GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 30 March, 00:15

GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 18:52

Både ris och ros för regeringens krispaketRegeringens åtgärder för att stötta små och mellanstora företag är "helt rätt" och visar på stor lyhördhet gentemot näringslivet, säger SEB:s chefekonom Robert Bergqvist..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
SEB, Robert Bergqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Både, risoch , rosför , regeringens, krispaket
Dagensanalys.se - 24 sep 16 kl. 16:35

Veckans kundcitat – Läsarna delar ut Ris & Ros till redaktionen

Målet med Dagensanalys.se är att vi vill vara er bästa digitala trenspanare. Vi arbetar med att publicera heta nyheter, genomföra spännande intervjuer, bevakar storslagna event, delar med oss av tips och guider – så att du  ska bli ännu bättre i din digitala marknadsföring.

BT - 17 nov 11 kl. 18:45

Ris, ros och ägg mot Mario Monti

I sitt första tal i senaten som Italiens premiärminister utlovade Mario Monti åtstramningar och budgetdisciplin. Över hela Italien demonstrerade ungdomar men bedömare och folk på Roms gator reagerade försiktigt positivt. Mario Monti lovade att hans regering ska fullfölja utlovade åtstramningar, balansera budgeten och lägga grunden för italiensk tillväxt.

SR - 09 mar 16 kl. 17:16

Ris, ros och en del förvåning över nya storregioner

Förvåning när Värmland väntas tillhöra Västra Götalandsregionen och missnöje i Halland över att förslaget inte innebar halländsk självständighet. Reaktionerna var blandade efter dagens presentation av förslaget på karta över ny regionindelning i Sverige..

Supermiljöbloggen - 26 okt 14 kl. 18:39

Ris och ros till regeringens budget

Flera satsningar på klimat och naturvård. Men budgeten får kritik från Miljöpartiets egna ungdomsförbund.  I torsdags presenterade den nya röd-gröna regeringen sin budget.

SR - 20 sep 17 kl. 12:43

Ris och ros till regeringens budget

Regeringens budget får som vanligt både ris och ros av ekonomiska bedömare och parterna på arbetsmarknaden..

Politikerbloggen - 03 mar 11 kl. 16:28

RIS OCH ROS S kritiserar helheten i uppgörelsen

KRITISERAR HELHETEN. Socialdemokraterna ger regeringens uppgörelse med Miljöpartiet både ris och ros. - Vi är kritiska till att man inte berör frågan om det gemensamma solidariska ansvaret för flyktingmottagandet, säger Fredrik Lundh Sammeli (S), migrationspolitisk talesperson.

Nya Wermlands Tidningen - 28 sep 15 kl. 06:00

Ris och ros till budgeten

Budget. Jobb- och landsbygdsfientlig om du frågar Jan Wettmark (M), ett steg i rätt riktning enligt Peter Söderström (S). Hela Edas listas Hans Nilsson ger regeringens budgetproposition både ris och ros..

YLE - 06 apr 16 kl. 04:00

Budgetplanerna får ris och ros

Arbetsmarknadsorganisationerna är nöjda med regeringens planer på trafikprojekt. Däremot får regeringens övriga budgetplaner kritik. Näringslivet EK berömmer bland annat planerna på att förbättra järnvägsförbindelsen mellan Imatra och Luumäki, riksvägarnas skick och byggandet av Lahtis södra ringväg.

YLE - 12 aug 16 kl. 03:52

"Taggade" socialdemokrater får ris och ros

Socialdemokraterna vill utmana regeringen och utgöra ett klart alternativ. Hur stor tyngd partiets spelöppningar får återstår att se. På turnén i Kuopio- och Joensuutrakten fick partiledningen både ris och ros.

Nyteknik - 18 sep 13 kl. 15:46

Ris och ros till regeringens budgetförslag

Näringslivet är mestadels positivt till regeringens framtida satsningar..

SR - 15 apr 15 kl. 10:45

Ris och ros för regeringens budget

Det blir en svår uppgift att sänka arbetslösheten men en mer expansiv ekonomisk politik välkomnas liksom höjningen av taket i a-kassan. Det är bara några av kommentarerna på regeringens budget..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Oväntat hot mot Antarktis

Isen på den östra delen av Antarktis har länge betraktats som stabil. Men nyupptäckta rörelser i en av kontinentens stora glaciärer ger en oroande bild..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Polisen avslöjade mannens vapengömma – under kylen

Den nu dömde mannen påstår att han kan ha glömt gömman: "Jag knarkar mycket"..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Ull ny inkomstkälla för svenska fårbönder

Filippa K, Acne och Mini Rodini – tre svenska klädmärken som nu gör kläder av svenskt ull. I stället för att vara en kostnad blir ull en inkomstkälla att räkna med för Sveriges fårbönder..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Mali röstar i försenat val

Det är kraftigt försenat. Men nu har det blivit dags för Mali att välja ledamöter till landets parlament, nationalförsamlingen. Det är första gången det sker sedan 2013 då president Ibrahim Boubacar Keitas parti Samling för Mali blev störst..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Svensk talang skriver kontrakt – på 15 år

19-åriga Vilde Rundfloen: "Tror inte jag spelar mycket längre än så".

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Bolag krävde staten på miljarder – får noll

Bolaget Aura Energy krävde svenska staten på 1,8 miljarder kronor i ersättning efter att Sverige beslutade att förbjuda uranprospektering och uranbrytning 2018. Nu har jurister granskat kravet och kommit fram till att bolaget inte har rätt till en enda krona, rapporterar.

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Nära 2 200 döda i USA – spädbarn yngsta offret

Covid-19 har skördat över 2 100 liv i USA. Däribland ett spädbarn på under ett år, det hittills yngsta dödsoffer som registrerats..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Vi har råd att betala för krisen

Det enkla svaret är att vi har råd, för att vi lånar av oss själva..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Regeringen öppnar för digital virusövervakning

Flera länder har börjat spåra människors mobiltelefoner för att följa coronavirusets utbrott. Nu öppnar den svenska regeringen för att det kan bli nödvändigt, trots en oro hos kritiker om massövervakning..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Begravningspersonal larmar om brist på skydd

De är utmattade. Har jobbat oavbrutet. Träffat mängder av människor vars nära och kära har dött sedan de smittats av coronaviruset.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.