Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 08 April, 18:22

Trelleborgs Allehanda - 26 mar 20 kl. 10:14

Tredje dödsfallet i SkåneDet tredje dödsfallet i covid-19 i Skåne inträffade under onsdagskvällen. Det finns nu 254 bekräftade fall i Skåne. Smittskydd Skåne befarar nu att det finns allmän smittspridning i Skåne, och regionen planerar för fler vårdplatser. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tredje dödsfalleti , Skåne
Skånskan - 15 feb 20 kl. 11:47

Första dödsfallet utanför Asien

En person har dött till följd av coronaviruset i Frankrike. Det är det första bekräftade dödsfallet av viruset utanför Asien. Offret är en 80-årig kinesisk turist som under en tid har vårdats i landet, uppger franska medier.

Magazin24 - 02 maj 13 kl. 15:07

Dödsfallet betraktas som naturligt

I måndags hittades en avliden man i sin lägenhet i Hallstahammar och det fanns vissa omständigheter kring dödsfallet som gjorde att polisen ville klargöra om ett brott hade begåtts. Vid klockan 10-30-tiden i måndags hittades en man i 70-årsåldern avliden i sin lägenhet i Hallstahammar. Polisen inledde ett arbete för att klargöra om något brott hade begåtts och nu har svaret kommit.

Nerikes Allehanda - 13 nov 17 kl. 11:50

Ung man dog av överdos – polisen misstänker att okänd kan ha orsakat dödsfallet

En ung man från Arboga hittades på fredagskvällen död i en lägenhet i Örebro. Polisen i Örebro utreder dödsfallet som vållande till annans död. "Det finns sådana omständigheter kring dödsfallet att vi misstänker att någon annan kan ha hanterat drogerna", säger Jonas Rydén, chef för grova brott på polisen i Örebro..

YLE - 18 sep 18 kl. 13:16

"Barnen borde hälsogranskas före Move-testen" – föräldrar upprörda över dödsfallet men tycker tester är bra

Flera städer och kommuner, bland annat Salo, S:t Karins och Åbo har beslutat att avbryta Move-testen efter dödsfallet i Esbo. I Pargas och Kimitoön anser man att dödsfallet inte kan härledas till själva testet..

Dagens PS - 26 aug 19 kl. 10:21

’Vaping-sjukan’: Första dödsfallet rapporterat

I dagens techbrief kan du läsa om allt det senaste från Disney, ett dataintrång hos en domänjätte samt ”vaping-sjukan” som skördat sitt första dödsoffer. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Allt det senaste från Disneys D23-konferens Helgens stora Disney-konferens i Anaheim, Kalifornien, bar med sig många nyheter – bland annat en första trailer för den nya Star Wars-serien ”The Mandalorian” som kommer att streamas exklusivt via nya tjänsten Disney+ från och med 12 november, rapporterar The Verge.

Skånskan - 02 feb 20 kl. 20:02

Första dödsfallet av corona utanför Kina

Filippinerna Det första dödsfallet utanför Kina orsakat av det nya coronaviruset rapporterades i helgen från Filippinerna.
Den omkomne är en 44-årig kinesisk från staden Wuhan, där viruset först upptäcktes, och där mannen tros ha smittats.– Detta är det första dödsfallet utanför Kina, sade Världshälsoorganisation WHO:s representant i Filippinerna, enligt AFP – Men vi måste hålla i minnet att det inte rör sig om någon som smittats lokalt.

Sydsvenskan - 12 jul 12 kl. 06:30

Öppet som vanligt ? trots dödsfallet

Den 20-årige köpenhamnaren blev ihjälbiten och delvis uppäten av tigrarna. Men livet på Zoo rullade på som vanligt efter den tragiska döds-olyckan.? Dödsfallet är en tragedi.

NT - 02 okt 12 kl. 11:46

Dödsfallet på häktet utrett

Kriminalvården har utrett dödsfallet som inträffade i häktet på Dragsgatan i maj tidigare i år. Nu kommer man med sitt utlåtande..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Dödsfallet i Åsarp var tragisk olycka

Mannen som hittades död på en gård i Åsarp, mellan Falköping och Ulricehamn förra onsdagen har inte blivit utsatt för brott. Efter den rättsmedicinska undersökning som gjorts tyder mycket på att dödsfallet var en tragisk olycka, rapporterar P4 Skaraborg.- Att ett våldsbrott har begåtts, de misstankarna kan vi avskriva.

Kristianstadsbladet - 23 nov 12 kl. 11:09

Första dödsfallet efter vapenvilan


En palestinier sköts ihjäl av israeliska styrkor på den palestinska sidan av gränsen i dag.Det är det första dödsfallet sedan de båda sidorna kom överens om vapenvila, uppger palestinska sjukvårdskällor för AFP.Den israeliska armén har inte bekräftat dödsskjutningen utan endast uppgett att "störningar" uppstått på den palestinska sidan av gränsen och att israeliska soldater då avfyrat varningsskott..

ÖstersundsPosten - 02 jan 14 kl. 15:05

Fortsatta frågetecken kring dödsfallet på Frösön

Utredningen kring dödsfallet i en trappuppgång på Frösön fortsätter med oförminskad styrka. – Vi har fyra personer som jobbar heltid med ärendet, berättar Per Thelin hos polisen..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 10 minuter sedan

Så många vårdas för covid-19 på Trelleborgs lasarett

Sedan onsdagen har Region Skåne släppt på sekretessen kring hur många patienter med covid-19 som vårdas på respektive sjukhus i regionen. När det gäller Trelleborgs lasarett vårdar man i nuläget fem patienter med konstaterad covid-19..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

TFF räknar med stort underskott

Under onsdagen aviserade TFF de effekter som coronaviruset hittills gett. Bland annat förväntas klubben göra stora minusresultat ekonomiskt. ”Vi behöver se över situationen”, säger klubbdirektören Mattias Kronvall..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Vårdförbundet kräver svar om skyddsutrustning

Vårdförbundet är djupt oroade över deras medlemmars hälsa under coronapandemin. Inte minst när det gäller frågan om skyddsutrustning. Nu har förbundet lagt in en begäran enligt Arbetsmiljölagens sjätte kapitel sjätte paragraf, en så kallad 6-6-a..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Stena Line planerar att lägga ner linjen till Sassnitz

Färjelinjen mellan Trelleborg och Sassnitz kan komma att stängas för gott. Orsaken är det ansträngda ekonomiska läget både på grund av coronaviruset och att trafiken på sträckan har minskat kraftigt redan tidigare..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Jakten på de gyllene äggen

Trelleborgen önskar alla trelleborgare glad påsk genom att arrangera äggjakt. Familjen Isaksson antar utmaningen..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Kommunen saknar skyddsutrustning - ber näringslivet om hjälp

Har ditt företag skyddsutrustning att sälja? Den frågan ställer nu Trelleborgs kommun till det lokala näringslivet. Tillgången till utrustning beskrivs som ”mycket begränsad”.

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Skånska bussar kan stoppas av Arbetsmiljöverket

Skånetrafiken måste stänga av dörrarna framtill och stänga av de främre sätena. Annars hotar Arbetsmiljöverket med att förbjuda busstrafiken, uppger Sveriges Radio Kristianstad..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Politiken måste leda genom krisen

Politiskt ledarskap i kristider handlar om att tydligt vägleda medborgarna, fatta nödvändiga beslut och upprätthålla beredskap. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Här kommer en tidig julklapp till de kommunanställda

Kommunens tidiga julklapp till sina anställda, Citykortet laddat med 400 kronor, anlände på onsdagsmorgonen till Rådhuset. En rosa rullebör lastad med 3 000 kort levererades av cityledaren Lotta Wahlqvist. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Ung klottrare härjade på Malörten

Förövaren bakom en mängd fall klotter på flera gårdar på Malörten visade sig vara en liten pojke med en sprayburk. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.