YLE > Finland

Saturday, 04 April, 16:39

YLE - 26 mar 20 kl. 10:09

Spärrar på vägar, kontrollplatser dygnet runt, böter för förbrytelse – så här övervakar polisen Nylands gränser när trafiken stoppas på fredagen: "En gemensam utmaning för alla i samhället"Spärrar kan läggas på huvudleder och stora vägar, och polisen kommer att bevaka att bara nödvändigt resande sker, berättade den högsta polisledningen i sin presskonferens på fredagen. Också småvägar kommer att kontrolleras, och hamnar och flygfält bevakas..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nylands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spärrar, vägar, kontrollplatser, dygnet, runt, böterför , förbrytelse, så här övervakar polisen Nylands gränser när trafiken stoppas på fredagen En gemensam utmaning för alla i samhället
YLE - 26 mar 20 kl. 10:09

Spärrar på vägar, hjälp av hundratals beväringar, böter för förbrytelse – så här övervakar polisen Nylands gränser när trafiken stoppas på fredag

Spärrar kan läggas på huvudleder och stora vägar, och polisen kommer att bevaka att bara nödvändigt resande sker, berättade den högsta polisledningen under sin presskonferens på torsdagen. Också småvägar kommer att kontrolleras, och hamnar och flygfält bevakas..

YLE - 14 jun 12 kl. 05:13

Småsågar hotas av nya EU-bestämmelser

Nya EU-bestämmelser kan bli den sista spiken i kistan för många småsågar. Som det ser ut nu så kommer småsågar bli tvungna att börja CE-märka en del av sitt material. "Det är åt skogen" säger de småsågsägare som vi pratat med.

Sydsvenskan - 09 sep 15 kl. 18:43

När partiledarna träffas bör legala vägar in i EU stå högt på dagordningen.

Partiledarträffen om flyktingsituationen är framflyttad till torsdagskvällen. Det har mindre betydelse, det viktiga är att den blir av och att partiledare på båda sidor blockgränsen gör sitt bästa för att nå bred parlamentarisk enighet bakom Sveriges flyktingpolitik. Med sig till mötet har statsminister Stefan Löfven (S), sina tio punkter, tio förändringar som regeringen vill se i EU:s flyktingpolitik.

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 15 kl. 18:43

När partiledarna träffas bör legala vägar in i EU stå högt på dagordningen.

Partiledarträffen om flyktingsituationen är framflyttad till torsdagskvällen. Det har mindre betydelse, det viktiga är att den blir av och att partiledare på båda sidor blockgränsen gör sitt bästa för att nå bred parlamentarisk enighet bakom Sveriges flyktingpolitik. Med sig till mötet har statsminister Stefan Löfven (S), sina tio punkter, tio förändringar som regeringen vill se i EU:s flyktingpolitik.

Sydsvenskan - 17 dec 12 kl. 06:30

Meriter slår kvot när nya dörrar ska öppnas

Soulens översteprästinna.Pianisten och sångerskan Nina Simone föddes som Eunice Kathleen Waymon 1933 i North Carolina, USA. Tidigt stod det klart att hon hade absolut gehör och en känsla för musik som uppmuntrades av hennes föräldrar och gav henne en ovanlig möjlighet att börja studera klassisk musik vid tidig ålder.

Barometern - 09 aug 13 kl. 08:05

Flyg till Kalmar öppnar dörrar för spanska lag

Spansk idrottsturism i Kalmar? Den spanska sportagenten Claudia Peña Stahl undersöker möjligheten. ?

Barometern - 09 aug 13 kl. 08:05

Flyg till Kalmar öppnar dörrar för spanska lag

Spansk idrottsturism i Kalmar? Den spanska sportagenten Claudia Peña Stahl undersöker möjligheten. ?

DN - 12 apr 14 kl. 11:19

Aktivister satte upp vägspärrar utanför östukrainska Slovjansk

Proryska aktivister, beväpnade med automatvapen, upprättade på lördagen vägspärrar på vägar in mot östukrainska staden Slovjansk. Tidigare under dagen hade en polisstation, stadshuset samt ett högkvarter för säkerhetstjänsten i staden intagits av aktivister..

Sydsvenskan - 15 dec 14 kl. 17:05

Löfven vill hålla alla dörrar öppna inför nyvalet

Som fyra musketörer radade de upp sig skuldra vid skuldra inför journalister och tv-kameror på Harpsund: Stefan Löfven och Magdalena Andersson, Åsa Romson och Gustav Fridolin.Budskap: Det mesta blir sämre för svenska folket med alliansens budget som SD och de borgerliga drev igenom i riksdagen den 2 december.Löfven varnade för sämre a-kassa, fler arbetsmiljöolyckor och otrygga anställningar.

BT - 03 okt 12 kl. 07:27

Borås gymnastiksällskap: "Man vågar inte ta i fullt ut här"

En ny hall skulle betyda ny framgång. Det är tjejerna i Borås gymnastiksällskap, BGS, säkra på. Den långsmala ?

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

HS: Sibbos förhållandevis höga coronasiffror beror på en fest

Då Institutet för hälsa och välfärd THL i fredags publicerade kommunvisa siffror på coronavirusets framfart visade det sig att Sibbo i Östnyland hade förhållandevis många fall av smitta. Av kommunens 21 000 invånare hade 30 smittats av corona..

YLE - 1 timme sedan

94-åriga Jutta Zilliacus är stolt över regeringen: ”Jag tycker de har fattat väldigt kloka beslut”

Flera fall av coronavirus har uppdagats på äldreboenden runt om i Finland, både bland klienter och personal. Från Savolax rapporteras om tre dödsfall. Alla seniorer på äldreboenden är ändå inte rädda.

YLE - 1 timme sedan

Entreprenören och den evige optimisten Peter Vesterbacka: “Kriser skapar alltid möjligheter”

Peter Vesterbacka tillbringar vanligtvis halva sin tid på resande fot, men sedan några veckor tillbaka sköter han alla sina möten hemifrån. En stor omställning för entreprenören som har blivit van vid att ha hela världen som sin arbetsplats..

YLE - 2 timmar sedan

Coronaviruset har krävt 25 dödsoffer

25 människor har nu avlidit av coronavirus i vårt land. Institutet för hälsa och välfärd THL publicerade uppdaterade siffror på lördag eftermiddag..

YLE - 2 timmar sedan

Rekreationsområden i Västnyland lockar upp till tre gånger fler besökare just nu - 8 tips på vad du bör tänka på innan du går ut i naturen

Många vill röra sig i skog och mark nu när livet på många andra plan är begränsat. Hittills har tillströmningen av besökare på i friluftsområden och på naturstigar i Västnyland inte blivit problematisk..

YLE - 3 timmar sedan

Två beväpnade män på fri fot i Pyttis - polisen varnar allmänheten

Polisen varnar allmänheten i Pyttis för två beväpnade män som är på fri fot. De blev efterlysta på fredagen efter skottlossning utanför en klubblokal som tillhörde Hells Angels i Kotka. Artikeln uppdateras.

YLE - 4 timmar sedan

Cancervården fortsätter som förut, men hjärtpatienter vågar inte besöka sjukhus

Cancerorganisationernas riksomfattande rådgivning har fått ta emot många samtal av bekymrade cancerpatienter och deras anhöriga. Man är speciellt orolig för hur stor risk tidigare cancerpatienter har att insjukna allvarligt i coronasjukdomen covid-19..

YLE - 6 timmar sedan

Expert tror inte på snabb återhämtning - fyra orsaker till varför den ekonomiska krisen blir långvarig

Den som tror att coronapandemin leder till en enbart tillfällig ekonomisk svacka, misstar sig rejält. Det säger Vesa Puttonen, professor i finansiering vid Aalto-universitetet. Han listar fyra skäl till sin pessimism - och ger småsparare några börstips i krisläget..

YLE - 7 timmar sedan

Coronakrisen kan tvinga eurozonen att välja mellan ökad solidaritet och sönderfall

Både USA:s utsatthet och eurons framtid oroar när coronaviruset tvingar världens länder att öka sin skuldsättning..

YLE - 9 timmar sedan

Linn Henrichson ställde ut konst i Madrid men hamnade kort därefter i karantän på en ö i Pargas skärgård

Nyländska Linn Henrichson studerar och bor i Stockholm men befinner sig nu på en ö ute i Åbolands skärgård på grund av coronakrisen. Nu vet hon inte om hon borde ta sig hem till Stockholm eller stanna kvar i skärgården på grund av det konstant förändrande läget i världen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.