Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 31 March, 21:09

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 10:42

Halv miljon vill hjälpa brittiska vårdenFörhoppningen var att 250 000 personer skulle rycka in som volontärer i den brittiska vården för att hjälpa till att hantera coronaepidemin. Men på bara några dagar har över en halv miljon, 560 000 människor, anmält sig enligt hälsominister Matt Hancock.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Matt Hancock

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Halv, miljonvill , hjälpa, brittiska, vården
GöteborgsPosten - 26 mar 20 kl. 10:43

Halv miljon vill hjälpa brittiska vården

Förhoppningen var att 250 000 personer skulle rycka in som volontärer i den brittiska vården för att hjälpa till att hantera coronaepidemin. Men på bara några dagar har över en halv miljon, 560 000 människor, anmält sig enligt hälsominister Matt Hancock..

Supermiljöbloggen - 20 dec 13 kl. 09:41

Solpaneler på en halv miljon brittiska tak

Branschen räknar med att nå miljonstrecket redan om två år. Just nu sätts det upp fler än 2 800 solpaneler i veckan i Storbritannien. Vid årets slut beräknas därför att en halv miljon hushåll har paneler på sina tak, det skriver tidningen The Telegraph som hänvisar till officiella källor.

BT - 16 jun 11 kl. 08:06

Skimmare åtalade - lurade till sig en halv miljon kronor

Två skimmare, verksamma i Borås, åtalas för ha lurat till sig ungefär en halv miljon i krediter. Men det tar inte stopp där.
?

Barometern - 15 okt 13 kl. 21:56

Tele2 ville ha halv miljon för att hjälpa polisen i mordutredning

Det skiljer väldigt mycket i vad teleoperatörerna tar betalt när de ska hjälpa polisen.
I särklass dyrast är Tele2.
Företaget ska nu se över sin prissättning.

Kristianstadsbladet - 11 jun 14 kl. 10:09

En halv miljon har flytt Mosul

Omkring en halv miljon människor har flytt den irakiska staden Mosul och närliggande områden de senaste dagarna, enligt en bedömning från Internationella migrationsorganisationen (IOM).
Många har dödats och skadats i samband med att extremistgruppen Isis (Islamiska staten i Irak och Syrien) tog över staden men det område där de flesta sjukhus ligger - fyra stycken - går inte att nå eftersom det pågår strider i området, uppger IOM. I stället har flera moskéer omvandlats till kliniker för att försöka hjälpa de som har skadats.

BT - 11 jun 14 kl. 10:22

En halv miljon har flytt Mosul

Omkring en halv miljon människor har flytt den irakiska staden Mosul och närliggande områden de senaste dagarna, enligt en bedömning från Internationella migrationsorganisationen (IOM). Många har dödats och skadats i samband med att extremistgruppen Isis (Islamiska staten i Irak och Syrien) tog över staden men det område där de flesta sjukhus ligger - fyra stycken - går inte att nå eftersom det pågår strider i området, uppger IOM. I stället har flera moskéer omvandlats till kliniker för att försöka hjälpa dem som har skadats.

Expressen - 13 feb 15 kl. 22:38

God man misstänks lurat till sig halv miljon

SKARA. Den gode mannen skulle hjälpa kvinnorna med deras ekonomi. Istället misstänks hon ha lurat dem på nära en halv miljon kronor.

YLE - 22 okt 15 kl. 18:00

Vi kan inte blunda för en halv miljon arbetslösa

Riksdagsledamot Maarit Feldt-Ranta (SDP) lyfter fram sysselsättningen som den enskilt viktigaste faktorn för att få fart på Finlands ekonomi. Vi kan inte blunda för att vi snart har en halv miljon arbetslösa, säger Feldt-Ranta. Och det tycker vi att regeringen gör just nu.

Sydöstran - 12 jan 16 kl. 11:59

KHK-insamling: ”En halv miljon är ingen omöjlighet”

I höstens matcher Skellefteå–Karlskrona HK var Oscar Boström ensam på bortastå. Nu har den Blekingeflyktade KHK-supportern startat en insamling för att hjälpa klubben i sitt hjärta ekonomiskt. – En halv miljon är ingen omöjlighet att få in, säger 28-åringen..

Blekinge Läns tidning - 12 jan 16 kl. 11:59

KHK-insamling: ”En halv miljon är ingen omöjlighet”

I höstens matcher Skellefteå–Karlskrona HK var Oscar Boström ensam på bortastå. Nu har den Blekingeflyktade KHK-supportern startat en insamling för att hjälpa klubben i sitt hjärta ekonomiskt. – En halv miljon är ingen omöjlighet att få in, säger 28-åringen..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Serber kräver att få rasta sina hundar

Tusentals människor i Serbien kräver av landets premiärminister Ana Brnabic att han tillåter dem att rasta sina hundar under det utegångsförbud som införts på grund av coronaviruset. I Serbien har ett nationellt nödläge utlysts med strikta förhållningso.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

69 kvadratmeter stort hus i Svalöv sålt för 686 000 kronor

Han blir ny ägare till huset på Göjegatan..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Anna Pella blir Folke Bernadotte-stipendiat

Folke Bernadottes stiftelses stipendium för 2020 tilldelas författaren och journalisten Anna Pella, som skrivit barnböckerna om Funkisfamiljen. "Hon får stipendiet för det arbete hon gör med att sprida sin kunskap om livsvillkoren för barn med funktions.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

HIF-ordföranden Krister Azelius: ”Vi har enats om korttidspermitteringar”

Spelarna är beredda att gå ner i lön..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Dopningschef varnar fuskarna: ”Misstar sig”

För den som vill dopa sig innebär coronakrisen en stor möjlighet, tror USA:s antidopningsbyrå Usada. Storbritanniens dito, Ukad, håller inte med. – Den som tror att den kan komma undan misstar sig kraftigt, säger Ukadchefen Nicole Sapstead.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

USA:s dödssiffra högre än Kinas

Antalet coronasmittade människor som har avlidit i USA stiger och har passerat den officiella dödssiffran i Kina. Totalt 3 415 personer har avlidit i USA, enligt den senaste uppdateringen från det amerikanska Johns Hopkins-universitetet. I Kina har mynd.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Arbetsmarknadsministern: Är ett tufft läge

Arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) är beredd att vidta fler åtgärder för att hantera den snabbt stigande arbetslösheten. Under tiden får de politiska förhandlingarna om att reformera Arbetsförmedlingen pausa. Regeringen spår att arbetslösheten kan.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Rusning efter plastskydd till butikskassorna

Det är svårt att hålla två meters avstånd när man ska betala. För att skydda sin personal mot droppsmitta väljer allt fler butiker att sätta upp plastskydd vid kassorna. Willys är en av de kedjor som satt upp skydd för personalen.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Nu kan Maja Jakobsson från Ängelholm ta steget från Talang till Idol

"Hade varit roligt att få visa sig ännu mer.".

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Hon har bytt New York-flyg till vårdutbildning

Bara för några veckor var hon ansvarig för servicen ombord på ett SAS-flyg till New York. Nu står Malin Öhman på Sophiahemmet och lär sig om smittspridning och patientsekretess. Hon är en av 300 före detta SAS-anställda som genomgår intensivutbildning f.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.