Kristianstadsbladet > Lokalt

Friday, 03 April, 06:17

Kristianstadsbladet - 26 mar 20 kl. 10:14

Tredje dödsfallet i SkåneDet tredje dödsfallet i covid-19 i Skåne inträffade under onsdagskvällen. Det finns nu 254 bekräftade fall i Skåne. Smittskydd Skåne befarar nu att det finns allmän smittspridning i Skåne, och regionen planerar för fler vårdplatser. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tredje dödsfalleti , Skåne
Skånskan - 15 feb 20 kl. 11:47

Första dödsfallet utanför Asien

En person har dött till följd av coronaviruset i Frankrike. Det är det första bekräftade dödsfallet av viruset utanför Asien. Offret är en 80-årig kinesisk turist som under en tid har vårdats i landet, uppger franska medier.

Magazin24 - 02 maj 13 kl. 15:07

Dödsfallet betraktas som naturligt

I måndags hittades en avliden man i sin lägenhet i Hallstahammar och det fanns vissa omständigheter kring dödsfallet som gjorde att polisen ville klargöra om ett brott hade begåtts. Vid klockan 10-30-tiden i måndags hittades en man i 70-årsåldern avliden i sin lägenhet i Hallstahammar. Polisen inledde ett arbete för att klargöra om något brott hade begåtts och nu har svaret kommit.

Nerikes Allehanda - 13 nov 17 kl. 11:50

Ung man dog av överdos – polisen misstänker att okänd kan ha orsakat dödsfallet

En ung man från Arboga hittades på fredagskvällen död i en lägenhet i Örebro. Polisen i Örebro utreder dödsfallet som vållande till annans död. "Det finns sådana omständigheter kring dödsfallet att vi misstänker att någon annan kan ha hanterat drogerna", säger Jonas Rydén, chef för grova brott på polisen i Örebro..

YLE - 18 sep 18 kl. 13:16

"Barnen borde hälsogranskas före Move-testen" – föräldrar upprörda över dödsfallet men tycker tester är bra

Flera städer och kommuner, bland annat Salo, S:t Karins och Åbo har beslutat att avbryta Move-testen efter dödsfallet i Esbo. I Pargas och Kimitoön anser man att dödsfallet inte kan härledas till själva testet..

Dagens PS - 26 aug 19 kl. 10:21

’Vaping-sjukan’: Första dödsfallet rapporterat

I dagens techbrief kan du läsa om allt det senaste från Disney, ett dataintrång hos en domänjätte samt ”vaping-sjukan” som skördat sitt första dödsoffer. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Allt det senaste från Disneys D23-konferens Helgens stora Disney-konferens i Anaheim, Kalifornien, bar med sig många nyheter – bland annat en första trailer för den nya Star Wars-serien ”The Mandalorian” som kommer att streamas exklusivt via nya tjänsten Disney+ från och med 12 november, rapporterar The Verge.

Skånskan - 02 feb 20 kl. 20:02

Första dödsfallet av corona utanför Kina

Filippinerna Det första dödsfallet utanför Kina orsakat av det nya coronaviruset rapporterades i helgen från Filippinerna.
Den omkomne är en 44-årig kinesisk från staden Wuhan, där viruset först upptäcktes, och där mannen tros ha smittats.– Detta är det första dödsfallet utanför Kina, sade Världshälsoorganisation WHO:s representant i Filippinerna, enligt AFP – Men vi måste hålla i minnet att det inte rör sig om någon som smittats lokalt.

Sydsvenskan - 12 jul 12 kl. 06:30

Öppet som vanligt ? trots dödsfallet

Den 20-årige köpenhamnaren blev ihjälbiten och delvis uppäten av tigrarna. Men livet på Zoo rullade på som vanligt efter den tragiska döds-olyckan.? Dödsfallet är en tragedi.

NT - 02 okt 12 kl. 11:46

Dödsfallet på häktet utrett

Kriminalvården har utrett dödsfallet som inträffade i häktet på Dragsgatan i maj tidigare i år. Nu kommer man med sitt utlåtande..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Dödsfallet i Åsarp var tragisk olycka

Mannen som hittades död på en gård i Åsarp, mellan Falköping och Ulricehamn förra onsdagen har inte blivit utsatt för brott. Efter den rättsmedicinska undersökning som gjorts tyder mycket på att dödsfallet var en tragisk olycka, rapporterar P4 Skaraborg.- Att ett våldsbrott har begåtts, de misstankarna kan vi avskriva.

Kristianstadsbladet - 23 nov 12 kl. 11:09

Första dödsfallet efter vapenvilan


En palestinier sköts ihjäl av israeliska styrkor på den palestinska sidan av gränsen i dag.Det är det första dödsfallet sedan de båda sidorna kom överens om vapenvila, uppger palestinska sjukvårdskällor för AFP.Den israeliska armén har inte bekräftat dödsskjutningen utan endast uppgett att "störningar" uppstått på den palestinska sidan av gränsen och att israeliska soldater då avfyrat varningsskott..

ÖstersundsPosten - 02 jan 14 kl. 15:05

Fortsatta frågetecken kring dödsfallet på Frösön

Utredningen kring dödsfallet i en trappuppgång på Frösön fortsätter med oförminskad styrka. – Vi har fyra personer som jobbar heltid med ärendet, berättar Per Thelin hos polisen..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Stopp för operationer på CSK

Alla planerade operationer har ställts in på CSK, utom de livshotande eller väldigt högprioriterade, som canceroperationer. Detta efter ett beslut i högsta regionledningen..

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Mycket nytt Lilla Torg inför våren

På Lilla Torg är mycket på gång för att möta våren, särskilt nu i coronatider. Snart kan Kristianstadsborna börja umgås och ta en bit mat ute – inte bara på uteserveringarna..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Dramatisk ökning av konkurser i Skåne – centrumhandeln hårt pressad

Mars blev en nattsvart månad sett till antalet konkurser i Skåne. 124 skånska bolag gick omkull, en ökning med 59 procent jämfört med samma månad förra året. Nordöstra Skåne har i ett första skede klarat sig lindrigt undan – men oron är stor för en snabb vändning.

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

600 namn i protest mot att vårdjätte tar över äldreboende: ”Politikerna måste lyssna på oss”

Anhöriga lämnade på torsdagen över 600 namnunderskrifter till politikerna i omsorgsnämnden som en protest mot att Axeltorps äldreboende nu tas över av vårdbolaget Vardaga..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Nya detaljer om insatsen i Kristianstad: De rapporterades under Operation Rimfrost

Unga män, de yngsta 16 år, alla hemmahörande i Kristianstad. Hade narkotika på sig eller var misstänkt påverkade. Några var utåtagerande och avvisades eller togs till polishuset.

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Corona: Två nya dödsfall senaste dygnet i Skåne

Enligt Region Skånes senaste siffror har nu tio personer dött till följd av Coronaviruset. Två nya dödsfall bara det senaste dygnet. .

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Tågstopp efter olyckshändelse

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Privata hyresvärdar kan tänka sig sänkta hyror för krisande företag

Kommunala ABK sänker vissa lokalhyror med 50 procent, regeringens nya hyresstöd täcker halva kostnaden. Detta för att hjälpa företagare som drabbas hårt i Coronavirusets spår. Också bland privata fastighetsägare diskuteras nu stödåtgärder, däribland hyressänkningar..

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Hilda Ärlemyr: Serierna som tröstar i coronakarantän

Jag brukar vara hur lugn som helst. Tills jag slår på Aktuellt. Det är död, smitta och astronomiska varsel.

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Klart: Fler padelbanor byggs i Åhus – tillsammans med ny restaurang

Tre padelbanor ska byggas i Åhus och stå klara till sommaren. I anslutning till dessa byggs gamla Strandcaféet om till en restaurang. ”Det kommer att bli magiskt”, säger Mathias Rosén från Åhus Padelcenter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.