Barometern > Nyheter

Tuesday, 07 April, 11:15

Barometern - 26 mar 20 kl. 09:25

Båtklubb kritisk mot utebliven muddringDet blir ingen muddring av småbåtshamnen i Bergkvara i år heller. Bergkvara båtklubb har tröttnat. ”Nu saknas förtroende för Torsås kommun”..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Bergkvara, Torsås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Båtklubb, kritiskmot , utebliven, muddring
Alingsås tidning - 20 sep 18 kl. 06:00

Utebliven muddring kritiseras

– Händer ingenting.
Så summerar Jonas Svantesson, ordförande för Mjörns ångbåtsförening, läget när det kommer till muddringen av Säveån.
Mjörns ångbåtsförening går i väntans tider.

Barometern - 17 sep 14 kl. 15:45

Muddring drar ut på tiden

Den planerade muddringen av småbåts­hamnen i Bergkvara kommer sannolikt inte i?gång i höst. – Vi väntar på tillstånd på var vi kan lägga muddermassorna.

Dagens PS - 17 feb 17 kl. 08:53

Bitter fejd i kungens båtklubb

Anrika Kungliga Motbåt Klubben med 2.000 medlemmar, varav kungen är en, kantas just nu av ett storbråk, skriver Affärsvärlden. En renovering av fastigheten på Strandvägen har rivit upp känslorna.

Trelleborgs Allehanda - 02 jul 18 kl. 05:00

Båtklubb vill ha lägre hyra – kritiska mot hamnen i Smyge

Muddring av tång gjorde det svårt för båtägare att använda sig av småbåtshamnen i Smyge under våren. De kräver nu kompensation av kommunen. Gatuchef Kristoffer Tonning säger sig förstå kravet men lovar inget..

Kristianstadsbladet - 01 jul 13 kl. 06:27

Båtklubb hoppas att danskvällar ska bli en tradition

Foto: Lasse Ottosson
När Klackabackens båtklubb i fjol fyllde 40 år byggde de en dansbana som användes vid jubileet. Nu förbereder föreningen för tre danskvällar i sommar i hopp om att det ska bli en återkommande tradition.
Klackabackens båtklubb har mycket att göra.

YLE - 21 mar 14 kl. 04:42

Lappfjärds å behöver vallar och muddring

Skyddsvallar vid Lappfjärds å ska ses som ett slags första hjälp mot översvämningsrisken. Den här våren har varit lugn, men eftersom ån bevisligen kan svämma över oftare än med 50 års mellanrum, har det ansetts vara av största vikt att man sätter in förebyggande åtgärder så snart som möjligt. Skyddsvallar vid Lappfjärds å är kanske inte det som ågrannarna längtar mest efter, men det är det snabbaste sättet att minska på översvämningsrisken.

YLE - 09 jun 17 kl. 14:43

Ännu ingen muddring vid hopptornet i Molpe

Hopptornet vid Molpe strand i Korsnäs har restaurerats. Men någon muddring har man inte ännu gjort och det betyder att den högsta avsatsen fortfarande är stängd. Enligt Korsnäs tekniska chef Ulf Granås har man fräschat upp tornet under vårvintern.

Barometern - 05 dec 17 kl. 20:00

Hembygdsutvecklare kritisk till utebliven julotta

Hembygdsutvecklaren Bo Kronborg är kritisk till att julottan uteblir i Algutsboda kyrka. Kyrkoherde Johanna Juhlin säger att julverksamheten sprids jämnt i de fyra församlingarna..

Trelleborgs Allehanda - 11 feb 13 kl. 11:54

Muddring påbörjas i hamnen

Arkiv: Claes Nyberg
Trelleborgs hamn, landets tredje största, ska i framtiden kunna ta emot större fartyg. Därför börjar i dag muddring och breddning av inseglingsrännan. Kostnaden beräknas till 45 miljoner kronor.

YLE - 29 aug 16 kl. 04:39

RFV svarar på besvär mot muddring i Lappfjärds å

Flaskhalsarna i Lappfjärds å hade varit åtgärdade vid det här laget om inte två besvär stoppat upp processen. Ärendet ligger just nu i Vasa Förvaltningsdomstol. Regionförvaltningsverket beviljade miljötillstånd för att muddra på fyra platser och spränga bort ett berg i Lappfjärds å.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Sjukhusclownerna ställer om: ”Ett sätt att hitta nya vägar”

Coronakrisen har fått sjukhusclownerna att tänka nytt. Med livesändningar når de nu ut till barnen som de inte längre kan träffa. – Det är ett sätt att hålla igång och hitta nya vägar, säger Martin Ibohm..

Barometern - 15 minuter sedan

Så här många är smittade i varje stadsdel

Smittskydd Stockholm redovisar antalet smittade personer fördelat per kommun eller stadsdel där de smittade är bosatta. Här är listan över covid-19 fall rapporterade i Region Stockholm till och med den 6 april klockan 11.30..

Barometern - 15 minuter sedan

Polen kan ställa om till poströstning

Barometern - 15 minuter sedan

Försökte köra ifrån polisen – körde in i räcke

En man i 45-årsåldern misstänks för rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott efter en händelse i Läckeby. .

Barometern - 15 minuter sedan

Klartecken för svensk säljakt

Barometern - 30 minuter sedan

Flest coronasmittade i Stockholms förorter

Barometern - 30 minuter sedan

Långa tv-serier för hemmakarantänen

Har du redan sträcktittat dig igenom senaste miniserien och slukat alla filmer av intresse? Då kanske en tv-serie som sträcker sig över flera säsonger kan vara något. TT tipsar om maraton-tv i tider av hemmakarantän och social distansering..

Barometern - 45 minuter sedan

Världens efterfrågan på respiratorer innebär fullt upp för Mönsterås Metall

För Mönsterås Metall har coronautbrottet inneburit en ökad produktion totalt sett och man har till och med fått nyanställa en person. Företaget tillverkar delar till respiratorer som efterfrågas av många länder i världen nu..

Barometern - 45 minuter sedan

Riksbankslån blåste upp underskottet i mars

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.