Expressen > Nyheter

Wednesday, 01 April, 01:21

Expressen - 26 mar 20 kl. 07:16

Corona i korthet – de senaste nyheternaRöntgenbilder på lungorna hos de personer som drabbats hårdast av covid-19 visar ett distinkt mönster av infektionen, skriver Los Angeles Times. ■■■Norska smittskyddsläkare är kritiska till Sveriges coronataktik.■■■Steffo Törnquist bekräftar att TV4 ställer in ”Let’s dance”.■■■Expressen ger dig de senaste nyheterna om coronakrisen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Los Angeles Times, Sveriges, Törnquist, TV4, Let

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronai , korthetde senaste , nyheterna
Expressen - 17 mar 20 kl. 07:50

Corona i korthet – de senaste nyheterna

Fler dödsfall har rapporterats utanför Kina än inuti landet.■■■Primärval i Ohio ställs in efter corona-oro.■■■  Och provtagningar för coronaviruset har halverats i region Stockholm, enligt TV4.

Expressen - 22 mar 20 kl. 09:35

CORONA I KORTHET: Italien stänger ner allt större del av samhället • Claes Elfsberg sjuk - befarar corona • Region Stockholm rustar inför corona – vädjar om hjälp

Claes Elfsberg befarar att han är smittad av coronaviruset. ■■■ Italiens besked: Stänger ner allt mer av samhället■■■ Stockholm rustar – Vädjar om hjälp till personer med sjukvårdsutbildning■■■ Expressen ger dig de senaste nyheterna om corona. .

Expressen - 27 mar 20 kl. 07:45

CORONA I KORTHET: Stockholmare som flyr staden uppmanas att åka hem • USA och Kina i samtal om corona •

Stockholmare som vill fly coronautbrottet uppmanas att hålla sig borta från Gotland och Båstad.■■■USA:s president Donald Trump har suttit i samtal med Kinas ledare Xi Jinping om corona.■■■Frankrikes högsta dödssiffra hittills – 16-åringen Julie bland de avlidna.

Expressen - 21 mar 20 kl. 07:29

CORONA I KORTHET: WHO:s varning till unga: ”Ni är inte odödliga” • 100 begravningar ställs in per dag • Fältsjukhus byggs på flygbas

100 begravningar per dag ställs in i Sverige på grund av coronaviruset ■■■ Fältsjukhuset byggs i Uppsala nu i helgen. ■■■ WHO:s uppmaning till unga: ”Ni är inte odödliga”■■■ Expressen ger dig de senaste nyheterna om corona. .

Expressen - 15 mar 20 kl. 08:21

Corona i korthet – de senaste nyheterna

Annika Linde, tidigare statsepidemiolog, tror att Folkhälsomyndighetens strategi är att låta så många svenskar som möjligt smittas av coronaviruset – utan att belasta vården för mycket. ■■■  Drottning Elizabeth har lämnat Buckingham Palace på grund av oro för coronaviruset. ■■■  Brittiska forskare hävdar att vaccin snart kan testas på människor, skriver Indepedent.

Expressen - 16 mar 20 kl. 08:03

Corona i korthet – de senaste nyheterna

I flera länder varnar hälsomyndigheter för att inflammationshämmande läkemedel kan förvärra infektioner med coronaviruset. ■■■  USA rekommenderar att alla sammankomster med fler än 50 personer ställs in eller skjuts upp. ■■■  Det råder redan nu brist på intensivvårdspatienter i vården, rapporterar Ekot.

Expressen - 23 mar 20 kl. 08:19

Corona i korthet – de senaste nyheterna

Anders Tegnell tror att viruskulmen kan dröja.■■■  Kaos i morgonrusningen efter SL:s coronabeslut.■■■  Även i Australien stängs ”icke-nödvändiga” verksamheter ned.

Expressen - 25 mar 20 kl. 06:53

Corona i korthet – de senaste nyheterna

UD skickar hem personal på grund av coronakrisen, rapporterar Sveriges Radio.■■■Stureplansgruppens verksamheter i Stockholm ekar tomt – och nu stängs nattklubbarna.■■■I Texas ställs all vård som inte anses som ”nödvändig” in.

Expressen - 28 mar 20 kl. 08:16

CORONA I KORTHET: Stockholmare känner sig inte välkomna i Skåne • Weqas, 61, död i corona: ”Helt frisk innan” • Löfvens lyft när SD tappar

Stockholmare känner sig inte välkomna i Skåne under coronakrisen. Två som känner sig ovälkomna är Eva-Pisa och Anders Isberg.■■■Svenske Weqas Lordini, 61, som bott i Paris sedan 2004, har dött av corona.

Expressen - 18 mar 20 kl. 07:36

Corona i korthet: Tusentals kan vara smittade utan att veta • Skolor stänger i Sverige • Regioner tog bort krav om att ha lager av skyddsutrustning

Tusentals kan vara smittade av coronavirus utan att veta om det.■■■Gymnasieskolor, vuxenutbildningar, högskolor och universitet håller nu stängt. ■■■Sverige tre största regioner tog bort kraven på att hålla ett lager av skyddsutrustning: ”Det är farligt, tycker jag”.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Ryska coronaläkaren är smittad – träffade Putin

Chefsläkaren för det sjukhus i Moskva där huvuddelen av patienterna med corona behandlas har nu själv blivit smittad, rapporterar ryska medier.För bara en vecka sedan tog läkaren själv emot Vladimir Putin och skakade hans hand.”Han testas regelbundet”, säger presidentens presstalesperson Dmitrij Peskov, till statliga Ria Novosti..

Expressen - 45 minuter sedan

Fler svenskar flygs hem under veckan

Under veckan kommer fler strandsatta svenskar att flygas hem från Peru.Samtidigt förbereder utrikesdepartementet ytterligare insatser i andra särskilt utpekade länder..

Expressen - 1 timme sedan

Barnen som dött i coronaviruset

Coronaviruset skördar offer runtom i världen – och de flesta är äldre. Men det drabbar även unga. I Europa har flera dödsfall kopplat till coronaviruset drabbat barn där en 12-årig flicka är yngsta offret.

Expressen - 1 timme sedan

Läckbergs bolag erbjuder gratis tester för corona

Hedda Care har börjat med gratis coronaprover för personer som arbetar inom samhällsviktig verksamhet.Camilla Läckbergs och Christina Salibas privata vårdbolag samarbetar nu med flera privata aktörer, rapporterar Breakit.”Tillsammans är enda sättet att göra skillnad”, skriver Camilla Läckberg på Instagram..

Expressen - 2 timmar sedan

Katten Harry kom hem igen efter 17 månader

Familjen Akselsens katt Harry försvann en höstdag i oktober 2018.
Matte Carmitha och övriga familjemedlemmar sökte med ljus och lykta efter sin älskade katt. 17 månader senare såg de katten i ett inlägg på Facebook.

Expressen - 3 timmar sedan

Chef mutades med badtunna till stugan

En tidigare chef på ett fastighetsbolag i Malmö lät sig mutas med en badtunna för 63 000 kronor till sin stuga på Österlen. För att dölja mutan kallades badtunnan för kylmaskin.Fastighetschefen nekar.

Expressen - 3 timmar sedan

Professorn: Då är den värsta spridningen över

Det nya coronaviruset fortsätter att spridas i världen.I Sverige har 180 personer avlidit i corona och drygt 4 000 är bekräftat smittade.Men ju fler som smittas ju närmare kommer vi flockimmunitet och spridningen minskas.

Expressen - 4 timmar sedan

Kvinna död efter brand i lägenhet

Vid 18-tiden på tisdagskvällen startade en brand i en lägenhet på en adress i Eslöv.En kvinna har avlidit i samband med branden, skriver polisen på sin hemsida. .

Expressen - 5 timmar sedan

Färre intensivplatser för coronasjuka på fältsjukhus i Stockholm

Region Stockholm har tagit ett nytt beslut i dag om fältsjukhuset på Stockholmsmässan i Älvsjö.Vårdplatser kommer inte längre upptas av lika många coronapatienter som kräver intensivvård – utan av fler patienter som kräver annan typ av vård.– Vi har helt ändrat strategi, säger Björn Eriksson, hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Stockholm..

Expressen - 4 timmar sedan

Ovanliga dejthistorien i coronakrisen alla pratar om

Minimera alla sociala kontakter, lyder uppmaningen från myndigheter världen över till följd av coronaviruset.28-årige Jeremy Cohen från New York lyder order men har trots det lyckats gå på dejt efter ett oväntat möte på ett hustak.Nu pratar alla om den lyckade historien..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.