Expressen > Nyheter

Friday, 03 April, 05:36

Expressen - 26 mar 20 kl. 10:10

OS-löparens bidrag i krisen: ”Hjälpas åt”Löparstjärnan Mustafa Mohamed är en del av informationskampanjen #tellcorona där information läses upp på tolv olika språk för att minska spridningen av coronaviruset.Han läser på sitt modersmål, somaliska.– Budskapet är att vi måste hjälpas åt att stoppa spridningen, säger han. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mustafa Mohamed

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OS-löparens, bidragi , krisen, Hjälpas, åt
Corren - 22 jan 19 kl. 21:00

Handeln är hotad – så ska krisen avhjälpas

Förutsättningarna för att handeln ska utvecklas i Ödeshög är inte stora, säger Handelns utredningsinstitut i sin analys..

Skånskan - 08 nov 19 kl. 16:02

Finalplats och bidrag från BRÅ

MALMÖ Först en finalplats och 20 000 kronor och sedan ytterligare 400 000 kronor från BRÅ, Brottsförebyggande rådet.
Det fanns mycket att glädjas åt när det framgångsrika samarbetet mellan olika aktörer på Sofielund möttes på ett seminarium på fredagen.Vid det avlånga bordet inne i föreningen BID Sofielunds lokal vid Nobelvägen kan många frågor lösas och här har förtroendet mellan fastighetsägare, boende, kommunen, polisen med flera grundats.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Bidrag till flodkräftan

Den pestdrabbade flodkräftan ska hjälpas på traven att återetableras. Ett av projekt finns inom Dalarnas län..

NT - 20 mar 20 kl. 14:30

Vi behöver hjälpas åt för att lösa krisen

Plötsligt står vi inför en helt ny situation som vi inte har någon erfarenhet av och som vi inte vet hur vi ska hantera när land efter land stänger sina gränser..

Vimmerby Tidning - 20 mar 20 kl. 14:30

Vi behöver hjälpas åt för att lösa krisen

Plötsligt står vi inför en helt ny situation som vi inte har någon erfarenhet av och som vi inte vet hur vi ska hantera när land efter land stänger sina gränser..

Supermiljöbloggen - 28 okt 18 kl. 18:18

Hannes Anagrius: En ekonomi oberoende av tillväxt

KRÖNIKA DEL 2 av 1. Hur kan ekonomin designas så att den ökar välbefinnandet inom planetens gränser, oavsett om ekonomin växer eller krymper? I förra delen av denna krönika (här) beskrev jag de enorma svårigheterna med att förena evig ekonomisk tillväxt med ett hållbart samhälle.

Sydsvenskan - 24 dec 14 kl. 04:00

Släkt och vänner ställer upp när staten sviker

Svenska vänner som varit på besök i Spanien brukar säga att de inte har sett något av krisen. Alla barer och kaféer är ju fullsatta. Men det är just den spanska krisen de har sett.

Newsmill - 05 jan 13 kl. 02:15

Försvarets kris har gamla rötter

http://www.newsmill.se/trackback/48506Försvarets kris kan inte avhjälpas genom att lägga mer pengar i den organisation som bär huvudansvaret för att krisen har uppkommit och saknar förslag på hur den ska avhjälpas.

Magazin24 - 26 apr 13 kl. 10:17

Se hit Köpings kommun!

Här kommer ett förslag till halldiskussionen i Köping. Under vintern och under några år så har det diskuterats mycket kring hallarna här i Köpings kommun. Det finns inte utrymme för alla lagen och exempelvis får IBK Köpings herrar och damer som spelar i division 1 träna sena tider, som inte är optimalt för ett innebandylag.

BT - 29 dec 12 kl. 00:30

Var 2012 ett lyckligt år?

Summeringarnas tid är här. Med bara några enstaka dagar kvar på 2012 fylls både den här tidningen och andra medier av listor som sammanfattar det år som snart är slut. Men hur mäter man om det har varit ett bra eller dåligt 2012?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Alkoholförsäljningen ökar kraftigt i coronatider

Coronakrisen innebär mer tid hemma och mindre uteliv på restauranger och krogar. Det får konsekvenser på många sätt.Som att alkoholförsäljningen ökar kraftigt.

Expressen - 1 timme sedan

Professorn: Därför är våra symtom på corona så olika

Majoriteten av befolkningen får milda symtom av coronaviruset.Enligt Lennart Svensson, professor i molekylär virologi vid Linköpings universitet, finns det tre tydliga förklaringar till att vi reagerar så olika på smittan.– Viruset har en del udda egenskaper som vi virologer tycker är spännande, säger han..

Expressen - 1 timme sedan

Professorn: Därför sprids viruset så snabbt i världen

De flesta smittar bara två eller tre andra. Sen finns superspridarna – som är mycket mer smittsamma och kan starta spridningskedjor som det är nästan omöjligt att stoppa. De kan dessutom vara ganska många.

Expressen - 2 timmar sedan

CIA jagar Kinas coronasiffror – tror inte på landets uppgifter

CIA-tjänstemän har ända sedan början av februari varnat Vita huset för att Kinas sifferuppgifter om antalet coronafall i landet inte stämmer enligt New York Times.Kina har rapporterat omkring sex coronafall per 100 000 invånare vilket är betydligt lägre än siffrorna från andra svårt pandemidrabbande länder som Italien, Spanien och USA.Nu pågår en jakt från underrättelseorganisationens sida för att ta reda på den ”faktiska” dödssiffran i Kina – hittills utan framgång..

Expressen - 4 timmar sedan

Fina gesten till vårdens hjältar – hyllades av miljoner britter

Vårdpersonal är hårt pressad världen över på grund av coronapandemin.Storbritannien gör sitt bästa för att visa sin uppskattning.Miljontals britter, däribland premiärminister Boris Johnson, klev för andra torsdagskvällen i rad ut i sin dörröppning eller på sin balkong och applåderade hjältarna skriver Mirror.

Expressen - 6 timmar sedan

Ambulanspersonalen: Inte bara äldre blir sjuka

Covid-19 slår allra hårdast mot de äldsta i samhället. Men även yngre människor kan få andningssvårigheter och behöva akutvård, vittnar ambulanssjuksköterskor i SVT:s ”Aktuellt”. .

Expressen - 6 timmar sedan

Donald Trumps drag i respiratorskrisen

Det råder stor brist på respiratorer i USA. Donald Trumps nya drag i coronakrisen är att använda en lag från Korea-kriget 1950.– Jag har i dag utfärdat en order under försvarsproduktionslagen för att försäkra oss om att våra nationella industriproducenter kan tillverka tillräckligt många respiratorer för att rädda amerikanska liv, sade presidenten enligt CNN.

Expressen - 6 timmar sedan

Svenskarna satt fast i Peru – hämtas med specialplan

Många svenskar har suttit fast i ett stängt Peru – och inte kunnat ta sig hem.Men nu är de på väg tillsammans med andra skandinaver – totalt 290 stycken.18.

Expressen - 7 timmar sedan

”Vi vill sprida en positiv bild av sjukvården”

Sjukvården har det extremt tufft i coronakrisen.Samtidigt kärleksbombas hjältarna i vitt.Akuten på Danderyds sjukhus får många röda hjärtan på sitt populära instagramkonto.

Expressen - 7 timmar sedan

Stordalen: ”Inget jäkla virus ska knäcka oss”

Petter Stordalens imperium blöder.Inga intäkter på hotelldelen, restaurangerna ligger öde och resebyrån Ving är i klorna på den spanska coronaepedemin.Nu jobbar den norske miljardären dygnet runt för att hans livsverk inte ska gå omkull.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.