kortare betalningstid och möjligheter till avbetalningsplan.
Anstånd för avgifter för uteserveringar liksom för vatten, avlopp och sophantering.Det är några av de åtgärder som politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott nu har enats om för att hjälpa näringslivet i Malmö under coronakrisen.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 15:30

Hjälper företagen genom coronakrisen

HÖRBY Kommunen lägger fram ett åtgärdspaket för att stötta och underlätta för företagen i Hörby under corona-krisen.
– Många lokala företag och entreprenörer kämpar för sin överlevnad. Det är självklart att i tider som dessa stötta näringslivet på olika sätt, förklarar Annika Nilsson, tillförordnad näringslivschef.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:56

Modeföretag i konkurs – fler att vänta

Ekonomi Coronakrisen tvingar företag i modebranschen och hotell- och restaurangnäringen i konkurs.Vi tror att det här bara är en början, säger Richard Damberg, ekonom på kreditmarknadsföretaget UC.
När kunderna uteblir och marginalerna är små behövs inte lång tid innan ekonomin kraschar och konkursen är ett faktum.

Cornucopia - 20 mar 20 kl. 12:34

Orsakar coronakrisen en revolution inom arbete och handel - vem vinner och vem förlorar?

Kan coronakrisen resultera i en revolution inom arbete och handel när allt fler vänjer sig vid distansarbete och onlinehandel? Vem blir i så fall vinnare och vem blir förlorare?Nybyggd del av köpcentret Kungsmässan.

Kristianstadsbladet - 29 mar 20 kl. 14:30

Konkursförvaltaren om coronakrisen: ”Jag är rädd att få många företag att hantera”

Konkursförvaltare Niklas Sigesgård ger just nu många råd till oroliga företagare. Men coronakrisen har ännu inte lett till konkurser. Risken är dock stor att många får se sitt livsverk slås i spillror.

Cornucopia - 13 mar 20 kl. 12:01

Kan bostadspriserna påverkas av coronakrisen?

Dags för den stora ödesfrågan. Hur kan bostadspriserna påverkas av coronakrisen? Argument för fortsatt starka priser är egentligen bara ekonomiska krisstimulans och panikräntesänkningar.

YLE - I förrgår: 03:59

Konkurrenskraften står i fokus för företag som har sin verksamhet kvar under coronakrisen: "Att vi är bra på distansarbete kan vara en fördel"

Många företag kämpar för sin överlevnad under coronakrisen. Men det finns också företag som har en verksamhet som fortsätter. För dem är konkurrenskraft nyckelordet..

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Stockholmare får brev med uppmaningen: ”Åk hem!”

”Stockholmare, åk hem!” Det är budskapet på lappar som delats ut i Branteviksbornas brevlådor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.