Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 02 April, 14:26

Affärsvärlden - 26 mar 20 kl. 08:47

Nedgång väntas på börsenDet ser ut att bli något nedåt på Stockholmsbörsen i torsdagens öppning efter de två föregående dagarnas större uppgångar. Flera bolag har meddelat sänkta eller indragna utdelningar på morgonen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Stockholmsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedgång, väntas, börsen
E24 - 26 aug 15 kl. 08:57

Nedgång väntas på Stockholmsbörsen

En nedgång väntas på Stockholmsbörsen i inledningen av onsdagens handel..

Affärsvärlden - 21 aug 15 kl. 08:53

Bred nedgång väntas på Stockholmsbörsen

Enligt de ledande terminerna väntas Stockholmsbörsen fortsätta den negativa trenden som nu råder och öppna fredagens handeln en bra bit under nollstrecket..

DI - 09 feb 18 kl. 08:18

Måttlig nedgång väntas på Stockholmsbörsen

Trots torsdagskvällen börsfall i New York och nedgångarna i Asien väntas en måttlig nedgång på Stockholmsbörsen. Med cirka 50 minuter kvar indikeras en nedgång på 0,4 procent på OMXS30 i förhandeln på handelsplattformen IG Markets.  .

Affärsvärlden - 09 feb 16 kl. 08:25

Nedgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas öppna med nedgångar av terminerna att döma. I Asien backar börserna brett, med störst nedgång i Japan..

Affärsvärlden - 28 aug 14 kl. 08:58

Nedgång väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen väntas inleda med en viss nedgång vid öppningen på torsdagen..

Affärsvärlden - 13 okt 14 kl. 08:41

Nedgång väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen väntas inleda veckans handel med att falla tillbaka. Terminerna för de ledande Europabörserna pekar nu på morgonen på inledande nedgångar på 1,0-1,2 procent..

Affärsvärlden - 21 okt 14 kl. 08:57

Viss nedgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas inleda med en dragning nedåt i linje med utlandet. Indextunga banker kan dock mildra nedgången efter Swedbanks starka rapport..

Affärsvärlden - 20 feb 15 kl. 08:51

Nedgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas inleda fredagens handel med att falla tillbaka något. IG:s OMXS30-termin indikerar nu tidigt på morgonen en nedgång på 0,3 procent..

Affärsvärlden - 07 maj 15 kl. 08:46

Nedgång väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen väntas inleda torsdagen med en dragning nedåt. Det breda OMXSPI-indexet har fallit under fem av de sex senaste handelsdagarna med en sammanlagd nedgång om 7,5 procent..

Affärsvärlden - 30 jun 15 kl. 08:49

Så lågt väntas börsen falla

Stockholmsbörsen väntas inleda tisdagens handel med fortsatta nedgångar. IG:s termin indikerar nu före öppning en inledande nedgång på 0,9 procent för OMXS30..

Affärsvärlden - 26 aug 15 kl. 08:50

Nedgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas inleda nedåt på onsdagen, tyngd av de branta nedgångarna på Wall Street sent i går kväll som lett fram till sjunkande europeiska börsterminer inför öppningarna..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Innovatören

Batteriföretaget Northvolt har växlat upp från startup till tungt industribolag. Att bidra till bilbranschens gröna omställning ställer höga krav på innovation – inte minst för chefsjuristen Sofia Graflund Tronsson..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Hassler: Inte som 90-talskrisen - då kan ekonomin stärkas igen

I den bästa av världar skulle ekonomin skulle se ungefär likadan ut när krisen är över. Det är viktigt att poängtera att den här krisen inte är som exempelvis 90-talskrisen, gamla jobb och företag duger fortfarande. Det sade John Hassler, professor i nationalekonomi, vid ett webbinarium anordnat av SNS på torsdagen..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Analytiker: FI-åtgärder stöttar ekonomin - inte bostadsmarknaden

Finansinspektionens besked att banker får medge undantag från amorteringskravet till åtminstone mitten av 2021 innebär ett likviditetsstöd för amorterande hushåll. Detta stimulerar ekonomin, och innebär en välbehövlig lättnad för hushåll med stora lån, men det ger inget större stöd åt bostadsmarknaden. Det säger Tor Borg, analytiker på Boverket...

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Rekordstort krispaket till kommunsektorn

Sveriges kommuner och regioner kommer att få ytterligare 15 miljarder kronor i vårändringsbudgeten på grund av ökade kostnader i samband med coronapandemin..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Oljebolag lyfter på börsen

Stockholmsbörsen öppnade med oregelbunden handel på torsdagen, efter att Wall Street stängt gårdagskvällens handel klart på minus..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Pareto: Sektorn redo att lyfta - här är 15 köpvärda fastighetsbolag

Aktiemarknaden har haft en allt för dyster syn på fastighetssektorn, menar Pareto som justerar upp rekommendationerna för ett stort antal bolag i sektorn..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Oljepriset rusar efter Trumps uttalande

Oljepriserna tog ett stort skutt uppåt på torsdagen efter den senaste tidens prisras. Nordsjöoljan Brent i första term var upp drygt 10 procent till 27:30 dollar fatet..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Veoneer delar upp Zenuity

Bilsäkerhetsbolaget Veoneer har efter en strategisk översyn ingått ett icke-bindande avtal med Volvo Cars om att dela upp det samägda bolaget Zenuity..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Öppning kring nollstrecket väntas på börsen

Stockholmsbörsen gick mot en öppning kring nollstrecket på torsdagen, efter att Wall Street stängt gårdagskvällens handel på klara minus men Asien klättrat tillbaka efter initiala nedgångar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.