Barometern > Nyheter

Tuesday, 07 April, 08:30

Barometern - 26 mar 20 kl. 08:47

Torskolan får föreläggande efter mobbningBarn- och elevombudet har i ett beslut förelagt kommunen att vidta åtgärder för att motverka kränkande behandling och se till att lärare anmäler kränkningar till rektorn..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Torskolanfår , föreläggandeefter , mobbning

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Slagläge för Samsung

Barometern - 15 minuter sedan

Ica delar upp utdelningen

Barometern - 15 minuter sedan

Tennisens bad boy delar ut mat i krisen

Den kontroversiella tennisstjärnan Nick Kyrgios vill hjälpa till under coronakrisen hemma i Australien. Han erbjuder människor som har det tufft att personligen köra hem mat till dörren. "Snälla, gå inte och lägg er hungriga", skriver han..

Barometern - 30 minuter sedan

Böner för Boris – världsledarnas hälsningar

"Jag tänker på min vän Boris." Under natten har reaktionerna strömmat in efter nyheten att Storbritanniens premiärminister Boris Johnson intensivvård för covid-19. Såväl nära vänner som meningsmotståndare, i både när och fjärran, önskar premiärministern ett snabbt tillfrisknande..

Barometern - 30 minuter sedan

Han skriver manus till nästa "Ant-man"

Barometern - 30 minuter sedan

Polisen: Fler barn begår barnpornografibrott

Polisen ser en ökning av antalet barn som sprider bilder på övergrepp på andra barn på sociala medier. Inte för det sexuella, utan för att chocka varandra..

Barometern - 30 minuter sedan

Ljusglimtar på börserna ger hopp om vändning

Den ekonomiska krisen i spåret av coronaviruset kan stabiliseras efter att det pekat uppåt både på den amerikanska och asiatiska börsen..

Barometern - 45 minuter sedan

Källor: Oförändrat läge för Johnson

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson har tillbringat natten i intensivvård på ett sjukhus i London sedan hans coronavirussymtom förvärrats under måndagen. Tidigt på tisdagen är läget för Johnson oförändrat, uppger två källor med insyn..

Barometern - 1 timme sedan

Corona: Rusning väntas efter permitteringsstöd

Trycket väntas bli hårt när ansökningstiden för stöd för korttidsarbete öppnar på tisdagen. – Men det är bättre att lämna in en ansökan som är rätt, än att vara först, säger Tim Brooks på Tillväxtverket inför den väntade anstormningen..

Barometern - 45 minuter sedan

Finland skärper restriktionerna vid gränsenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.