GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 03 April, 22:56

GöteborgsPosten - 26 mar 20 kl. 05:55

Nu stannar bandet – det händer när tiotusentals bilbyggare går hemI dag trycker Volvo på stoppknappen – hundratals företag påverkas av tvärniten..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Volvo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu stannar, bandetdet , händernär , tiotusentals, bilbyggare, går, hem
Dagensanalys.se - 26 sep 18 kl. 14:18

Metallica använder AI för att ge sina fans personliga upplevelser

Det var alltså ingen slump att just Metallica spelade under Salesforce årliga konferens – Dreamforce. Det visar sig nämligen att bandet använder Salesforce plattform för att komma närmare sina fans och erbjuda dem personliga upplevelser. För att bättre kunna nå ut till alla sina fans världen över kommer Metallica att börja använda Salesforces olika plattformar för att förbättra kommunikationen.

Cornucopia - 27 sep 14 kl. 17:11

Det som händer på bokmässan stannar på bokmässan (och i sociala medier)

Ett sista blogginlägg om bokmässan.
Ungefär en gång om året lämnar jag skogen och uppför mig som en pseudokändis och umgås med andra pseudokändisar och branschfolk officiellt, även om det förekommer en del grejer som inte är offentliga tillställningar. Sådana är uteslutande i Stockholm, och därmed väldigt sällan något jag deltar i, än mindre skriver officiellt om.

YLE - 31 dec 19 kl. 05:00

"Att spara långsiktigt borde vara lika självklart som att borsta tänderna" – tiotusentals finländare har redan öppnat ett aktiesparkonto

Från och med 2020 kommer det vara möjligt att lägga sina pengar i aktiesparkonton. Det som händer på aktiesparkontot stannar på kontot..

Sydsvenskan - 30 okt 13 kl. 06:30

Alla i bandet kan väl sjunga ? eller?

NEW ORDERNär det amerikanska rockbandet Midlake denna vecka återvänder med ?Antiphon?, sin första skiva på nästan fyra år, saknas en medlem.

YLE - 29 jan 16 kl. 13:39

Snabbare tåg på kustbanan – få tåg stannar i Kyrkslätt

Tågturerna mellan Helsingfors och Åbo får nya avgångstider. Restiden förkortas också eftersom majoriteten av tågen i framtiden inte stannar på Kyrkslätt station. De nya avgångstiderna är gjorda så att det passar bättre för passagerare som till exempel börjar jobba eller ska på ett evenemang som börjar vid ett jämnt klockslag.

YLE - 07 apr 16 kl. 04:05

Onnibus stannar på fel ställe i Åbo

Bussbolaget Onnibus har busshållplats i absoluta centrum av Åbo, vid stadshuset, men många bussar stannar på fel ställe. Varken busschaufförer eller resenärer verkar känna till att hållplatsen är flyttad. Elisabeth Järnefelt ska resa från Åbo till Helsingfors, så hon står på onsdag förmiddag vid stadshuset tillsammans med ett 15-tal andra resenärer och väntar på bussen.

Kristianstadsbladet - 31 okt 14 kl. 12:08

Tiotusentals marscherar mot Compaoré

Nya massdemonstrationer mot Burkina Fasos regering skakar huvudstaden och demonstranterna kräver presidentens avgång. Minst 30 människor uppges ha dödats i de senaste dagarnas oroligheter och många fler har skadats.
Tiotusentals demonstranter i huvudstaden Ouagadougou deltar i en protestmarsch med krav om att president Blaise Compaoré, som suttit 27 år vid makten, avgår, enligt flera medier.

BT - 31 okt 14 kl. 12:08

Tiotusentals marscherar mot Compaoré

Nya massdemonstrationer mot Burkina Fasos regering skakar huvudstaden och demonstranterna kräver presidentens avgång. Minst 30 människor uppges ha dödats i de senaste dagarnas oroligheter och många fler har skadats. Tiotusentals demonstranter i huvudstaden Ouagadougou deltar i en protestmarsch med krav om att president Blaise Compaoré, som suttit 27 år vid makten, avgår, enligt flera medier.

YLE - 15 maj 15 kl. 13:04

Tiotusentals flygresenärer kan drabbas av bagagestrejk

Konflikten som berör markpersonalen på Helsingfors-Vanda flygplats fortsätter. Luftfartsunionen IAU och kabinfacket SLSY varslar om en ny strejk på tisdagen och onsdagen. I dag på fredagen fortsätter medlingen i konflikten i Finnairs dotterbolag Airpro.

YLE - 13 okt 15 kl. 14:12

Svenskarna diggar bandet som sjunger på vasadialekt

Mattias Björkas ler lite snett och konstaterar att man gärna tar sig en jäkel inför spelningen. Vasas flora och fauna står på Dynamos scen i Åbo och publiken består av en hel del österbottningar. Det är inte varje år som ett band som sjunger på vasadialekt uppträder i svensk tv, hyllas i svensk press och uppmärksammas av den nationella televisionens kulturnyheter.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Uefas varning: Kan utesluta klubbar ur CL

Lag vars nationella ligor avslutas i förtid kan bli utslängda från Champions League..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

SVT återinför hallåorna som tv-sällskap

Från och med nästa vecka turas de välbekanta profilerna om att hålla tittarna sällskap i rutan..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Scenkonstnärers coronavardag ska dokumenteras

Är du scenkonstnär? Plocka upp mobilen och filma en snutt ur ditt liv. Som ett led i uppdraget att dokumentera svensk scenkonst och bevara den för framtiden uppmanar Scenkonstmuseet nu professionella aktörer inom teater, musik och dans att berätta om sin vardag och hur de har påverkats professionellt och personligen i coronakrisens spår..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Jätteras på amerikansk arbetsmarknad

Coronakrisen leder till ett stort ras för sysselsättningen i USA. Under mars försvann drygt 700 000 jobb från arbetsmarknaden, undanräknat jordbrukssektorn, visar nya siffror från landets arbetsmarknadsdepartement. Analytikerna hade förvisso väntat sig en minskning, men i snitt "bara" på 100 000 jobb..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Förskollärare i Göteborg hotas av tvångsförflyttning

Här är förskolorna med högst och lägst andel förskollärare – hela listan..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

"Pesten" ges ut i nyöversättning

Coronaviruset har ökat försäljningssiffrorna för Albert Camus "Pesten" även i Sverige. Nu ges romanen ut i svensk nyöversättning av Jan Stolpe. Redan i april kommer den nya utgåvan av romanen från 1947, som publicerades på svenska året efter.

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

James Bond och komedi lockar i tv-soffan

Strömningstjänsten Viaplay har noterat en 20-procentig ökning av tittandet de två senaste veckorna. Hemmasittare väljer inte bara att konsumera mer tv, de tittar även dygnet runt i stället för bara under bästa sändningstid..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Minskad smittspridning i Tyskland: "Fungerar"

De åtgärder som har satts in i Tyskland för att sakta ner smittspridningen är verkningsfulla, enligt myndighetsföreträdare..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Kungen ger hälsning till folket

Med anledning av den rådande coronapandemin kommer SVT att sända en hälsning från kung Carl XVI Gustaf på söndagen..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Ny stödåtgärd i Kina värd 570 miljarder

Kinas folkbank sänker kassakravet på landets små och medelstora banker, från 0,72 procent till 0,35 procent. Tanken är att åtgärden ska frigöra 400 miljarder yuan, eller drygt 573 miljarder kronor, till landets ekonomi. Centralbanken hoppas att pengarna kommer att lånas ut till kinesiska företag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.