Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 28 March, 13:06

Dagens Media - I förrgår: 08:59

OMD: Den bortglömda variabeln inom programmaticMed algoritmernas hjälp har programmatiska köp förbättrat annonsörernas konverteringsmål. Oavsett arbetssätt är köpmetoden i plattformarna linjära på ytan och kan liknas vid en ”one size fits all”. Men detta riskerar att generalisera den faktiska komplexiteten av konsumentresan, skriver OMD..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
OMD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OMDDen , bortglömda, variabelninom , programmatic
Dagens PS - 30 nov 16 kl. 07:30

”Fem bortglömda men väldigt stora låtar”

Efter en kort och mindre lyckad karriär som bloggare har jag på något sätt ändå lyckats övertyga Dagens PS om att det vore en bra idé att låta mina tankar om musik flöda fritt på denna sida varannan vecka. What could possibly go wrong..? Well, helt lätt är det inte.

HBL - 17 maj 13 kl. 08:55

TS: Tiotals miljoner på bortglömda konton

Det finns tillgångar på tiotals miljoner euro på bortglömda bankkonton i Finland, skriver Turun Sanomat. Enligt en utredning som Finansministeriet gjort finns det 50?80 miljoner euro på bortglömda konton.

Nyheter 24 - 29 jun 12 kl. 15:26

Efter ett år i fångenskap är Schibbye och Persson bortglömda


Gripna, fängslade och straffade i Etiopien. Men svenskarna har dålig koll på de terrordömda journalisterna. STOCKHOLM.

YLE - 06 jun 13 kl. 11:20

Bortglömda brev av Eino Leino hittades i Vasa stadsbibliotek

Författaren Eino Leinos bortglömda brev och diktutkast har hittats i Vasa stadsbiblioteks lager. Personalen hittade de bortglömda breven i en pafflåda under vårvintern. Breven hade katalogiserats i stadsbibliotekets samlingar redan på 60- och 70-talen men därefter fallit i glömska.

YLE - 24 feb 15 kl. 04:45

Uttermossaborna vill inte bli bortglömda

Vi kommer att bli bortglömda i ett stort Vasa. Bland annat så tänkte några av de Uttermossabor som i går diskuterade kommunutredningen och framtiden. Det var den första träffen i Medborgarforums kommunrunda i Kristinestad.

Dagens PS - 15 jul 19 kl. 10:28

Elon Musks bortglömda bolag bryter tystnaden

Nintendos nya konsol, Huaweis storvarsel i USA samt det senaste från Elon Musks nästintill okända bolag – allt det och mer i dagens techbrief. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. American Airlines ställer in flygningar med 737 MAX Olycksplanet Boeing 737 MAX står fortfarande på marken efter de två dödskrascherna, och nu väljer American Airlines att ställa in 115 flighter om dagen fram till åtminstone oktober – något som enligt The Verge kommer att kosta bolaget omkring 185 miljoner dollar bara under andra kvartalet.

Expressen - 19 jun 18 kl. 22:51

En revansch för två bortglömda spelare

Utskällda och utdömda. Tröga och talanglösa. Ett helt land stod redo med motorsågarna när Ryssland inledde VM.

Kristianstadsbladet - 08 nov 12 kl. 10:19

Fritidshemmet, den bortglömda länken

Den fackliga organisationen, Kommunal, har aktualiserat ett ämne som vi inom Lärarförbundet också brottas med, fritidshemmen ? den bortglömda länken. Kommunals undersökning bekräftar med tydlighet att fritidshemmet har hamnat i strykklass när det gäller resurser och andra förutsättningar.

NT - 30 nov 12 kl. 07:38

Bortglömda bilder blev suggestiv bok

Ransom Riggs adopterar bortglömda bilder; fotografier som säljs buntvis i antikaffärer eller på loppmarknader. De underligaste inspirerade honom att skriva debutboken "Miss Peregrines hem för besynnerliga barn"..

NT - 04 dec 13 kl. 13:26

Bortglömda lusthustavlor säljs på auktion

Lusthusmålningarna från Fogelvik var bortglömda i drygt 160 år innan de hittades på ett vindskontor i Stockholm..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 20 timmar sedan

Coronakrisen: Veckans viktigaste branschnyheter

Bonnier News tvärvändning, branschens möte med kulturminister Amanda Lind och permitteringar på mediebolagen. Här samlar vi veckans viktigaste artiklar relaterade till coronakrisen..

Dagens Media - Igår: 10:41

Bonnier News fryser bonusarna: ”Inte signalen vi vill skicka”

Bonnier News har beslutat att frysa de chefsbonusar som betalades ut i mars. Även den rörliga ersättningen för år 2020 fryses: ”Det var olycklig tajming och inte signalen vi ville skicka”, säger vd:n Anders Eriksson..

Dagens Media - Igår: 10:41

UPPDATERAD: Bonnier News fryser bonusarna: ”Inte signalen vi vill skicka”

UPPDATERAD. Bonnier News har beslutat att frysa de chefsbonusar som betalades ut i mars. Även den rörliga ersättningen för år 2020 fryses: ”Det var olycklig tajming och inte signalen vi ville skicka”, säger vd:n Anders Eriksson..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Bonniers facklubbar tveksamma till korttidsarbete

Bonnier News föreslår korttidsarbete för medarbetare. På DN, Expressen och BBM uttrycks tveksamhet från fackligt håll: ”Men om det behövs för att undvika uppsägningar är det helt klart att föredra, säger Jens Krey, ordförande i BBM-klubben..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Telia varnar – vinstras i TV4

Telia varnar för att stora delar av TV4:s vinst kan raderas ut på grund av coronapandemin..

Dagens Media - Igår: 12:22

”Tar med mig rapporterna om läget på redaktionerna”

”Jag utesluter inget i dagsläget”, säger kulturminister Amanda Lind om mer stöd till mediebranschen. På mötet i onsdags diskuterades momsbefrielse, höjt mediestöd och returpappersreformen..

Dagens Media - Igår: 10:41

UPPDATERAD: Bonnier News fryser bonusarna: ”Var inte signalen vi ville skicka”

UPPDATERAD. Bonnier News har beslutat att frysa de chefsbonusar som betalades ut i mars. Även den rörliga ersättningen för år 2020 fryses: ”Det var olycklig tajming och inte signalen vi ville skicka”, säger vd:n Ander Eriksson..

Dagens Media - Igår: 10:41

Bonnier News vd fryser bonusarna

Dagens Media - Igår: 10:09

Bonniers bonusutdelning väcker kritik

Bonnierledningens bonusfest väcker starka reaktioner: ”Miljonregnet över cheferna är helt absurt när Bonnier ropar på mer statligt stöd”, säger riksdagsledamoten Laila Naraghi (S)..

Dagens Media - Igår: 09:55

Studie: Att synas i coronakontext slår inte mot annonsörer

Schibsteds studie visar att endast åtta procent av besökarna på mediehusets sajter tror att de får en negativ uppfattning av bolag som annonserar bredvid coronarelaterat innehåll..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.