Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 31 March, 05:00

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 08:01

McDonalds krymper menyn i coronatiderI spåren av coronaviruset tvingas snabbmatsjätten McDonalds att krympa ned sin meny de närmaste veckorna, meddelar kedjan. Precis som många andra aktörer brottas McDonalds med vikande intäkter och i exempelvis Storbritannien har företaget valt att stäng.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
McDonalds, Storbritannien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: McDonalds, krymper, menyni , coronatider
Sydsvenskan - 26 mar 20 kl. 08:01

McDonalds krymper menyn i coronatider

I spåren av coronaviruset tvingas snabbmatsjätten McDonalds att krympa ned sin meny de närmaste veckorna, meddelar kedjan. Precis som många andra aktörer brottas McDonalds med vikande intäkter och i exempelvis Storbritannien har företaget valt att stäng.

GöteborgsPosten - 26 mar 20 kl. 08:04

McDonalds krymper menyn i coronatider

I spåren av coronaviruset tvingas snabbmatsjätten McDonalds att krympa ned sin meny de närmaste veckorna, meddelar kedjan..

Kristianstadsbladet - 26 mar 20 kl. 08:01

McDonalds krymper menyn i coronatider

Sydöstran - 26 mar 20 kl. 08:01

McDonalds krymper menyn i coronatider

Blekinge Läns tidning - 26 mar 20 kl. 08:01

McDonalds krymper menyn i coronatider

SmålandsPosten - 26 mar 20 kl. 08:01

McDonalds krymper menyn i coronatider

BT - 26 mar 20 kl. 08:01

McDonalds krymper menyn i coronatider

Barometern - 26 mar 20 kl. 08:01

McDonalds krymper menyn i coronatider

YA - 26 mar 20 kl. 08:01

McDonalds krymper menyn i coronatider

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Coronasjuk svensk hittad död i USA

En svensk man i 55-årsåldern har påträffats död i skidorten Aspen i den amerikanska delstaten Colorado, skriver Expressen. Mannen hittades i sin bostad för en vecka sedan och rättsläkarens undersökning visar att han avled av coronaviruset. Hans tillstån.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Uppåt på Asiens börser

Handlarna i Tokyo sneglade på måndagens uppgång på Wall Street och kunde trotsa oron över vidare spridning av coronaviruset. Nikkei 225-index steg 0,3 procent i den tidiga handeln medan det bredare Topixindex höll sig till en uppgång på knappt 0,2 proce.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Polisbil i krasch vid biljakt

En polisbil kraschade in i en stolpe när man jagade misstänkta inbrottstjuvar i Stockholm, skriver Aftonbladet. – Vi har en polisbil skadad, men jag vet inga detaljer kring hur det gått till. Det är ingen polis skadad, säger Jari Kalliorinne vid polisen.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Airbnb ger miljarder till uthyrarna

Airbnb har avsatt 250 miljoner dollar, drygt 2,5 miljarder kronor, för att hjälpa dem som hyrt ut bostäder genom bostadsuthyrningstjänsten. Många uthyrare drabbades hårt när företaget gav full återbetalning till alla avbokningar fram till 31 maj. Hjälpe.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Varsel ökar uppehållstillståndsoro

Många har vänt sig till Migrationsverket med frågor om uppehållstillstånd sedan coronaviruset började spridas, rapporterar SR Ekot. Oron har ökat för att förlora jobbet, samtidigt som egen försörjning krävs för att få permanent uppehållstillstånd eller.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ingen lättnad på Singapores hbtq-lagar

Singapores högsta domstol har åter slagit fast att homosexuella handlingar är förbjudet i landet, skriver The Straits Times. Tre män hade överklagat lagen som slår fast att den som bryter mot lagen, oavsett om det är i offentlig miljö eller hemma bakom.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Coronaviruset: Sydafrika drar i gång masstest

Sydafrika är det land på den afrikanska kontinenten som flest antal bekräftat coronasmittade medborgare. Nu drar man i gång en dörr-till-dörr masstestning av viruset, meddelar landets president Cyril Ramaphosa. Insatsen "saknar motstycke", enligt Ramaph.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Spanien förbjuder begravningar

Alla religiösa sammankomster, inklusive begravningsceremonier och minnesstunder i hemmen, förbjuds i Spanien tills åtminstone den 11 april. Jordfästningar kommer fortsatt att tillåtas, men bara tre personer får delta och de måste iaktta ett avstånd på m.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Coronabudskap sken upp på pyramid

"Stanna hemma". "Håll er i säkerhet". "Tack till alla som håller oss säkra".

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Brand vid Hagfors flygplats

En brand bröt ut vid Hagfors flygplats på måndagskvällen, larmet kom strax före klockan 23, skriver GT. – Det ska vara ett par brandhärdar. Det ska brinna i en lastbil utanför en hangar med flygmaskiner, plan utgår jag ifrån att det är.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.