DI > Ekonomi

Wednesday, 08 April, 16:47

DI - 26 mar 20 kl. 11:13

Divio Technologies supports fight against COVID-19 through new open-source information-sharing toolDivio Technologies AB (publ) today announced the availability of CoReport – an open-source information-sharing tool designed to help local. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Technologies, COVID, Technologies AB, CoReport

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Divio, Technologies, supports, fight, against, COVID-19, through, new, open-source, information-sharing tool
DI - 13 dec 19 kl. 10:03

Divio Technologies approved for listing on Nasdaq First North Growth Markets Sweden

Nasdaq has approved Divio Technologies AB (publ) ("Divio") for listing on Nasdaq First North Growth Market Sweden..

DI - 31 jan 20 kl. 12:32

Divio technologies strengths sales team with two new enterprises account executives

Divio Technologies AB (publ) has appointed Jonathan Johansson and Lena Teär Sjögren as Enterprise Account Executives….

DI - 18 mar 20 kl. 08:10

Divio avbryter företrädesemission – gör två riktade istället

Divio har mot bakgrund av rådande extrema marknadsförhållanden beslutat att avbryta den förestående företrädesemissionen, enligt ett….

Sydsvenskan - 31 aug 11 kl. 15:47

MFF Supports ordförande avgår

Ola Solér meddelade idag på MFF Supports hemsida att han lämnar sin plats som ordförande i supportergruppen med omedelbar verkan.
Enligt honom själv finns det ingen konflikt som bidragit till beslutet. Det har i stället att göra med hans privata situation som innefattar studier utomlands till hösten.

Skånskan - 28 mar 19 kl. 22:00

Dubbla filmpris gick till Fight girl

Dubbla pris. Det blev det för den belgisk/nederländska ungdomsfilmen Fight girl när barn- och ungdomsfilmfestivalen Buff avslöjade årets pristagare på torsdagskvällen. Fight girl fick både Malmö stads barnfilmpris och det europeiska ECFA-priset.

Cornucopia - 22 dec 17 kl. 16:56

Fredagsmys: "Big-ass fight" på väg - marinkårens högsta chef besöker Norge

Dags för lite sant fredagsmys igen. I dagarna besökte den amerikanska marinkårens högsta chef Norge och de 300 amerikanska marinkårssoldater som är där och hanterar de förplacerade förråden. Han konstaterade bland annat att en sjuhelvetes strid närmar sig (eng "big-ass fight coming").

Skånskan - 13 aug 19 kl. 10:30

Alla Redhawks Supports pengar har förskingrats

En polisanmälan har gjorts efter att Malmö Redhawks supporterförening har förlorat alla sina pengar. Malmö Redhawks supporter förening ”Redhawks Supports” kallar till medlemsmöte efter att alla föreningens pengar  misstänkts ha förskingrats. – Alla pengar är borta.

Trelleborgs Allehanda - 23 jul 13 kl. 08:38

Palahniuk skriver "Fight club 2"


Det är 17 år sedan Chuck Palahniuk skrev "Fight club" - boken som blev en succéfilm med Brad Pitt i huvudrollen. Nu avslöjar den amerikanske författaren att han skriver på en uppföljare till den våldsamma berättelsen.Avslöjandet skedde på mässan Comic-con i San Diego och Palahniuk bekräftar även i ett mejl till fansidan chuckpalahniuk.

Kristianstadsbladet - 23 jul 13 kl. 08:38

Palahniuk skriver "Fight club 2"


Det är 17 år sedan Chuck Palahniuk skrev "Fight club" - boken som blev en succéfilm med Brad Pitt i huvudrollen. Nu avslöjar den amerikanske författaren att han skriver på en uppföljare till den våldsamma berättelsen.Avslöjandet skedde på mässan Comic-con i San Diego och Palahniuk bekräftar även i ett mejl till fansidan chuckpalahniuk.

Kristianstadsbladet - 22 jul 14 kl. 07:52

"Fight club" får uppföljare - som serietidning


Författaren Chuck Palahniuk kommer att skriva en uppföljare till sin bok "Fight club", som fick ett enormt genomslag efter att den filmatiserades 1999 med Edward Norton och Brad Pitt i huvudrollerna, skriver USA Today."Fight club 2" kommer att göras som en serietidning i tio delar för amerikanska Dark Horse Comics, och utspelar sig tio år efter händelserna i den första boken. Den namnlösa huvudpersonen har nu gift sig och fått en son, och hamnar på nytt i konflikt med terroristorganisationen "Project mayhem".

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Tiden knapp för småföretagen – ”mycket alarmerande siffror”

Klockan klämtar för Sveriges minsta företag. Om bara två månader saknar varannan företagare likviditet för att driva verksamheten vidare..

DI - 10 minuter sedan

Amerikanska råoljelager steg mer än väntat förra veckan

De amerikanska lagren av råolja steg med 15,2 miljoner fat under förra veckan. Det rapporterar USA:s energidepartement, DOE, enligt Dow….

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Kronan tappar mot både dollarn och euron

Italienska räntor steg samtidigt som euron tappade mot dollarn efter att euroländernas finansministrar under natten misslyckats med att….

DI - 15 minuter sedan

USA: Ledande ekonomer spår BNP-fall på 25 procent

Coronaviruspandemin kommer att leda till en kraftig ekonomisk nedgång, 14,4 miljoner personer väntas förlora jobbet och arbetslösheten….

DI - 30 minuter sedan

Stena Line vill stänga klassisk färjelinje

Stena Line planerar att stänga ned den så kallade Kungslinjen mellan Trelleborg och Sassnitz permanent, skriver färjerederiet i ett….

DI - 30 minuter sedan

Förlamat EU håller stilen i krisen – bråk och sista minuten-lösningar

Inte ens coronakrisen har lyckats bryta gamla mönster i Bryssel. Även om euroländerna snubblar in i en kompromiss kring hur krisåtgärderna….

DI - 45 minuter sedan

Azelio senarelägger tidsplan med anledning av corona

Energiföretaget Azelio senarelägger sin övergripande tidsplan med ett kvartal med anledning av pandemin med sjukdomen covid-19..

DI - 45 minuter sedan

Eloge till Assa Abloy – fler bolag lär följa

Assa Abloy ska ha en eloge för att bolaget var först ut med att bringa siffror och ljus över den stora osäkerhet som just nu råder..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen rör sig mot nollstrecket

Stockholmsbörsen har handlats i negativt territorium under hela onsdagen, men var nära att bryta igenom nollstrecket strax innan….

DI - 1 timme sedan

Di erfar: Volvo faller för statens tryck – nära slopa utdelningen

Ett nytt finansiellt bakslag väntar AB Volvos aktieägare. Styrelsen är nära ett beslut om att även slopa den ordinarie utdelningen på 5,50….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.