Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 06 April, 00:39

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 08:12

Sandvik sänker utdelningenSandvik är nästa bolag att meddela att man justerar sitt förslag till utdelning till aktieägarna. Bolaget skriver att man föreslår att utdelningen sänks från tidigare föreslagna 4:50 kronor till 3:00 kronor men öppnar också för en extra bolagsstämma i h.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sandvik, sänker, utdelningen
DI - 26 mar 20 kl. 08:03

Sandvik sänker utdelningen och lanserar stora besparingar

Sandvik väljer att sänka den föreslagna utdelningen från 4,50 kronor till 3,00 kronor per aktie på grund av det ekonomiska läget..

Sydsvenskan - 26 mar 20 kl. 08:12

Sandvik sänker utdelningen

Sandvik är nästa bolag att meddela att man justerar sitt förslag till utdelning till aktieägarna. Bolaget skriver att man föreslår att utdelningen sänks från tidigare föreslagna 4:50 kronor till 3:00 kronor men öppnar också för en extra bolagsstämma i h.

GöteborgsPosten - 26 mar 20 kl. 08:13

Sandvik sänker utdelningen

Sandvik är nästa bolag att meddela att man justerar sitt förslag till utdelning till aktieägarna. Bolaget skriver att man föreslår att utdelningen sänks från tidigare föreslagna 4:50 kronor till 3:00 kronor men öppnar också för en extra bolagsstämma i höst..

Blekinge Läns tidning - 26 mar 20 kl. 08:12

Sandvik sänker utdelningen

Affärsvärlden - 26 mar 20 kl. 08:12

Sandvik sänker utdelningen

Sandviks styrelse föreslår nu en utdelning på 3:00 kronor per aktie, vilket skiljer sig från tidigare förslag om 4:50 kronor per aktie..

BT - 26 mar 20 kl. 08:12

Sandvik sänker utdelningen

SmålandsPosten - 26 mar 20 kl. 08:12

Sandvik sänker utdelningen

Kristianstadsbladet - 26 mar 20 kl. 08:12

Sandvik sänker utdelningen

YA - 26 mar 20 kl. 08:12

Sandvik sänker utdelningen

Sydöstran - 26 mar 20 kl. 08:12

Sandvik sänker utdelningen

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Stödfestival anordnas i ”Minecraft”

Den 11 april äger musikfestivalen "Nether meant" rum, med band som American Football, Anamanaguchi, Baths, Hana, med flera. Alla intäkter från arrangemanget kommer att gå till en stödfond avsedd för skyddsmateriel i arbetet mot coronaviruset. "Men vänta.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ökat behov i Stockholm men lediga IVA-platser

Sjukvårdsbehovet i Stockholm ökar men ännu så länge ligger vården steget före, enligt sjukvårdsdirektör Björn Eriksson. På söndagen intensivvårdades elva fler patienter än under föregående dag – men omkring 70 intensivvårdsplatser stod lediga. Region St.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Boris Johnson på sjukhus för ny provtagning

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson är på sjukhus ny provtagning, uppger hans kansli på Downing Street..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Osäkra lån stor risk för svensk ekonomi

Den stora ökningen av osäkra lån innebär en stor risk för svensk ekonomi, skriver Dagens industri. Blancolån till hushåll, det vill säga lån utan säkerhet och med högre ränta, har ökat stort under det senaste decenniet: från 171 miljarder kronor 2010 ti.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Brittiska regeringen vädjar via tv-spel

Den brittiska regeringen har ett nytt verktyg för att förmå sin befolkning att stanna hemma för att hindra spridningen av coronaviruset: tv-spel. Enligt kulturdepartementet ägnar sig cirka 37 miljoner britter åt att spela spel, och det finns drygt 2 000.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Danmark planerar gradvist öppnande

Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) säger att det danska samhället troligen kan öppnas gradvis igen efter påsk. I en intervju med nyhetsprogrammet 21 Søndag säger Frederiksen att beslutet gäller om samtliga följer de riktlinjer som gäller i för.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Åtalas för dataintrång mot Allra-granskare

En 46-årig man har åtalats misstänkt för att ha kapat en mobiltelefon som tillhörde en skribent som granskade fondbolaget Allra. Genom att flytta skribentens telefonnummer till ett annat sim-kort ska 46-åringen ha kommit över hans Google-konto, rapporte.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Balkongbrand i Mölle släcktes av privatperson

Larmade och klättrade upp på en stege för att bekämpa branden..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Norska sjuksköterskor och läkare till Italien

Norge skickar sjukvårdspersonal till Lombardiet i Italien för att bistå under coronakrisen. Italien är det land som drabbats värst av pandemin sett till antalet dödsfall med koppling till covid-19. – Vi bör hjälpa varandra när krisen slår till, och det.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Trotsade viruset – Piteå spelade träningsmatch

De senaste dagarna har debattens vågor gått höga i Fotbollssverige: spela eller inte spela? Fotbollförbundet låter de lokala distrikten och klubbarna själva avgöra om de ska spela träningsmatcher. Alla herrallsvenska lag har ställt in sina matcher, men.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.