DN > Sport

Saturday, 28 March, 19:10

DN - I förrgår: 09:13

Smittskyddsläkare stoppade ridsporttävlingSverige har varit sista land i Europa att tillåta ridsporttävlingar. Men nu stoppas den elitallsvenska premiären i hästhoppning i Skövde i. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Europa, Skövde

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Smittskyddsläkare, stoppade, ridsporttävling
Sydsvenskan - I förrgår: 08:30

Ilska efter inställd hopptävling: ”Irriterad”

Sverige har varit sista land i Europa att tillåta ridsporttävlingar. Men nu stoppas den elitallsvenska premiären i hästhoppning i Skövde i helgen sedan smittskyddsläkaren Peter Nolskog slagit larm om riskerna, skriver tidningen Ridsport. Han ifrågasätte.

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 08:30

Ilska efter inställd hopptävling: ”Irriterad”

Sverige har varit sista land i Europa att tillåta ridsporttävlingar. Men nu stoppas den elitallsvenska premiären i hästhoppning i Skövde i helgen sedan smittskyddsläkaren Peter Nolskog slagit larm om riskerna, skriver tidningen Ridsport. Han ifrågasätte.

GöteborgsPosten - I förrgår: 08:32

Ilska efter inställd hopptävling: "Irriterad"

Sverige har varit sista land i Europa att tillåta ridsporttävlingar. Men nu stoppas den elitallsvenska premiären i hästhoppning i Skövde i helgen sedan smittskyddsläkaren Peter Nolskog slagit larm om riskerna, skriver tidningen.

Barometern - 21 aug 14 kl. 12:18

Ironman pudlar: "Det är oerhört beklagligt"

Det handlar sannolikt om en matförgiftning, tror smittskyddsläkaren. Nu har det tagits så många prover på personer med magåkommor i samband med Ironman att fler tester inte är nödvändiga. En anmälan blev till två blev till tio och nu är de omkring trettio personer som kontaktat kommunens miljö- och livsmedelsavdelning.

Barometern - 23 aug 14 kl. 12:24

Ironmanchef ber om ursäkt

Antalet anmälningar om misstänkt matförgiftning sköt i höjden. Ironman Kalmar gör en pudel. En anmälan blev till fler och i går hade omkring 30 personer kontaktat kommunens miljö- och livsmedelsavdelning.

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

”På något vis måste jag registrera om hjärnan”

Vem har sagt att idrottslivet ska vara enkelt, ”a walk in the park”. Ida Marko-Varga jobbade hårt för ett femte raka OS i Tokyo i sommar..

DN - 22 timmar sedan

F1-stallen tillverkar respiratorer efter Boris Johnsons vädjan

Det råder brist på respiratorer i Storbritannien på grund av coronakrisen. Därför går regeringen samman med de brittiska formel 1-stallen….

DN - Igår: 15:34

Majortävlingar i golf skjuts upp

Golfmajorn Evian Championship var tänkt att genomföras 23–26 juli, men coronapandemin gör att tävlingen i östra Frankrike flyttas fram..

DN - Igår: 11:00

Göteborgsvarvet ställs in – löparna erbjuds virtuellt lopp

Göteborgsvarvet 2020 är officiellt inställt. Arrangörerna vädjar nu till de drygt 40.000 anmälda löparna att efterskänka sin startavgift….

DN - Igår: 07:30

Besvikelse i Tokyo efter uppskjutet OS

Att OS i Tokyo skjuts upp är en besvikelse i Japan. Biljetter har sålts, nya hotell har byggts och många hoppades att spelen skulle bli en….

DN - I förrgår: 17:50

Östersunds FK permitterar samtliga anställda

Den allsvenska fotbollsklubben Östersund korttidspermitterar alla anställda i hela föreningen efter förhandlingar med facket..

DN - I förrgår: 17:34

Henrik Lundqvist ger miljondonation till matbank

Coronaviruset har slagit hårt mot USA:s ekonomi och många amerikaner går arbetslösa på grund av krisen..

DN - I förrgår: 15:17

Förvaltningsrätten ger RF rätt – Alvik går miste om 380.000 kronor

2015 skickade Alvik Basket in en bidragsansökan 51 minuter för sent. Riksidrottsförbundets (RF:s) svar: Inga pengar. .

DN - I förrgår: 11:32

Frölunda permitterar spelare och anställda

SHL-klubben Frölunda permitterar alla spelare och övrig tillsvidareanställd personal fram till och med den 30 april. – Vi skulle haft en….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.