Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 05 April, 06:56

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 10:34

Hit kommer nästa omgång av ”Antikrundan”Invånarna i bland annat Luleå och Gävle kan börja damma av sina släktklenoder. Under sensommaren och hösten ger sig nämligen långköraren "Antikrundan" återigen ut på de svenska vägarna. Men det beror lite på hur coronaläget ser ut framöver. "Just nu för.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Antikrundan, Luleå, Gävle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hitkommer nästa , omgångav , Antikrundan
Sydsvenskan - 05 apr 19 kl. 13:55

Hit kommer nästa omgång av ”Antikrundan”

Invånarna på sex svenska orter kan börja damma av sina trattgrammofoner och ryttarpistoler. Under sensommaren och hösten ger sig nämligen långköraren "Antikrundan" återigen ut på de svenska vägarna, skriver SVT i ett pressmeddelande. Som vanligt är Anne.

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 19 kl. 13:55

Hit kommer nästa omgång av ”Antikrundan”

Invånarna på sex svenska orter kan börja damma av sina trattgrammofoner och ryttarpistoler. Under sensommaren och hösten ger sig nämligen långköraren "Antikrundan" återigen ut på de svenska vägarna, skriver SVT i ett pressmeddelande. Som vanligt är Anne.

Sydsvenskan - 26 mar 20 kl. 10:34

Hit kommer nästa omgång av ”Antikrundan”

Invånarna i bland annat Luleå och Gävle kan börja damma av sina släktklenoder. Under sensommaren och hösten ger sig nämligen långköraren "Antikrundan" återigen ut på de svenska vägarna. Men det beror lite på hur coronaläget ser ut framöver.

GöteborgsPosten - 26 mar 20 kl. 10:37

Hit kommer nästa omgång av "Antikrundan"

Invånarna i bland annat Luleå och Gävle kan börja damma av sina släktklenoder. Under sensommaren och hösten ger sig nämligen långköraren "Antikrundan" återigen ut på de svenska vägarna..

Helsingborgs Dagblad - 27 mar 13 kl. 15:08

Klart med nya orter i "Antikrundan"

"Antikrundan" firar 25 år i svensk tv nästa säsong. Det kommer att märkas när det populära programmet är tillbaka till vintern. Det blir tillbakablickar från programmets rundresa genom åren.

Expressen - 28 mar 17 kl. 15:01

Beskedet: Hit kommer Antikrundan i sommar

Vill du värdera dyrbara antikviteter? Då ska du bege dig till Helsingborg, Alvesta, Kumla, Norrtälje, Orsa eller Härnösand. Det är städerna som Antikrundan kommer till i sommar.

Barometern - 23 aug 13 kl. 07:55

Antikrundan intar länet

På söndag checkar Antikrundan in på bruks­området i Pukeberg och 20 experter står redo att?­värdera Nybrobornas antikviteter. Teamet håller just på att avsluta inspelningarna i Malmö och på söndag anländer man till Nybro och Pukeberg för att förbereda måndagens inspelningar och bygga upp Antikrundans studio i konserthyttan.

NT - 15 aug 11 kl. 11:40

Hit kommer "Antikrundan"

Inspelningsplatserna för årets "Antikrundan" är klara. För det tjugotredje året i rad ger sig experterna från det populära tv-programmet ut på vägarna för att möta hoppfulla svenskar och deras klenoder..

DN - 15 aug 11 kl. 13:54

Hit kommer ?Antikrundan?

Inspelningsplatserna för årets "Antikrundan" är klara..

Expressen - 19 mar 14 kl. 14:26

Hit åker Antikrundan - två experter ska sluta

Karlskrona, Jönköping, Norrköping, Falun, Åland, Örnsköldsvik. Vi kan avslöja att "Antikrundan" spelas in på dessa orter senare i år. Samtidigt står det klart att två av seriens mer profilerade experter lämnar serien.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Pixar-pionjärer får datorernas ”Nobelpris”

I dag tar vi avancerade animerade filmscener nästan för givet – men faktumet att exempelvis Buzz Lightyear och hans vänner i "Toy story" rör sig så snyggt och att miljön och ljuset runt omkring dem är av så hög kvalitet är ett resultat av flera decennie.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Religiöst massmöte tros ha sprit viruset

Runt 100 000 medlemmar av den sunniislamska missionärsrörelsen Tablighi Jamaat samlades i mitten av mars för ett jättemöte i Pakistan. Minst 154 av dem har bekräftats smittade av coronaviruset, varav två har avlidit, och 2 500 har satt i karantän. Lande.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nya uppgifter visar högre dödstal

Reviderade officiella dödssiffror vittnar om att antalet döda i covid-19 hittills har varit klart högre än tidigare rapporterat. Det framgår av en granskning som TT har gjort. Varje dag presenterar Folkhälsomyndigheten de senast rapporterade dödsfallen.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Läkemedelsverket: Krisen blir en tuff lärdom

Ingen läkemedelsbrist i Sverige, är beskedet från myndigheterna. Däremot finns en stor risk för brist och inför framtida kriser finns många lärdomar att dra. – Tyvärr är det så att vi på många sätt har monterat ner vår beredskapsförmåga och det blir en.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Demokratins dilemma

En farsot, covid-19, kan röja väg för en annan, despotin..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Genom att hjälpa andra har hon blivit årets laholmare

Enoksson får utmärkelsen för sitt arbete för allas lika värde och mot utanförskap..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Våldsutsatta råds använda kodord på apotek

Hotellrum för utsatta, rådgivning i matbutiken – och möjlighet att få hjälp genom att använda ett kodord på apoteket. Det är några av åtgärderna som har införts i Frankrike där anmälningarna om våld i hemmet ökar i coronavirusets spår. Förra veckan klev.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

NBA-lag stöttar New York med utrustning

De amerikanska basketlagen New York Knicks och Brooklyn Nets skänker, i ett samarbete med ligan NBA och Kinas generalkonsul, en miljon ansiktsmasker till New York, uppger guvernör Andrew Cuomo. "New York tackar er. Vi är mer än tacksamma över att få den.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

”Jämför inte med Hamburg, Amsterdam och Stockholm. Riktmärkena är Silicon Valley, Seoul och Tel Aviv.”

Tue David Bak, sedan den 1 april vd för Greater Copenhagen..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Flera döda i colombianska gruvolycka

Minst elva personer omkom och fyra skadades vid en explosion i en kolgruva i Cucunubá, åtta mil norr om huvudstaden Bogotá Samtliga offer var gruvarbetare. Colombias gruvor tillhör de sektorer av samhället som undantagits landets karantänsregler för att.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.