DI > Ekonomi

Saturday, 04 April, 13:06

DI - 26 mar 20 kl. 10:42

Oväntad strategi ger företag uppmärksamhetStäderna blir allt mer befolkade och det skapar ett myller av butiker, människor, information och  reklam..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oväntad, strategiger , företag, uppmärksamhet
Dagensanalys.se - 27 jun 16 kl. 09:13

Ny rapport: Sveriges små- och medelstora företag ser inte värdet av sin marknadsföring

Tre av tio (31%) av små- och medelstora företag mäter inte effekten av sin marknadsföring och drygt hälften (52%) svarar att de saknar eller inte vet om de har en marknadsstrategi. Det största hindret vid marknadsföringen är svårigheten att bedöma värdet av insatserna. I genomsnitt arbetar 2,79 personer med marknadsföring i Sveriges små- och medelstora företag.

YLE - 05 okt 16 kl. 12:28

Hankenprofessor: Merventos konkurs inte oväntad

Det var inte oväntat att Mervento ansökte om konkurs efter flera skakiga år, säger Hankenprofessor Sören Kock. Samtidigt hoppas han att fler vågar starta nya företag i Österbotten. Vindkraftsbolaget Merventos konkurs kom inte som någon större överraskning för Sören Kock, professor i företagsledning och organisation vid Svenska handelshögskolan i Vasa.

HBL - 27 nov 13 kl. 05:18

Aktioner en risk i Greenpeaces strategi

Fängslandet av Sini Saarela resulterade i mycket medieutrymme. Men risken finns att fokus flyttas från aktion till person. – Vi måste nå ut med varför vi var i Arktis, säger Juha Aromaa, informationschef på Greenpeace.

Nyheter 24 - 23 aug 13 kl. 14:37

Kristoffer Triumf om Värvet, stand up och uppmärksamhetOm Kristoffer

STOCKHOLM. Det är en aningen konstig känsla att sitta ned och prata med Kristoffer Triumf. Inte för att han är speciellt konstig utan på grund av att han väldigt snabbt har förvandlats till en av Sveriges mest igenkända röster, tack vare podcasten Värvet.

Sydsvenskan - 25 okt 13 kl. 06:30

En oväntad vänskap i mörk feelgood-film

Man skulle kunna säga att ?Mr Morgans sista kärlek? börjar där Michael Hanekes ?

Expressen - 09 nov 16 kl. 16:41

Oväntad valvinnare: Lilla staden Sevnica

I kölvattnet av Donald Trumps valseger är det en något oväntad plats som får uppmärksamhet – Melania Trumps hemstad Sevnica i Slovenien. Borgmästaren i staden anordnade en fest för att fira det blivande presidentparet och hoppas nu på en ökad turism. – Vi är väldigt nöjda med resultatet, säger Srecko Ocvirk till Reuters..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Wetterstrands nya karriär - högst oväntad debut

Miljöpartiets före detta språkrör Maria Wetterstrand väcker uppmärksamhet med högst oväntat extraknäck. Helgen den 8-9 ska hon kommentera snooker i tv-kanalen Eurosport..

DN - 14 mar 14 kl. 15:01

”Aggressiviteten i svaren var oväntad”

Att artikeln om vinstmarginal och vd:s kön skulle väcka uppmärksamhet var väntat. Men tonfallet och aggressiviteten i en del av svaren, då man hellre angriper min person än sakfrågan, var inte lika väntat, skriver Företagarnas vd Elisabeth Thand Ringqvist..

Blekinge Läns tidning - 25 aug 18 kl. 06:24

Nazidemonstration i Stockholm del av strategi

Nazistiska Nordiska motståndsrörelsen är en av de mest aktiva organisationerna inom den högerextrema miljön. I dag demonstrerar rörelsen i Stockholm, och en stor polisinsats är planerad. Genom att manifestera i huvudstaden får organisationen stor uppmärksamhet.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Brittisk coronakritik: "Målat in oss i hörn"

De långtgående restriktioner som införts i Storbritannien för att bromsa coronautbrottet väntas inte kunna lyftas förrän i slutet av maj..

DI - 30 minuter sedan

Färre dödsfall för andra dagen i rad i Spanien

809 personer i Spanien dog mellan fredag och lördag efter att ha blivit smittade av coronaviruset..

DI - 30 minuter sedan

Bolagen som klarart stormen bättre än börsen

Årets börsfall har varit brett. Men bolag med högt hållbarhetsbetyg har klarat sig betydligt bättre än börsen i snitt, visar färska….

DI - 1 timme sedan

Sydkorea förlänger karantänregler

Sydkorea låter de hårdare regler som regeringen införde för två veckor sedan gälla ytterligare 15 dagar..

DI - 1 timme sedan

Starmer utsedd till ny Labourledare

Keir Starmer har utsetts till ny partiledare i Labour..

DI - 1 timme sedan

Trots löftet - Warren Buffett dumpar flygbolag

”Jag kommer inte att sälja flygbolagsaktier.” Så sa finansnestorn Warren Buffett till Yahoo Finances för tre veckor sedan..

DI - 2 timmar sedan

Historisk makt till regeringen i coronakrisen

Regeringen vill snabbt kunna fatta beslut om coronarelaterade åtgärder – och detta utan att först få riksdagens godkännande..

DI - 2 timmar sedan

Lista: Här finns världens billigaste börser

Tvåsiffriga coronaras på världens börser har sänkt priset på aktier. Men långt ifrån alla börser är historiskt billiga..

DI - 2 timmar sedan

Sparkad kapten på virusfartyg hyllades

Kommendör Brett Crozier hyllades av hundratals besättningsmän när han klev av det virusdrabbade fartyget USS Theodore Roosevelt sedan han….

DI - 3 timmar sedan

Viruskrisen dråpslag mot knallarna: ”Har ett rent helskotta”

Om några veckor skulle marknadssäsongen dra igång på allvar. Men nu är allt inställt fram till sommaren, och hundratals knallar står i….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.