Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 01 April, 03:05

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 07:00

Minnesord om Sven SkoogSven Skoog, Påarp, har avlidit i en ålder av 88 år..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Sven Skoog, Skoog

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minnesordom , Sven, Skoog
DN - 12 feb 18 kl. 14:00

Minnesord: Sven Hansbo

Professor Sven Hansbo, Stocksund, har som tidigare meddelats avlidit i en ålder av 93 år. Närmast anhöriga är sönerna Peter och Jonas med familjer. Sven lämnar ett stort tomrum hos ett stort antal kollegor och vänner i Sverige och utomlands.

DN - 21 mar 18 kl. 15:51

Minnesord: Sven Wass

Förre förbundsordföranden och hedersmedlemmen i Villaägarnas riksförbund Sven Wass, Linköping, har avlidit. Han efterlämnar sonen Michael med dotter Sarah samt dottersonen Jonas och dotterdöttrarna Frida och Jenny med familjer. Sven blev 94 år..

DN - 30 okt 18 kl. 16:52

Minnesord: Sven-Erik Andersson

Sven-Erik Andersson, Göteborg, har avlidit i en ålder av 88 år. Hans närmaste är sönerna Sven, Björn, Hans och Per med familjer. .

NSD - 13 aug 11 kl. 06:00

Minnesord Sven Sandsten

Sven Sandsten, en älskad bro, har gått ur tiden vid 84 års ålder efter en kort sjukdomstid..

NSD - 25 nov 11 kl. 06:00

Minnesord Sven Åke Jakobsson

Vår svåger Sven Åke Jakobsson har efter en lång sjukdomstid lämnat oss alla, hustrun Anne Maj, barnen Daniel, Anna Maria och Andreas, lillasystern Stina med familj, oss svågrar och svägerskor i sorg och saknad..

NSD - 15 feb 12 kl. 06:00

Minnesord Sven Bergström

Sven Bergström, Kiruna, avled den 6 februari 2012 i en ålder av 71 år..

NSD - 13 apr 13 kl. 06:00

13/4 Minnesord Sven Hellman

Sven Hellman har avlidit..

ÖstersundsPosten - 24 jul 14 kl. 10:05

Minnesord: Sven Abenius, Åmål och Huså, 84 år

Sven bestämde sig redan som barn för att bli lantbrukare, inte minst för att få arbeta med djur. Efter utbildning, och även praktik i Holland, inköptes gården Grättved i Edsleskog utanför Åmål, och något år senare blev det äktenskap med vår mor Karin..

DN - 31 okt 17 kl. 14:40

Minnesord: Sven-Olof Lindquist

Sven-Olof Lindquist, Visby, har avlidit 84 år gammal. Han efterlämnar makan Malin och barnen Fredrick, Filip, Sinna och Olle med familjer..

DN - 24 nov 17 kl. 17:09

Minnesord: Sven Odén

Sven Odén har insomnat på Torsby sjukhus i en ålder av 64 år. Hans närmaste är hustrun Anna-Karin och barnen Sofia, Emma, Anton och Hanna..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tusentals flyr jihadister i norra Moçambique

Tusentals människor har sökt tillflykt i staden Pemba i norra Moçambique sedan jihadister gått till attack mot två orter i närheten, uppger källor i området för AFP. De jihadistiska upprorsmakarna attackerade orterna Mocímboa da Praia och Quissanga unde.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Xerox drar tillbaka HP-bud

Kopiatorjätten Xerox ger, åtminstone för nu, upp försöket att med ett fientligt bud ta över konkurrenten HP. Ett bud på 24 miljarder dollar fick nobben i fjol, och HP:s bolagsstämma i maj skulle ta ställning till nya budet på 35 miljarder. Men coronapan.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Polarexpedition ställs in

En expedition där svenska isbrytaren Oden skulle delta ställs in, uppger Polarforskningssekretariatet. Orsaken är coronapandemin. Expeditionen skulle pågå 1 augusti–15 september och undersöka hur klimatförändringar påverkar Norra ishavet.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Coronafallen ökar i Turkiet

Antalet avlidna i covid-19 i Turkiet steg under tisdagen med 46 till 214. Totalt har 13 531 fall av smittade konstaterats i landet. 41 städer och byar i landet har satts i karantän och president Recep Tayyip Erdogan uppmanar till frivillig självisolerin.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Stor avskrivning av Somalias skulder

Den så kallade Parisklubben skriver av Somalias skulder med åtminstone 1,4 miljarder dollar, vilket motsvarar 67% av landets skulder. Tre årtionden av konflikter och inbördeskrig har skurit av Somalia från det globala finansiella systemet och avskrivnin.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Corona sprids på Bodenäldreboenden

Flera personer på äldreboenden i Boden har smittats av coronaviruset, rapporterar Norr Media. Det rör sig om två–tre olika boenden och sex–sju smittade. Uppgifterna har inte bekräftats från officiellt håll, men tidningarna hänvisar till flera av varandr.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Max Martin etta på Billboard igen

The Weeknds låt "Blinding lights" har gått upp i topp på den amerikanska Billboardlistan. Den är skriven och producerad av The Weeknd själv, tillsammans med den svenske producenten Max Martin, som får sin första Billboardetta sedan Justin Timberlakes "C.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Färre utryckningar förra året

Antalet larm till räddningstjänsten minskade med drygt sex procent förra året, jämfört med 2018. Det visar den årliga statistik som Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har sammanställt. "Det är insatser för skog- och markbränder som minska.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Man slagen med järnrör på GA torg

Fick föras med ambulans till sjukhus – gripen släppt på fri fot..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

”Blåvitt” satsar på publikrekord utan publik

Den 25 april möts IFK Göteborg och Falkenberg i en träningsmatch inför tomma läktare. Men "Blåvitt" satsar ändå på att slå publikrekord. Åtminstone i antalet sålda biljetter för 25 kronor styck.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.