SR > Nyheter

Tuesday, 31 March, 15:39

SR - 26 mar 20 kl. 10:06

Danmark vill införa nya restriktionerEnligt ett nytt lagförslag som lagts fram under morgonen vill man kunna göra det möjligt att bland annat förbjuda folksamlingar på mer än två personer..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danmarkvill , införanya , restriktioner
Affärsvärlden - 20 aug 13 kl. 07:57

Nya Zeelands centralbank inför restriktioner för bostadslån

Nya Zeelands centralbank, RBNZ, kommer att från och med den 1 oktober införa restriktioner för bankernas utlåning till bostäder för att minska riskerna från bostadsmarknaden..

SVT - 12 okt 18 kl. 18:01

Efter uppgifter om Khashoggis avrättning: Trycket ökar att införa restriktioner i vapenhandeln med Saudiarabien

Efter anklagelser om att Saudiarabien avrättat journalisten Jamal Khashoggi på landets konsulat i Turkiet ökar trycket på omvärlden att införa restriktioner i vapenhandeln mellan Saudiarabien och omvärlden. Det säger experter vid både Utrikespolitiska institutet och fredsforskningsinstitutet Sipri..

Barometern - 18 feb 19 kl. 15:23

Häst snorig och febrig – nu införs restriktioner i ridhuset

Oskarshamns ridklubb har infört restriktioner sedan det upptäckts att en ponny i ridhuset har förhöjd temperatur. Hästen är också snorig. .

Vimmerby Tidning - 19 mar 20 kl. 15:00

De inför restriktioner för chaufförerna

Kindasågen i Kisa som ingår i koncernen Södra, inför vissa restriktioner för lastbilschaufförer och besökare för att minska smittspridningen av corona..

Corren - 19 mar 20 kl. 15:00

De inför restriktioner för chaufförerna

Kindasågen i Kisa som ingår i koncernen Södra, inför vissa restriktioner för lastbilschaufförer och besökare för att minska smittspridningen av corona..

SR - 28 nov 14 kl. 08:00

Cameron kan införa restriktioner för EU-migranter

Storbritanniens premiärminister David Cameron väntas idag offentliggöra planer på restriktioner för hur EU-migranter ska kunna ta del av det brittiska välfärdssystemet..

DI - 16 jul 18 kl. 08:48

Tysk domstol inför restriktioner på Enzymaticas medicin

Ett beslut i en regional domstol i Frankfurt har lagt restriktioner på marknadsföringen av Enzymaticas förkylningsspray Coldzyme i Tyskland, där det säljs under varumärket Viruprotect..

Sydöstran - 09 okt 16 kl. 09:45

Ridklubben inför restriktioner efter förkylning

Utbrotten av kvarka på ridskolor i Ronneby och Johannishus tidigare i år har gjort ridskolor vaksamma på sjukdomssymptom. Karlshamns ridklubb har infört försiktighetsåtgärder efter att en häst visat på förkylningssymptom..

NSD - 02 mar 20 kl. 11:17

Coronaviruset: Vattenfall inför restriktioner

Vattenfall har infört strikta rese- och besöksrestriktioner med anledning av coronavirusets spridning..

Expressen - 17 mar 20 kl. 19:19

JUST NU: Danmark stänger krogar, gym och köpcentra

Danmark inför nya, starka restriktioner för att få stopp för spridningen av coronasmittan.Från onsdag förmiddag klockan tio stängs ett stort antal verksamheter över hela landet – frisörer, massörer, gym, restauranger och kaféer stängs ner..

Jönköpingsnytt - 31 jul 12 kl. 18:00

Restriktioner kring kräftfisket på gång

De senaste fyra åren har yrkesfiskets fångst av kräftor i Vättern minskat drastiskt. Nu planerar Länsstyrelsen att införa restriktioner för fisket för att stabilisera kräftstammen..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Första bekräftade fallet i Kriminalvården

Det finns nu ett första bekräftat fall avcoronaviruset inom Kriminalvården. Det är ett fall i Stockholmsområdet, och man arbetar nu för att klarlägga om viruset kan ha spridits vidare..

SR - 30 minuter sedan

LRF kräver åtgärder mot personalbristen

Lantbrukarnas riksförbund, LRF, vill att regeringen gör mer för att motverka personalbristen i dom gröna näringarna..

SR - 1 timme sedan

180 döda i Sverige

Folkhälsomyndighetens pressträff..

SR - 1 timme sedan

Regeringen förbjuder besök på äldreboenden

Regeringen inför besöksförbud på landets samtliga äldreboenden, säger vice statsminister Isabella Lövin (MP) på en pressträff. Samtidig ska det bli fler tester..

SR - 2 timmar sedan

Oppositionen kräver miljarder till kommuner och regioner

Nu kräver flera oppositionspartier att kommuner och regioner snabbt ska få extra pengar för att bekämpa coronaviruset. Vänsterpartiet föreslår i dag en tillskott på 25 miljarder kronor till välfärden. – Alla kommuner bör till nu inrätta jourverksamheter, så att personer som tillhör riskgrupper kan få hjälp med att uträtta ärenden, säger Vänsterpartiets ekonomisk-politiska talesperson Ulla Andersson..

SR - 3 timmar sedan

Ekonomer: Regeringen är för optimistisk

Flera ekonomiska bedömare tror att regeringen är för optimistisk i sin prognos för utvecklingen i coronakrisen med ett BNP-fall på 4 procent i år..

SR - 3 timmar sedan

Vårdpersonal testas inte – trots Tegnells uppmaning

Trots att Folkhälsomyndigheten upprepade gånger uppmanat regionerna att utöka antalet tester, så att inte bara patienter utan också personal med symptom testas, så görs i princip inga tester av personal i den hårdast drabbade regionen Stockholm visar Ekots granskning..

SR - 3 timmar sedan

Coronatester i Sverige utökas

Folkhälsomyndigheten får regeringens uppdrag att öka testningen i Sverige, uppger Moderatledaren Ulf Kristersson för TT. Beskedet kom vid veckans informationsmöte med statsminister Stefan Löfven..

SR - 3 timmar sedan

10 000 fältarbetare ska går från dörr till dörr i Sydafrika

I Sydafrika har regeringen beslutat att söka efter coronasmitta i stor skala. 10 000 fältarbetare ska nu gå från hus till hus för att hitta smittade människor..

SR - 3 timmar sedan

Människor flyr från Indiens storstäder

I Indien blir situationen allt svårare för de hundratusentals människor som de senaste dagarna har försökt ta sig från storstäderna till sina hembyar på landsbygden. Många har vandrat i dagar för att komma fram och när de når sitt mål är de inte välkomna, eftersom bybor är rädda för att de som kommer från städerna har med sig coronaviruset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.