Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 05 April, 11:50

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 11:00

Insändare: ”Höganäs handlar utan att tänka”Insändarskribent reagerar på att kommunen ställer till med euronäsrea mitt i coronakrisen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Höganäs, handlarutan att , tänka
YLE - 17 mar 17 kl. 04:12

SFV förbereder sig för årsmöte: Hur tackla misstroendet i bostadsfrågan?

Hur mycket kostade styrelsens resa till Kanada? Kommer förtroendekrisen kring kanslichefens bostadsarrangemang att föranleda diskussion på årsmötet? De frågorna ges ytterst försiktiga svar av tre styrelsemedlemmar som Yle Nyheter har talat med inför SFV:s årsmöte den 27 mars.

YLE - 22 jul 17 kl. 16:45

Korsholmspolitiker i hätsk debatt om fusionsfrågan

Sedan några dagar tillbaka pågår en livlig debatt i sociala medier mellan förtroendevalda i Korsholm. Frågan om fusionsförhandlingar med Vasa delar kommunens största parti SFP, och stämningen mellan de två lägren verkar nu sämre än på länge. - Jag är mycket häpen över hätskheten och tonfallet, säger Carola Lithén som är kommunfullmäktigeordförande i Korsholm.

Supermiljöbloggen - 25 jul 15 kl. 08:49

Undrar du också hur Sverigedemokraterna ser på klimatfrågan? De har svarat. Vi har översatt.

På Supermiljöbloggen har vi tidigare behandlat Sverigedemokraternas miljöpolitik, med en viss skräckblandad förundran. Nu tar de sista steget ut i rampljuset som Sveriges enda klimatskeptiska riksdagsparti. I en insändare i Lokaltidningen Halmstad undrar Bruno Toftgård från Klimataktion över Sverigedemokraternas klimatpolitik, då han inte hittar mycket matnyttigt på deras webbsida och inte hör dem prata om frågan.

Trelleborgs Allehanda - 13 sep 14 kl. 16:33

Politiska tungviktare drabbade samman

Foto: Tomas Nyberg
Missade du TA:s debatt mellan Ulf Bingsgård (M) och Torbjörn Karlsson (S) i dag? Ingen fara, TA ger dig här ett längre referat av debatten.
Har femklövern med Moderaterna i spetsen gjort tillräckligt för kommunens bästa?

YLE - 09 sep 16 kl. 14:57

Sverige: Inga tvära kast trots Nato-rapport

Ett Natomedlemskap skulle ge Sverige en multilateral transatlantisk plattform för svenska säkerhetspolitiska intressen men inskränka politiskt och diplomatiskt handlingsutrymme. Det är en slutsats i em färsk svensk rapport. Regeringens inställning var klar på förhand: Sverige vill inte ha några tvära kast i säkerhetspolitiken, Sveriges regering har fått en säkerhetspolitisk analys som verkar gå direkt i arkivskåpet.

YLE - 09 sep 16 kl. 14:57

Svensk Nato-rapport ser fördel med allians - får tummen ner av regeringen

Ett Natomedlemskap skulle ge Sverige en multilateral transatlantisk plattform för svenska säkerhetspolitiska intressen, men inskränka politiskt och diplomatiskt handlingsutrymme. Det är en slutsats i en färsk svensk rapport. Rapporten "Säkerhet i en ny tid" som publicerades i dag, anser att det finns fler fördelar än nackdelar med ett svenskt Natomedlemskap.

HBL - 29 dec 13 kl. 06:06

"Jag känner mig maktlös varje dag"

Hennes parti har klättrat till toppen av galluparna. Själv har hon fyllt 30, förlovat sig, tagit examen och blivit ­allvarligt sjuk. 2013 blev ett år som Centerns framtidsnamn ­Annika Saarikko inte glömmer.

SmålandsPosten - 13 jan 15 kl. 07:30

Asylsökande ökar stödet för SD och KD

Under och efter nyår kunde vi läsa i olika media om ett 40-tal asylsökande från krigets Syrien och Irak som söker skydd för sina liv i Sverige, skriver P-O Carlström i en insändare till Smålandsposten. Under och efter nyår kunde vi läsa i olika media om ett 40-tal asylsökande från krigets Syrien och Irak som söker skydd för sina liv i Sverige.
De asylsökande har via Migrationsverket erbjudits Grytans asylboende utanför Östersund.

Dagens PS - 02 okt 17 kl. 14:47

Nya teknologier och spelproblem – finns det något hopp?

I SAMARBETE MED IGC: Även om nya teknologier kan bidra till att vi drömmer mer om storvinsterna och jackpottarna kan de också motbalansera spelandet. Läs artikeln här. Sedan slutet av 1990-talet har onlinespel för pengar, däribland spel som casino och odds online, varit en av världens allra mest lönsamma affärsverksamheter.

YLE - 22 maj 16 kl. 10:23

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska Ett byråkratiskt socialskyddssystem väcker oro och ilska bland publiken. Det ser mer till regelverket och paragrafen än människans livssituation. I synnerhet Folkpensionsanstalten (FPA) föranleder många tips från missnöjda människor.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Rysk man sköt ihjäl högljudda ungdomar

En man i Ryssland har skjutit ihjäl fem unga personer från sin balkong..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kokkonen klar för spel i HV71

”En härlig lirare som gillar att göra mål”..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kalla avslutade säsongen med virtuellt lopp

Eftersom skidsäsongen 2019–2020 inte kunde fullföljas som planerat valde Svenska skidförbundet att runda av med ett virtuellt skejtlopp på 15 kilometer. En som ställde upp var landslagsstjärnan Charlotte Kalla – som nu har tävlat färdigt för i år. "Tävl.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Elitlöparen Samuel Russom blev påkörd när han tränade

”Jag kommer inte ihåg så mycket.”.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Legendarens coronafruktan: ”Väldigt tufft”

Samtidigt som fotbollslegendaren Roberto Donadoni försöker förbereda sin kinesiska klubb Shenzhen inför säsongen finns tankarna hos hans familj i coronakrisens Italien. – Det är väldigt, väldigt tufft, säger den före detta Milanstjärnan. Donadoni, 56 år.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Två grekiska flyktingläger i karantän

Ytterligare ett migrantläger i Grekland har satts i karantän, enligt migrationsdepartementet. Lägret, Malakasa, ligger i knappt fyra mil från Aten och har stängts för in och utpassering i två veckor sedan en afghansk man bekräftats smittad. Mannen och h.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Detta har hänt i Sverige under coronakrisen

Här är de viktigaste händelserna sedan det första bekräftade fallet i landet..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Chalamet och Hammer med i succéuppföljaren

Förproduktionen av uppföljaren till "Call me by your name" ligger på is under coronapandemin. En glad nyhet är dock att regissören Luca Guadagnino har bekräftat att både Timothée Chalamet och Armie Hammer har tackat ja till att reprisera sina roller frå.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ridån går aldrig ner – ”Äppelkriget” med Elin Norin

Ny monolog i Helsingborgs stadsteater dagliga samarbete med HD..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ökning av coronafall i Kina

30 nya fall av coronasmitta rapporterades från Kina under lördagen, en ökning jämfört med de 19 fall som rapporterades i fredags. Av de nya fallen gäller 25 personer som rest in i Kina från utlandet medan resterande fem alltså smittats i Kina, samtliga.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.