Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 08 April, 22:47

Trelleborgs Allehanda - 26 mar 20 kl. 09:00

Minns du…?: Bilden togs vid 30-årsfirandetTrelleborgs Allehandas läsare fortsätter att hjälpa till. Nu vet vi att flickan på bilden heter Cecilia Bengtsson..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Allehandas, Cecilia Bengtsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minnsdu , Bilden, togsvid , 30-årsfirandet
Kristianstadsbladet - 03 apr 14 kl. 13:55

Färgglada fasader inför 400-årsfirandet

Foto: Tommy Svensson
Ytterligare fyra jubileumsdukar i projektet 400 kulörer hängdes upp på torsdagen på fasader i den jubilerande staden.
Färgsättningen av Kristianstad fortsätter därmed, denna hänger vid Blekingevägen, på Asafifyren. Konstnärerna Tina Lundgren (bilden) och Boel Wanjeskog har gjort själva konstverken och målerilärlingar förstorat motiven på stora dukar.

BT - 31 dec 14 kl. 21:44

Lugn inledning på nyårsfirandet

Nyårsafton tycks ha börjat lugnt för polisen runt om i landet. - Det värsta har inte kommit i gång än, säger Anders Mattsson, vakthavande befäl vid polisen i Stockholm län.Ett 40-tal ungdomar i Fittja söder om Stockholm sköt raketer mot bussar på eftermiddagen och trafiken stoppades ett tag.

YLE - 29 dec 16 kl. 11:17

Den förödande fyrverkeripjäsen gjorde nyårsfirandet till en mardröm för många för 20 år sedan - "jag förstod att allt inte var ok"

Genast efter explosionen visste Samuli Remes att det hade gått illa. Han hade nog försökt flytta sig längre bort från den fyrverkeripjäs han hade antänt, men han hann inte ens ställa sig upprätt innan det blixtrade till och han bara såg stjärnor. Någon smärta kände han inte - det berodde på att explosionen hade skadat nerverna i ansiktet.

Nerikes Allehanda - 01 jan 20 kl. 13:24

Tv-krönika: Minns du nyhetsåret i Örebro – här är största händelserna på 60 sekunder

NA:s nyårskarameller var en del av det stora nyårsfirandet vid Slottet igår – nyhetsåret 2019....

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

15. Godnattsagor för barn som dricker

Det var en för länge sedan bortglömd liten rondell. Sedan en nerlagd bilverkstad som fortfarande gjorde reklam för billig biltvätt. Sedan en återvändsgränd.

YLE - 01 maj 16 kl. 20:43

Här samlas både levande och döda vid matbordet

En gång om året eldar Thang Nguyen upp en bunt sedlar ute på balkongen. Det är hans sätt att skicka pengar till andra sidan och den andliga världen där hans farfar och alla andra döda släktingar finns. - De behöver ju något att leva på där också, säger Thang och förklarar att pengarna han skickar är som en slags lön.

Kristianstadsbladet - 18 nov 13 kl. 06:30

Folk och fest när Änglagård fyllde tio

Foto: Johanna Wallin
Mat, mingel och minnen, tre ord på M som på ett bra sätt kan sammanfatta lördagens tioårsfirandet på Änglagård i Glimåkra. Dessutom bör ordet värme infogas i sammanhanget.
Värme och ett sorl av röster möter besökarna redan i tamburen.

Kristianstadsbladet - 14 apr 14 kl. 07:30

Tallparken firades med dans

Foto: Peter Åklundh
350 finklädda och festsugna gäster sitter till bords när firandet av Tallparkens 100-årsjubileum tar sin början. Ordföranden Agne Fredriksson hälsar välkommen i tidstypiska kläder.
– Det är väldigt, väldigt kul att få vara med om detta som ordförande, säger han och hälsar välkommen till 100-årsfirandet.

Barometern - 29 aug 14 kl. 11:30

23-åring inför rätta efter dödsolycka

Pappan och sonen var på väg hem från nyårsfirandet. Sedan kom en bil och pappan hann inte undan. På torsdagen var dödsolyckan i Örsjö uppe i rätten.

Skånskan - 18 okt 16 kl. 14:00

Skyddstillsyn efter flaska i ansiktet

ESLÖV En Eslövsbo i 30-årsåldern döms till skyddstillsyn med samhällstjänst efter att oprovocerat ha slagit en flaska i ansiktet på en annan man under nyårsfirandet på Hotel Stenssons nattklubb.Mannen träffade under firandet på en kvinna i baren, som han avslutat ett förhållande med ett par veckor tidigare.
När kvinnan ville gå därifrån och gick bort mot två andra på dansgolvet ville den nu dömde mannen inte släppa iväg henne och blev så irriterad att han slog en glasflaska i ansiktet på en av dem, en yngre man.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Skånes politiska ledning får kritik av revisorerna

Region Skånes politiska ledning får kritik av regionens revisorer. Ekonomin klaras, men målen för sjukvården har inte nåtts och sjukvårdens budget var orealistisk..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Brandstationen kan bli hotell - även restaurang och butiker planeras

När Trelleborgs kommun beslutade att sälja delar av kvarteret Badhuset ville de hitta en exploatör som vill satsa på restaurang-, kafé- och hotellverksamhet. Nu har de hittat den de söker..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Fotboll: Nykomlingen vill överraska

Under årets inledande kvartal såg FC City Trelleborg till att bli Trelleborgsfotbollens färskaste tillskott. Nu laddar den nybildade förening för sin första säsong. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Stående ovationer från balkongen när TFF visade upp sig

Fotbollsspelarna kom förbi fem boenden under onsdagen för att skänka påskglädje. På planen utanför Borgvallen visade de lite tricks. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Så många vårdas för covid-19 på Trelleborgs lasarett

Sedan onsdagen har Region Skåne släppt på sekretessen kring hur många patienter med covid-19 som vårdas på respektive sjukhus i regionen. När det gäller Trelleborgs lasarett vårdar man i nuläget fem patienter med konstaterad covid-19..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

TFF räknar med stort underskott

Under onsdagen aviserade TFF de effekter som coronaviruset hittills gett. Bland annat förväntas klubben göra stora minusresultat ekonomiskt. ”Vi behöver se över situationen”, säger klubbdirektören Mattias Kronvall..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Vårdförbundet kräver svar om skyddsutrustning

Vårdförbundet är djupt oroade över deras medlemmars hälsa under coronapandemin. Inte minst när det gäller frågan om skyddsutrustning. Nu har förbundet lagt in en begäran enligt Arbetsmiljölagens sjätte kapitel sjätte paragraf, en så kallad 6-6-a..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Stena Line planerar att lägga ner linjen till Sassnitz

Färjelinjen mellan Trelleborg och Sassnitz kan komma att stängas för gott. Orsaken är det ansträngda ekonomiska läget både på grund av coronaviruset och att trafiken på sträckan har minskat kraftigt redan tidigare..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Jakten på de gyllene äggen

Trelleborgen önskar alla trelleborgare glad påsk genom att arrangera äggjakt. Familjen Isaksson antar utmaningen..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Kommunen saknar skyddsutrustning - ber näringslivet om hjälp

Har ditt företag skyddsutrustning att sälja? Den frågan ställer nu Trelleborgs kommun till det lokala näringslivet. Tillgången till utrustning beskrivs som ”mycket begränsad”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.