Barometern > Nyheter

Saturday, 28 March, 09:02

Barometern - I förrgår: 08:13

Ålemsföretag vill sätta färg på samhälletEtt Ålemsföretag har tagit fram en ny typ av cykelställ som ska minska stöldrisken och samtidigt sätta färg på samhället. Cykelställen är ett välkommet tillskott till verksamheten sedan coronasituationen uppstod..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Ålemsföretag

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ålemsföretagvill , sätta, färg, samhället
Barometern - I förrgår: 05:00

Färgglada och mer stöldsäkra cykelställ räddar Ålemsföretag i coronakrisen

Ett Ålemsföretag har tagit fram en ny typ av cykelställ som ska minska stöldrisken och samtidigt sätta färg på samhället. Cykelställen räddar också företaget sedan coronakrisen slagit till hårt..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Kalmar: Polisen stoppade man på tak

Barometern - 45 minuter sedan

Redan utsatta drabbas hårdast av pandemin

Krigshärdar, flyktingläger och kåkstäder. De människor som redan har minst riskerar att drabbas hårdast av coronapandemin..

Barometern - 45 minuter sedan

"Var ärlig och berätta om du har symtom"

Inför påskens anstormning av turister uppmanar Rickard Svedjesten, ordförande i Svenska fjällräddares riksorganisation, nödställda att vara ärliga och tala om för larmoperatören om de har symtom på coronasmitta..

Barometern - 1 timme sedan

Lugn löningsnatt i coronavirusets spår

Fredagskvällen och natten blev ovanligt lugn på flera håll i landet. Flera polisregioner rapporterar att de har haft färre ärenden än normalt..

Barometern - 1 timme sedan

Rysk ilska höjer temperaturen på Svalbard

När isarna smälter på Svalbard ökar de storpolitiska spänningarna. En olönsam kolgruva och satsning på turism har blivit symboler för maktkampen på den arktiska ögruppen..

Barometern - 1 timme sedan

Biografer i Kina stänger – igen

Barometern - 1 timme sedan

Stockholmare: Plötsligt duger vi inte längre

Det är med blandade känslor Stockholmsparet Eva-Pia och Anders Isberg inlett sommarsäsongen i Kivik på Österlen. Precis som många andra stockholmare kom de lite tidigare i år, när coronaepidemin accelererat. Men de känner sig inte riktigt välkomna..

Barometern - 1 timme sedan

101-åring smittad av corona – nu är han frisk

Han föddes när spanska sjukan härjade. Ett drygt sekel senare smittades han av coronaviruset. Men nu har 101-årige "herr P" återförenats med sin familj sedan han skrivits ut från sjukhuset i Rimini i Italien..

Barometern - 1 timme sedan

Dovhjortarna har intagit Rövaremåla

I höstas berättade vi om sjökaptenen Odd Sjökvist som ska sadla om till hjorthägnsägare. Nu har hans hjortar kommit..

Barometern - 1 timme sedan

Fräck stöld av cykeldäck framför ögonen på tågresenärer

Mitt på ljusa dagen råkade Annelie Johansson ut för en iskall stöld av cykeldäck vid stationen. Dagen efter kontaktade ett vittne henne och berättade om vart däcken hade färdats. Nybro.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.