YLE > Sport

Wednesday, 01 April, 16:07

YLE - 26 mar 20 kl. 09:16

Mestis tar till massiva stödåtgärder på grund av inkomstförluster på närmare två miljoner – utökar även serien till nästa årMestisklubbarna har tillsammans med seriens styrelse och det finska ishockeyförbundet kommit överens om att genomföra stora stödåtgärder. Ligans operativa chef säger att inkomstförlusterna kan uppgå till 1,8 miljoner euro. Föreningarna ska bland annat stödas ekonomiskt och det planeras ändringar i seriesystemet..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mestis, tartill , massiva, stödåtgärder, grundav , inkomstförluster, på närmare två miljoner utökar även serien till nästa år
Posh24 - 03 sep 14 kl. 11:38

Justice tar till rättsliga åtgärder efter nakenbildsläckan!

Victoria Justice tar nu till rättsliga åtgärder efter att hennes nakenbilder läckt ut på nätet. Dock hävdade skådespelerskan initialt att bilderna var fejk.

"Dessa så kallade nakenbilder av mig är fejk," skrev hon på Twitter i helgen.

Nyheter 24 - 15 jun 12 kl. 14:13

Inför avgörandet - Nyheter24 tar till desperata åtgärder


VIDEOEXTRA. Nyheter24 tog sig tid att leta upp fem oväntade svensk-supportrar och belönade dem med matchbiljetter. KIEV.

DalaDemokraten - 06 feb 14 kl. 05:50

Nödåtgärder ska rädda för-VM

Falun Lufab tar till nödåtgärder för att Lugnets stora hoppbacke ska bli åkbar till för-VM. Men köpet av det nya snönätet som.

UNT - 15 feb 20 kl. 09:07

Nya virusåtgärder – sedlar ska desinficeras

För att stoppa spridningen av det nya coronaviruset tar Kina till nya åtgärder..

SmålandsPosten - 15 feb 20 kl. 09:39

Nya virusåtgärder: Sedlar ska desinficeras

För att stoppa spridningen av det nya coronaviruset tar Kina till nya åtgärder. Använda sedlar måste nu rengöras och isoleras, meddelar landets centralbank. Huruvida kontanter i karantän kommer att ha någon effekt är dock oklart..

IDG - 18 dec 17 kl. 09:40

Google tar nytt steg mot falska nyheter – allt blockas som döljer avsändarlandet


”Fake news”, falska nyheter, sprids friskt på nätet. Men Google tar nu till nya åtgärder för att sätta stopp för dem genom att blockera nyheter där avsändarlandet medvetet maskeras bland sökresultaten på Google News. .

DI - 18 feb 15 kl. 18:40

Frankrikes president tar till nödåtgärder

Frankrikes socialistiska president François Hollande har med möda baxat igenom ett paket med ekonomiska reformer för att få fart på landet..

YLE - 12 mar 20 kl. 20:51

Finland tar inte till undantagsåtgärder tills vidare - regeringen diskuterade med oppositionen

Regeringen avslutade sina diskussioner med de övriga riksdagsgrupperna på Ständerhuset strax efter klockan 21 på torsdagskvällen. Det blev inget beslut om att ta i bruk beredskapslagen i coronabekämpningen tills vidare..

YLE - 16 mar 20 kl. 10:03

Lovisa avvaktar, Borgå rekommenderar och Sibbo tar till större åtgärder i skolorna

Borgå, Lovisa och Sibbo har olika syn på hur skolarbetet ska skötas under coronaviruspandemin..

YLE - 13 apr 16 kl. 11:00

Hockeyförbundet kartlägger snusanvändningen – tar senare ställning till åtgärder

En arbetsgrupp tillsatt av ishockeyförbundet kommer att granska användningen av snus i finska ishockeyklubbar under april och maj. Enligt arbetgruppens ordförande, Hannu Soro, vill man med kartläggningen se hur stort problem snusanvändningen är och sedan möjligen åtgärda saken. I en enkät frågar förbundet klubbarna ifall de märkt att juniorer eller ledare använt sig av snus och i vilka åldersklasser.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Kalendern gapar tom för orienterarna – Fredric Portin vet att de yngre i landslaget lider av ovissheten: "Störst påfrestning mentalt, de vet inte vad de tränar för"

EM, världscupen och Jukola är redan struket, VM ligger i vågskålen. I svallvågorna av coronapandemin gapar kalendern tom för orienteringen. Förbundskaptenen Fredric Portin säger att landslagsidrottarnas största utmaning är motivationen..

YLE - 2 timmar sedan

Lista på 21 åtgärder för att sätta stopp på hjärnskakningsepidemin presenterades redan i fjol – men IIHF var inte intresserat: ”Anser inte att det angår förbundet”

För ett år sedan skrev Szymon Szemberg ett ramverk vars mening var att motarbeta hjärnskakningar inom ishockeyn på bred front. Men han fick inte gehör hos IIHF. Förbundet måste vara med för att det här ska bli till något, säger han till Yle Sporten..

YLE - 4 timmar sedan

Från hektiskt NHL-liv till lugn vardag – nu ska Leo Komarov behålla formen i hemmagymmet: ”Hockeyn är inte viktig just nu”

När NHL-säsongen är pausad är livet inte sig likt för Leo Komarov. En vardag som tidigare innehöll massor med resor, träningar och matcher har bytts ut mot en lugn tillvaro med familjen. Vi försöker bara hållas oss friska, säger Komarov till Yle Sporten..

YLE - 7 timmar sedan

Förslag om ”coronaläger” var aldrig seriöst anser stallchefen: ”Kastades ut innan vi förstod hur allvarlig pandemin är”

Det fanns aldrig några konkreta planer på att låta förarna smittas av coronaviruset, säger Red Bulls stallchef Christian Horner. Han påpekar att man tar viruset på allvar och nu jobbar man tillsammans med sex andra stall för att producera respiratorer..

YLE - 9 timmar sedan

Tuukka Rask tonar ner snacket om att karriären snart kan vara över – tror att spelarna behöver två veckors isträning innan säsongen kan fortsätta

Tuukka Rask räknar med att han kommer att föra kontraktsförhandlingar med Boston när den här säsongen är över, och därmed kan karriären bli längre än vad han tidigare antytt. Jag är bara 34 år då mitt kontrakt löper ut, säger Rask..

YLE - 19 timmar sedan

Fotbollsligan tog miljonlån av förbundet – framtiden ändå ytterst osäker: ”Vi är alla i samma båt och alla måste göra kompromisser så vi hålls flytande”

Fotbollsligan har tagit emot ett lån på en miljon som bollförbundet erbjöd dem. En liten lättnad. Framtiden för fotbollsligan är ändå oviss och ser ut att bli svår på grund av coronaviruspandemin.

YLE - 21 timmar sedan

Räddaren i nöden: Norges skidförbund fick sen också ett miljonavtal med huvudsponsorn – inga individuella stipendier för åkarna som nu ska sälja reklam själva

Det norska skidförbundet har haft ekonomiska problem på grund av inställda tävlingar och två stora sponsorer som tackade för sig. Nu har ändå huvudsponsorn ändrat sig och tecknat ett avtal som ger förbundet tio miljoner kronor i året. "Avgörande för att driva verksamheten på toppnivå" säger längdchefen till NRK..

YLE - 23 timmar sedan

Förändringar i landslagets ledning: Längdchefen Matti Haavisto tackar för sig – fortsätter som Pärmäkoskis personliga tränare

Det sker förändringar i det finländska längdlandslagets ledning. Varken landslagschefen Matti Haavisto eller grenchefen Eero Hietanen fortsätter i sina uppdrag. Enligt Haavisto spelade förbundets ekonomiska situation en roll i hans beslut..

YLE - Igår: 15:01

Jukolakavlen arrangeras inte i sommar – enorm ekonomisk smäll för orienteringsförbundet

Jukolakavlen som skulle gå av stapeln i Rovaniemi i sommar blir inte av. Orienteringsklassikern flyttas fram till sommaren 2021. För förbundet betyder det hundratusentals euro i inkomstförluster.

YLE - Igår: 13:33

Aleksander Barkov har sällskap av mamma i USA i väntan på att NHL-säsongen ska fortsätta: "Jag ser inte alls på tv, jag spelar bara videospel"

Många hockeyspelare valde att återvända till Europa då NHL tog paus, men inte Aleksander Barkov. Han är kvar i Florida och försöker få tiden att gå med hjälp av videospel och träning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.