Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 29 March, 05:13

Affärsvärlden - I förrgår: 07:35

Volatil handelsdag på Wall StreetDe ledande börserna i New York mattades av i sluttampen av onsdagen som blev ännu en volatil handelsdag. Detta efter tisdagens historiska rusning då Dow Jones steg med över 11 procent..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Wall Street, New York, Dow Jones

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volatil, handelsdag, Wall, Street
Affärsvärlden - 12 aug 19 kl. 07:59

Volatil handelsdag på Wall Street

De ledande börsindexen i New York avslutade veckan med ännu en volatil handelsdag på fredagen..

Dagens PS - 15 feb 18 kl. 06:49

Segersviten – Wall Street ökar för fjärde dagen

New York-börsen hade en ny volatil handelsdag på onsdagen. Oväntat stark inflationsstatistik fick marknadsräntorna att stiga vilket satte initial press. Börsen vände dock upp och stängde i positivt territorium för fjärde dagen i rad.

Affärsvärlden - 05 jun 13 kl. 07:28

Fed-oro tyngde på Wall Street

USA-börserna backade på tisdagen, efter en volatil handelsdag. En tilltagande oro för när Fed kan tänkas trappa ned på tillgångsköpen tyngde sentimentet, efter att företrädare för Goldman Sachs och Deutsche Bank sagt att det kan ske redan efter sommaren..

Affärsvärlden - 20 dec 18 kl. 07:13

Skakig handel på Wall Street efter Fedbesked

De ledande New York-börserna stängde tydligt ned på onsdagen efter en volatil handelsdag..

Affärsvärlden - 16 aug 19 kl. 07:03

GE rasade på Wall Street

De ledande börsindexen i New York avslutade torsdagen på plus, med undantag för Nasdaq, efter ännu en volatil handelsdag, då handelskonflikten mellan USA och Kina fortsatte vara i centrum..

Dagens PS - 30 okt 19 kl. 08:15

Dyster handelsdag på Wall Street

De amerikanska börserna backade under tisdagshandeln inför den amerikanska centralbanken Federal Reserves möte nu i veckan. På den breda marknaden sjönk S&P 500-index med 0,08 procent till 3 036,89.
S&P 500 index handlades under dagen inom intervallet -0,15 procent som lägst och 0,28 procent som högst.

Affärsvärlden - 09 jul 15 kl. 08:54

Volatil handelsdag på Asienbörserna

De asiatiska börserna rör sig åt olika håll på torsdagen under en volatil handelsdag. Tokyobörsen var under dagen kraftigt ned för att senare under dagen återhämta sig med stöd av fyndköpare. På börserna i Kina noterades en större uppgång..

DI - 17 feb 12 kl. 16:30

USA-börser: Wall Street öppnar uppåt

Veckans sista handelsdag på Wall Street började på plus efter torsdagens starka börsutveckling. Optimismen om att Grekland ska få sitt räddningspaket på måndag håller i sig..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fortsatt Europaoro på Wall Street

USA-börserna föll på onsdagen efter en ryckig handelsdag där oron för utvecklingen i eurozonen var det som investerarna främst hade för ögonen. Positiva siffror över bostadsbyggandet i USA och Fed-statistik med industriproduktion som överträffade förväntningarna lyckades inte rå på de dystra minerna på Wall Street. Dow Jones industriindex stängde ned 0,3 procent och Nasdaqs kompositindex gick ner 0,7 procent..

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 12 kl. 22:08

Fortsatt Europaoro på Wall Street

USA-börserna föll på onsdagen efter en ryckig handelsdag där oron för utvecklingen i eurozonen var det som investerarna främst hade för ögonen. Positiva siffror över bostadsbyggandet i USA och Fed-statistik med industriproduktion som överträffade förväntningarna lyckades inte rå på de dystra minerna på Wall Street. Dow Jones industriindex stängde ned 0,3 procent och Nasdaqs kompositindex gick ner 0,7 procent..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:44

Pessimismen tillbaka på Wall Street

De ledande börserna i New York rekylerade nedåt under fredagens inledande handel, trots senatens godkännande av stimulanspaketet värt cirka 2.000 miljarder dollar, som väntas godkännas av representanthuset under fredagen. Virusspridningen i USA fortsätter vara ett stort orosmoln för investerare..

Affärsvärlden - Igår: 15:23

Börsplus: Här finns fortsatt köpläge

Börsplus går igenom tidigare analyser och uppdaterar med avseende på coronakrisen..

Affärsvärlden - Igår: 15:14

De drar tillbaka sin utdelning

Alt fler bolag drar tillbaka sina utdelningsförslag. Bland fredagens skörd syns bland annat Inwido, Malmbergs och Feelgood..

Affärsvärlden - Igår: 14:06

Sammankomster med mer än 50 personer förbjuds

Regeringen har på fredagen fattat beslut om att förbjuda allmänna sammankomster för mer än 50 personer från och med söndag. Tidigare var gränsen 500 personer..

Affärsvärlden - Igår: 07:22

Spår arbetslöshet på tio procent

De kraftiga varslen kan få arbetslösheten att stiga till tio procent, spår Danske Bank i sin konjunkturprognos. Banken räknar även med att Sveriges BNP totalt sett faller med fem procent under det första halvåret..

Affärsvärlden - Igår: 13:46

OECD: Så påverkas ekonomin av nedstängningar

Varje månad som de utvecklade ekonomierna befinner sig i nedstängning kommer att ta bort 2 procentenheter i årlig tillväxt. Det uppger OECD i ett uttalande, enligt Reuters..

Affärsvärlden - Igår: 13:09

Så agerar spararna i coronakaoset

Spararna fortsätter vara mycket aktiva i coronaoron och privatspararna har nettoköpt aktier hela veckan. Här är listan över de aktier som spararna bunkrar just nu..

Affärsvärlden - Igår: 09:00

Börslyft i Tokyo

Börserna i Asien och Stillahavsområdet utvecklades på fredagen blandat, samtidigt som osäkerheten kring utvecklingen med coronaviruspandemin fortsatte att vara stor..

Affärsvärlden - Igår: 12:32

Boris Johnson smittad av coronaviruset

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson har bekräftats vara smittad av corona, berättar han själv på Twitter..

Affärsvärlden - Igår: 11:14

Rekordsnabba försäljningstider på bostadsmarknaden

Det går nu rekordsnabbt att sälja bostadsrätter via bostadssajten Hemnet. Enligt Hemnets analytiker Erik Holmberg beror det troligen på en stress hos både säljare och köpare om att komma till snabbt avslut på grund av oro för coronavirusets effekter och möjliga framtida restriktioner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.