DI > Ekonomi

Monday, 30 March, 15:48

DI - 26 mar 20 kl. 10:00

Soltech Energy affärslägesuppdatering - Sverige och KinaSoltech Energy Sweden AB (publ):s svenska verksamhet har under den senaste månaden tecknat nya order på drygt 40 MSEK och i Kina löper. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Energy, Kina, Energy Sweden AB, MSEK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Soltech, Energy, affärslägesuppdatering, Sverigeoch , Kina
Affärsvärlden - 28 okt 15 kl. 15:08

Sverige ett av världens bästa affärsländer

På Världsbankens alldeles färska lista över de länder där det är lättast att göra affärer ligger fyra länder från Norden på topp tio..

Mobil - 22 aug 14 kl. 14:54

Analytiker: Sverige i uppkopplad framkant

Svenska företag och operatörer är bra på uppkopplade affärslösningar - men lagar och betalningsmöjligheter sinkar utvecklingstakten..

HBL - 07 mar 15 kl. 04:29

Hur man gör riktigt dåliga affärer

Nokias köp och makulering av egna aktier, Stora Ensos pappersäventyr i USA, Soneras satsning på tysk luft för fyra miljarder, Talvivaara, Olki­luoto, Valco ... Listan är lång och räkningen dyr när Finlands största affärsmissar blir bok.Det är lätt att vara efterklok, brukar man säga.

Dagens PS - 08 jan 18 kl. 12:57

Okänd svensk VD tjänar årslön – per dag

Svensk i topp bland Storbritanniens bäst betalda börs-vd:ar. Men i Sverige är det få som ens vet vem han är. Erik Engström är en av världens bäst betalda svenskar.

News55 - 25 jul 16 kl. 11:26

Sverige ett av världens bästa pensionärsländer

Sverige är ett av världens bästa länder att vara pensionär i. Detta skriver Veckans Affärer och hänvisar till en undersökning gjord av Natixis Global Asset Management. Sverige rankas som femma i deras Global Retirement Index och det är jämställdhet, sjukvård och livsglädje som ger Sverige topplaceringen.

PrivataAffärer - 04 apr 19 kl. 15:00

Elpriset på halvårslägsta

I förra veckan elpriset i snitt under 40 öre per kilowattimme, vilket var första gången sedan september i fjol. Just den här veckan har vårvindarna avtagit något vilket gör att priset hamnar precis ovanför 40 öresnivån, enligt elbolaget Bixias elprisrapport. – Som det har rapporterats om i veckan går utbyggnaden av vindkraften i Sverige i raketfart och Svensk Vindenergi räknar med en fördubbling av el producerad från vind de närmaste fyra åren, säger Matina Rosenberg, meteorolog och analytiker på elbolaget Bixia.

Dagensanalys.se - 13 aug 18 kl. 14:28

Anne Haaber-Bernth tar över som ny chef på SAP Svenska

Anne Haaber-Bernth har utsetts till ny landschef för SAP Svenska. Utnämningen kommer efter att förre landschefen Johan Made valt att lämna företaget. Anne Haaber-Bernth, 45, kommer senast från positionen som chef för SAP:s nordiska affärsområde Digitala Affärstjänster (Digital Business Services), där hon under de senaste två åren framgångsrikt har stöttat SAP:s nordiska kunder med digitalisering och med att implementera affärslösningar och säkerställa deras effektiva drift.

TA - 17 jul 14 kl. 09:51

Sämre för Sandvik

Verkstadskoncernen Sandviks vinst före skatt uppgick till 2 099 miljoner kronor för andra kvartalet, en minskning på 367 miljoner kronor jämfört med motsvarande period i fjol. Resultatet var sämre än väntat.
Analytiker hade, enligt Reuters, i genomsnitt räknat med en vinst på 2 260 miljoner kronor.

Kristianstadsbladet - 17 jul 14 kl. 09:51

Sämre för Sandvik

Verkstadskoncernen Sandviks vinst före skatt uppgick till 2 099 miljoner kronor för andra kvartalet, en minskning på 367 miljoner kronor jämfört med motsvarande period i fjol. Resultatet var sämre än väntat.
Analytiker hade, enligt Reuters, i genomsnitt räknat med en vinst på 2 260 miljoner kronor.

Kristianstadsbladet - 14 mar 14 kl. 07:00

110 jobb försvinner i Kristianstad

Foto: Lasse Ottosson
Continental Foods, före detta Campbells, lägger ner verksamheten i Kristianstad. 110 arbetstillfällen försvinner, merparten förlorar sina jobb. Förtvivlan följde med de anställda när de gick hem i går.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

USA-börserna öppnar uppåt - vaccinnyhet lyfter J&J

De ledande USA-börserna öppnade tydligt uppåt på måndagen. Läkemedelsbolaget Johnson & Johnson stärktes 4,4 procent på nyheten att man ska….

DI - 30 minuter sedan

Peab tar order värd 650 miljoner kronor

Byggbolaget Peab har fått i uppdrag att bygga en ny fabrik med tillhörande kontorsbyggnad..

DI - 30 minuter sedan

New York: Terminer på plus, vaccinnyhet lyfter J&J

Terminerna för de ledande USA-börserna svängde mellan plus och minus under måndagens tidiga handel för att ju närmare öppningen kom handlas….

DI - 30 minuter sedan

Spiltans fonder väntas öppna imorgon tisdag

Spiltan Räntefond Sverige och Spiltan Högräntefond planeras att åter öppna för handel på tisdag 31 mars, första NAV-kurs efter….

DI - 30 minuter sedan

Virusexplosion i Turkiet – spås bli hårdast drabbade G20-ekonomin

Antalet smittade och döda av coronaviruset ökar explosionsartat i Turkiet, och landet pekas ut som det G20-land vars ekonomi kommer drabbas….

DI - 45 minuter sedan

Offentliga Hus rekryterar ny fastighetschef

Fastators innehavsbolag Offentliga Hus fortsätter att rekrytera och anställer nu Terese Filipsson till rollen som fastighetschef..

DI - 45 minuter sedan

Trump och Putin ska diskutera olja och priskrig i dag

Donald Trump kommer att prata med sin ryske kollega Vladimir Putin på måndagen för att diskutera olja och det priskrig som pågår mellan….

DI - 45 minuter sedan

SCA drar tillbaka utdelningsförslag – avser att ha extrastämma senare i år

Skogsbolaget SCA:s styrelse har som en försiktighetsåtgärd beslutat sig för att dra tillbaka utdelningsförslaget till årsstämman.  ”.

DI - 1 timme sedan

Addnode drar tillbaka utdelningsförslag

It-bolaget Addnode bedömer att de direkta finansiella effekterna under första kvartalet 2020 blir begränsade, men har identifierat ett….

DI - 1 timme sedan

Bergs Timber går ner på tre sågverk – tar nedskrivning

Sågverksbolaget Bergs Timber har under vintern genomfört en strategisk översyn av den svenska sågverksrörelsen med målsättningen att skapa….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.