Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 02 April, 02:57

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 08:00

Din lokala flygplats kan ha större betydelse för dig än vad du anarHotas flygplatsen i Ängelholm av nedläggning? Det kan väl inte vara så farligt? Greta säger ju att man kan ta tåg och sedan är det bra för miljön. Så går det att tänka kring att Ängelholm Helsingborg Airport nu ber om hjälp från kommunerna för att överleva, men det kommer att kosta för alla även för de som inte flyger från regionens flygplats om den läggs ner..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Ängelholm, Ängelholm Helsingborg Airport

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Din lokala, flygplatskan ha större , betydelseför dig , än vad du anar
BT - 20 aug 14 kl. 07:50

Småföretagare redo för rusning

I morgon invigs AstaZeros provbana i Hällered. Jätteanläggningen kommer att locka fordonstillverkare från hela världen. Nu rustar lokala näringsidkare.

Dagensanalys.se - 21 dec 18 kl. 16:45

Framtidens medier fortsätter att förändras

Under andra halvåret 2018 har Dagensanalys.se publicerat 14 intervjuer om de dramatiska förändringar som har drabbat medievärlden, i varje fall den västliga. Kontakterna har skötts av Olle F.

Sydsvenskan - 06 mar 15 kl. 09:49

Martin Luther Kings kamp lika aktuell nu som då

Det mest slående med den här dramatiseringen av rösträttsdemonstrationerna mellan Selma och Montgomery i Alabama den 7 till 25 mars 1965 är att ämnet är lika aktuellt nu som då. Visserligen har Martin Luther King fått en nationell helgdag och den gamla demonstrationsvägen har blivit en turistattraktion. Men så här femtio år efter att president Lyndon B Johnson signerade 1965 års rösträttslag under opinionspress efter demonstrationerna har utvecklingen snarast rullats tillbaka.

Helsingborgs Dagblad - 10 apr 15 kl. 04:00

Martin Luther Kings kamp lika aktuell nu som då

Det mest slående med den här dramatiseringen av rösträttsdemonstrationerna mellan Selma och Montgomery i Alabama den 7 till 25 mars 1965 är att ämnet är lika aktuellt nu som då. Visserligen har Martin Luther King fått en nationell helgdag och den gamla demonstrationsvägen har blivit en turistattraktion. Men så här femtio år efter att president Lyndon B Johnson signerade 1965 års rösträttslag under opinionspress efter demonstrationerna har utvecklingen snarast rullats tillbaka.

Dagen - 15 sep 11 kl. 03:00

Enkät med de nominerade

Dagen har talat med åtta av de nio kandidaterna och frågat varför de tackat ja till nomieringen, vilken som är den viktigaste frågan för kyrkan samt varför de är den mest lämpade kandidaten.


Ulla Marie Gunner, Nationell missionssekreterare för MissionskyrkanVarför har du valt att tacka ja till nomineringen?- Jag lever mycket i min nuvarande kyrka och ser fram emot att jobba i den nya.

Kristianstadsbladet - 15 okt 12 kl. 12:56

Vänskapenssvåra storhet

Höstastern slår ut trots att frosten motarbetar den. Kärleksörten vägrar vissna.
Jag drar ett djup andetag när jag hämtar tidningen.

YLE - 11 feb 16 kl. 21:00

Den finska fascismens nattsvarta historia

Mussolini och Hitler hade många anhängare i Finland. Många tog till vapen för en fascistisk seger. Men den finska tystnaden har omfattat också det här ämnet.

Nyheter 24 - 15 nov 11 kl. 08:39

Ali Mansouri - Inlåst i 89 dagar i väntan på utvisning


Ali Mansouri kom som politisk flykting från Iran till Sverige för fyra år sedan. Efter två stoppade utvisningsförsök väntar nu ett tredje. Nyheter24 träffar honom på det slutna förvaret i Märsta.

Kristianstadsbladet - 30 jan 13 kl. 07:00

I individernas tid

Foto: Lasse Ottosson
I mars återvänder Eva Ström till poesins form i sin nya bok, men innan dess ska hon debutera som krönikör för Kristianstadsbladet. Vi mötte henne för ett samtal om vad läsarna har att vänta.
Ett par timmar efter att jag har intervjuat Eva Ström på ett kafé där jag drack juice och hon nöjde sig med att doppa en eget medtagen tépåse i hett vatten får jag mejl.

HBL - 08 feb 14 kl. 00:20

Närområdet avgör behoven

Läget i Ukraina påverkar också Finlands bedömningar av försvarets behov. Det handlar om handlingsfrihet, inte om hot.När den arbetsgrupp som försvarsminister Carl Haglund (SFP) tillsatte i höstas bestämmer sig för att hålla en presskonferens om sitt arbete innan arbetet är slutfört anar man ljus vid debatthorisonten.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tjuv brottades ned under after work

Inbrottstjuven trodde att det skulle bli en enkel stöt. Larmet gick inte ens när rutan på övervåningen krossades i helgen och han tog sig in i Skellefteåföretagets lokaler. Men på nedervåningen hade några i företaget after work, och en av deltagarna gic.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Stormbyar stoppar tåg i söder

Det blir ordentligt blåsigt i södra Sverige under torsdagen. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för Götaland och södra Svealand. Trafikverket väljer att ställa in regionaltåg på Västkusten och i Småland.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

BA permitterar 36 000 anställda

Flygjätten British Airways (BA) kommer att permittera 36 000 av sina anställda, rapporterar BBC. Det motsvarar 80 procent av BA:s kabinanställda, markpersonal och de som arbetar på huvudkontoret. Ingen medarbetare ska avskedas.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Person till sjukhus efter frontalkrock

En person fick föras till sjukhus i ambulans efter att två personbilar frontalkrockat i Olofströms kommun under onsdagskvällen. Polis och räddningstjänst skickades till olycksplatsen strax norr om Kyrkhult och vägen stängdes av under räddningsinsatsen..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Virussmittat spädbarn dog i USA

Ett sex veckor gammat spädbarn i Connecticut, USA, har avlidit efter att ha smittats av covid-19. Det är det hittills yngsta kända offret som kan kopplas till coronaviruset. "Det här är ett virus som utan nåd attackerar våra mest ömtåliga", skriver Ned.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Över 900 000 coronasmittade i världen

Vid 23-tiden (svensk tid) var antalet bekräftat smittade nästan 922 000..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Robin Williams får egen Youtubekanal

Det är hans dödsbo som startat kanalen..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Första Harry Potter släpps som gratis ljudbok

Den brittiska författaren J K Rowling vill muntra upp barn som blir rastlösa av allt hemmasittande i och med coronaepidemin. Därför släpps nu den första boken i Harry Potter-serien, "Harry Potter och de vises sten" som gratis e-bok och ljudbok. Gratisve.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Smittspridningen tar fart i Latinamerika

Coronaviruset tycks spridas på allt bredare front i Latinamerika. AFP har sammanställt siffror från ländernas vårdmyndigheter och från Världshälsoorganisationen (WHO). Exakt hur många som smittats i regionen är oklart, men viruset har upptäckts hos åtmi.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Klimatmötet i Glasgow ställs in

FN:s stora klimattoppmöte var planerat att äga rum i Glasgow 9–19 november i år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.