GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 30 March, 00:21

GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 19:32

Volvo skjuter upp stämma och avstår arvodenAB Volvo skjuter upp årsstämman på grund av det osäkra läget kring coronapandemin..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Volvo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volvo, skjuterupp , stämmaoch , avstår, arvoden
DI - 25 mar 20 kl. 07:31

AB Volvo skjuter upp årsstämman med anledning av corona

Lasbilskoncernen AB Volvo har beslutat sig för att skjuta upp årsstämma i spåren av coronapandemin. .

PrivataAffärer - 25 mar 20 kl. 07:49

Volvo skjuter på årsstämman

”Flertalet av koncernens tillverkningsenheter är för tillfället stängda och medarbetare i flera länder är permitterade. Den senaste tidens utveckling får en direkt effekt på ekonomier viktiga för Volvokoncernen och bedömningen är att det rådande läget kommer att leda till en svagare efterfrågan på koncernens produkter och tjänster. Som tidigare indikerats kommer detta få en väsentligt negativ påverkan på koncernens finansiella utveckling”, skriver Volvo.

Realtid - 25 mar 20 kl. 08:27

Volvo skjuter på årsstämma

AB Volvo har beslutat att skjuta upp årsstämman på grund av osäkerheten i samband med coroanaviruset..

GT - 09 apr 19 kl. 20:11

Två bilar i frontalkrock – vägen avstängd

Två bilar har frontalkrockat på Hisingsleden i riktning mot Volvo.– Vägen är avstängd i en riktning, uppger räddningstjänsten.Enligt SOS Alarm ska två personer sitta kvar i fordonen..

TA - 04 apr 13 kl. 06:46

Volvo samlar sig till årsstämma


För ett år sedan tog Carl-Henric Svanberg över ordförandeklubban i fordonsjätten AB Volvo samtidigt som han har fortsatt som styrelseordförande för oljebolaget BP.I dag, när Volvo håller årsstämma i Lisebergshallen i Göteborg, väntas han väljas om, liksom övriga styrelseledamöter. Enligt valberedningens förslag förblir Volvos styrelse en samling med sju män och två kvinnor.

YLE - 15 dec 14 kl. 12:11

Joni skjuter nästan 30.000 skott om året

Snappertunabon Joni Stenström har vunnit flera FM och andra mästerskap i skytte trots att han bara är 19 år gammal. Han säger att han inte har någon hemlighet om det inte sedan är de nästan 30.000 skott han skjuter årligen.

Dagens PS - 26 sep 18 kl. 07:59

Volvo V60 Cross Country – succéreceptet

Mindre än ett halvår efter lanseringen av nya V60, visade Volvo igår upp skogsmulle-varianten som förmodligen kommer att bli en ny bästsäljare. Men kommer den att ta över den position som den omåttligt populära XC70 hade? Förmodligen.

DI - 25 apr 16 kl. 19:46

Wesc skjuter upp årsstämma

Wesc skjuter upp sin årsstämma till den 8:e juni 2016. Tidigare aviserat datum var den 25 maj 2016.Det framgår av ett pressmeddelande..

SmålandsPosten - 29 jan 18 kl. 19:10

SAS letar ordförande - skjuter på stämma

Svårigheter att hitta en ny styrelseordförande gör att SAS skjuter på sin årsstämma, från den 5 mars till den 10 april. Valberedningens arbete har visat sig "mer komplext än förväntat", skriver flygbolaget i ett pressmeddelande.(TT).

Blekinge Läns tidning - 29 jan 18 kl. 19:10

SAS letar ordförande - skjuter på stämma

Svårigheter att hitta en ny styrelseordförande gör att SAS skjuter på sin årsstämma, från den 5 mars till den 10 april. Valberedningens arbete har visat sig "mer komplext än förväntat", skriver flygbolaget i ett pressmeddelande.(TT).

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Oväntat hot mot Antarktis

Isen på den östra delen av Antarktis har länge betraktats som stabil. Men nyupptäckta rörelser i en av kontinentens stora glaciärer ger en oroande bild..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Polisen avslöjade mannens vapengömma – under kylen

Den nu dömde mannen påstår att han kan ha glömt gömman: "Jag knarkar mycket"..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Ull ny inkomstkälla för svenska fårbönder

Filippa K, Acne och Mini Rodini – tre svenska klädmärken som nu gör kläder av svenskt ull. I stället för att vara en kostnad blir ull en inkomstkälla att räkna med för Sveriges fårbönder..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Mali röstar i försenat val

Det är kraftigt försenat. Men nu har det blivit dags för Mali att välja ledamöter till landets parlament, nationalförsamlingen. Det är första gången det sker sedan 2013 då president Ibrahim Boubacar Keitas parti Samling för Mali blev störst..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Svensk talang skriver kontrakt – på 15 år

19-åriga Vilde Rundfloen: "Tror inte jag spelar mycket längre än så".

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Bolag krävde staten på miljarder – får noll

Bolaget Aura Energy krävde svenska staten på 1,8 miljarder kronor i ersättning efter att Sverige beslutade att förbjuda uranprospektering och uranbrytning 2018. Nu har jurister granskat kravet och kommit fram till att bolaget inte har rätt till en enda krona, rapporterar.

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Nära 2 200 döda i USA – spädbarn yngsta offret

Covid-19 har skördat över 2 100 liv i USA. Däribland ett spädbarn på under ett år, det hittills yngsta dödsoffer som registrerats..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Vi har råd att betala för krisen

Det enkla svaret är att vi har råd, för att vi lånar av oss själva..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Regeringen öppnar för digital virusövervakning

Flera länder har börjat spåra människors mobiltelefoner för att följa coronavirusets utbrott. Nu öppnar den svenska regeringen för att det kan bli nödvändigt, trots en oro hos kritiker om massövervakning..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Begravningspersonal larmar om brist på skydd

De är utmattade. Har jobbat oavbrutet. Träffat mängder av människor vars nära och kära har dött sedan de smittats av coronaviruset.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.