Kristianstadsbladet > Nyheter

Thursday, 02 April, 15:38

Kristianstadsbladet - 26 mar 20 kl. 09:00

Fullmäktige på webb-tv – det är frågan: ”Ligger helt i rätt tid”Har Östra Göinge för avsikt att sända webb-tv från fullmäktigemötena? Det undrar sverigedemokraten Stefan Wiloboken i en enkel fråga till kommunstyrelsens ordförande, Patric Åberg (M)..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Östra Göinge, Stefan Wiloboken, Åberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fullmäktige, webb-tvdet är , frågan, Ligger, helti , rätt tid
YLE - 09 maj 16 kl. 05:14

Fullmäktige avgör bolagiseringsfrågan i Jakobstad på måndagen

Bolagiseringen av de tekniska stödtjänsterna i Jakobstad är en långkörare som kommit till avgörande. Det blev bordläggning i fullmäktige för två veckor sedan men nu är det meningen att fullmäktige skall ge ett ja eller ett nej. Högern står mot vänstern i den här frågan och det betyder att det blir en bolagisering om främst SFP håller ihop sina led.

YLE - 26 mar 19 kl. 12:12

Christoffer Ingo vill att Korsholms fullmäktige avgör fusionsfrågan den 2 april

Christoffer Ingo, gruppordförande för SFP-gruppen i Korsholms fullmäktige, tänker föreslå att kommunfullmäktige på sitt möte den 2 april konstaterar att ärendet om fusionsavtalet är brådskande och tas upp till fullmäktiges behandling..

Skånskan - 04 apr 18 kl. 14:00

Fullmäktige slopar annonsering

höör Nu blir det svårarare att se vilka beslut som ska diskuteras och klubbas i kommunfullmäktige. På onsdagskvällen togs beslutet att hädanefter slopa annonseringen om kommande sammanträden i Lokaltidningen och Skånska Dagbladet.Saknar du dator och internet blir det svårare att se vilka ärenden som ska upp på fullmäktiges agenda i fortsättningen.

Sydöstran - 03 feb 20 kl. 19:44

Fullmäktige skickar tillbaka frågan om skilsmässa

Kommunfullmäktige beslutade under måndagskvällen att återremittera beslutet om att avveckla kommunalförbundet med Bromölla...

HBL - 11 dec 12 kl. 04:31

Köpcentret i Gloms fick back i fullmäktige

Byggandet av ett stort köpcentrum i Gloms väckte känslor i Esbo. Majoriteten i fullmäktige vill att planen görs om för ett mindre köpcentrum.Med en applåd välkomnade fullmäktigemedlemmarna resultatet av omröstningen, 34?

YLE - 23 maj 16 kl. 20:35

Fullmäktige i Raseborg inledde skoldebatten i förtid - stadsdirektören varnade för permitteringar

Frågan om skolnätet var inte på agendan när fullmäktige i Raseborg möttes på måndagen (23.5). Det är meningen att frågan avgörs den 6 juni.

YLE - 02 jun 14 kl. 04:53

Delade åsikter om hjärtkirurgin i fullmäktige

Frågan om hjärtkirurgins framtid vid Vasa centralsjukhus delar alltjämt ledamöterna i fullmäktige för Vasa sjukvårdsdistrikt. De som röstat för att bevara verksamheten vill att kampen går vidare och de som röstat för att lägga ner anser att det nu är hög tid att sätta lapp på luckan. I februari röstade fullmäktige för att bevara hjärtkirurgin vid Vasa centralsjukhus, och en rundringning bland beslutsfattarna ger vid handen att många tänker likadant nu som då.

YLE - 09 jun 14 kl. 16:52

Fullmäktige vill bevara hjärtkirurgin

Än en gång har fullmäktigeledamöterna vid Vasa sjukvådistrikt uttryckt viljan att hjärtkirurgin vid Vasa centralsjukhus ska få fortsätta. Vid måndagens fullmäktigemöte godkände fullmäktige enhälligt en klämtext som kräver en fortsättning på köpavtalet med de kirurger som hittills har utfört operationerna.
Mån 9.

YLE - 26 jan 16 kl. 13:25

Bolagisering kan gå igenom i fullmäktige i Jakobstad

Tekniska verket i Jakobstad blir ett kommunalt bolag om frontlinjen i stadstyrelsen håller också i fullmäktige. Det gäller de funktioner som inte är kärn- eller myndighetsfunktioner. Det blev en jämn omröstning i stadsstyrelsen där SFP fick stöd av KD:s representant Tua Mäenpää.

YLE - 19 mar 17 kl. 07:25

Hög närvaroprocent i Lojo fullmäktige

I Lojo fullmäktige har 50 ledamöter av 51 suttit alla fyra år under mandatperioden 2013-2016. Av de här 50 ledamöterna har 8 deltagit i alla 41 fullmäktigemöten som har hållits under mandatperioden. I medeltal har fullmäktigeledamöterna i Lojo en närvaroprocent på 91 procent.

YLE - 10 sep 15 kl. 17:36

Halla-aho har inte lämnat fullmäktige - trots löftet före EU-valet

Jussi Halla-aho (Sannf) lovade lämna Helsingforspolitiken om han väljs in i Europaparlamentet. Men han sitter fortfarande kvar i Helsingforsfullmäktige och har nu varit frånvarande på 21 möten i rad. Yle Uutiset rapporterar att Jussi Halla-aho (Sannf) inte har närvarat i stadsfullmäktige i Helsingfors sedan augusti 2014.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Misstänkt för skjutning i Tomelilla gripen

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Autoliv lossar krockkudden

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tegnell om coronabeskedet: Ett missförstånd

Träning och matcher kan fortsätta i Sverige under coronautbrottet. Statsepidemiolog Anders Tegnell beklagar att Folkhälsomyndighetens tidigare besked kunde tolkas som att all idrott skulle ställas in..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

De är nominerade till Nordiska rådets barnpris

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Färgglad retro lyfter vardagen

Som barn följde Sofie Holgersson med sin mamma på loppis. Nu fyndar hon själv med familjen, alltid i starka färger. Att vara omgiven av favoritsakerna hjälper henne när hon blir trött av sin sjukdom..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tågstopp efter bussolycka i Lund

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

SOS Alarm får 15 miljoner kronor

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Dubbelt så många jobbsökande i USA

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

FI: Vi är fortsatt oroliga

Fastighetsbolagens utsatta situation gör att det ringer varningsklockor hos Finansinspektionen. (FI). Myndigheten ser skäl till att följa utvecklingen noggrant, säger generaldirektör Erik Thedéen..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Klart: Vätternrundan inställd

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.