Sydsvenskan > Sport

Wednesday, 08 April, 17:18

Sydsvenskan - 26 mar 20 kl. 08:25

Pressat Airbnb vill förlänga lånelöfteBostadsuthyrningstjänsten Airbnb, vars intäkter nu pressas av det kraftigt minskade resandet under coronapandemin, har haft ett möte med sina banker om en förlängning av en lånefacilitet på en miljard dollar, motsvarande cirka tio miljarder kronor. Det.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Airbnb

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pressat, Airbnbvill , förlänga, lånelöfte
Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 08:25

Pressat Airbnb vill förlänga lånelöfte

Bostadsuthyrningstjänsten Airbnb, vars intäkter nu pressas av det kraftigt minskade resandet under coronapandemin, har haft ett möte med sina banker om en förlängning av en lånefacilitet på en miljard dollar, motsvarande cirka tio miljarder kronor. Det.

GöteborgsPosten - 26 mar 20 kl. 08:34

Pressat Airbnb vill förlänga lånelöfte

Bostadsuthyrningstjänsten Airbnb, vars intäkter nu pressas av det kraftigt minskade resandet under coronapandemin, har haft ett möte med sina banker om en förlängning av en lånefacilitet på en miljard dollar, motsvarande cirka tio miljarder kronor. Det uppger en källa som deltog i mötet för Reuters..

Sydöstran - 26 mar 20 kl. 08:31

Pressat Airbnb vill förlänga lånelöfte

SmålandsPosten - 26 mar 20 kl. 08:31

Pressat Airbnb vill förlänga lånelöfte

Blekinge Läns tidning - 26 mar 20 kl. 08:31

Pressat Airbnb vill förlänga lånelöfte

Kristianstadsbladet - 26 mar 20 kl. 08:31

Pressat Airbnb vill förlänga lånelöfte

Barometern - 26 mar 20 kl. 08:31

Pressat Airbnb vill förlänga lånelöfte

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Antalet uppsagda ökar kraftigt

Nu rasar de uppsagda in hos jobbförmedlarna..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Stena Line vill stänga klassisk färjelinje

Stena Line planerar att stänga ned den så kallade Kungslinjen mellan Trelleborg och Sassnitz permanent, skriver färjerederiet i ett pressmeddelande. Färjelinjen är en av de äldsta i Europa. Stena Line hänvisar till den negativa påverkan som coronapandem.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

687 döda i covid-19 i Sverige

Hittills har 8 419 personer i Sverige bekräftats smittade av coronaviruset. Antalet rapporterade dödsfall kopplade till covid-19 är 687, visar Folkhälsomyndighetens senast uppdaterade siffror. En uppdatering publiceras klockan 14 varje dag.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Tyskland tar emot barn från grekiska läger

Tyskland ska under de kommande veckorna ta emot 500 ensamkommande barn och unga från grekiska flyktingläger. De 500 ensamkommande befinner i nuläget bland annat i migrantläger på de grekiska öarna Lesbos och Chios. Förhållanden i de grekiska migrantlägr.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Coronaviruset får Etiopien att utlysa nödläge

Etiopien har utlyst ett nationellt nödläge till följd av covid-19. "Med tanke på allvaret av covid-19 så har den etiopiska regeringen utlyst ett nationellt nödläge", skriver premiärminister Abiy Ahmed i en tweet. Landet, som är Afrikas andra folkrikaste.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Utbildar sjuksköterskor – avlastar intensiven

Sjuksköterskor på Karolinska universitetssjukhuset snabbutbildas för att rycka in som assisterande intensivvårdssjuksköterskor och hjälpa intensivvården med patienter som drabbats av covid-19. – Det är en utbildning som vi har förverkligat på kort tid f.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Gymnasieskolor fortsätter betygssätta olika

Samma elevinsats resulterar i olika betyg, beroende på gymnasieskola. En ny rapport från Skolverket visar att skillnaderna i betygssättningen fortsatt är stora. De nationella proven är som bekant tänkta att fungera som en nationell måttstock för betygss.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Perstorp producerar desinfektionsmedel

Kemiföretaget Perstorp startar storskalig produktion av hand- och ytdesinfektion till svensk sjukvård, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Den första leveransen väntas vara levererad till Socialstyrelsen efter påsk och Perstorp kommer bara ta ut ett.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Trivselpengar ska gynna Kävlingeföretag

Kävlinge kommun satsar drygt 700 000 kronor..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Norsk ekonomi tvärnitar

Aktiviteten i den norska fastlandsekonomin rasade med 14 procent i mars..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.