Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 01 April, 03:00

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 07:00

Minnesord om Agneta OhlssonAgneta Ohlsson, Malmö, har avlidit i en ålder av 80 år..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Agneta Ohlsson, Ohlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minnesordom , Agneta, Ohlsson
Sydsvenskan - 26 mar 20 kl. 07:00

Minnesord om Agneta Ohlsson

Agneta Ohlsson, Malmö, har avlidit i en ålder av 80 år..

DN - 24 maj 18 kl. 11:05

Minnesord: Agneta Bergström

Leg psykolog Agneta Bergström, född Hubendick, Saltsjöbaden, har stilla somnat in, nästan 99 år gammal. Hon efterlämnar fyra barn, 14 barnbarn och 17 barnbarnsbarn..

DN - 06 sep 18 kl. 16:18

Minnesord: Agneta Berglöf

Agneta Berglöf, Lidingö har i en ålder av 78 år avlidit i en olycka. Närmast anhöriga är barnen Fred, Caroline och Philip med familjer..

DN - 12 feb 18 kl. 16:38

Minnesord: Curt Ohlsson

En av Sigtunas kulturpersonligheter, Curt Ohlsson, har avlidit i en ålder av 82 år. Närmast anhöriga är hustrun Ingemor och barnen Magnus, Anna och Cecilia med familjer..

DN - 08 okt 18 kl. 17:09

Minnesord: Stefan Ohlsson

Stefan Ohlsson, Stockholm, har efter en tids sjukdom avlidit i en ålder av 66 år. Han efterlämnar närmast barnen Vide och Agnes samt övrig familj och många vänner..

Barometern - 07 dec 19 kl. 06:00

Minnesord över Agneta Stjärnlöf

Vår mamma, Agneta Stjärnlöf, Färjestaden, har lämnat oss. Hon blev 73 år..

Sydsvenskan - 16 dec 17 kl. 08:00

Minnesord om Pauli Ohlsson

Pauli Ohlsson, Lerberget, har avlidit i en ålder av 92 år..

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 17 kl. 08:00

Minnesord om Pauli Ohlsson

Pauli Ohlsson, Lerberget, har avlidit i en ålder av 92 år..

DN - 07 mar 18 kl. 14:41

Minnesord: Gösta Ohlsson

Tapetserarmästare Gösta Ohlsson, Stockholm, har avlidit vid 95 års ålder. Hans maka Gunnel, född Boström, gick bort 2012. Bland de efterlevande står sonen Per Johan och dottern Christina med familjer närmast..

Sydsvenskan - 16 apr 19 kl. 07:00

Minnesord om Pelle Ohlsson

Per-Erik ”Pelle” Ohlsson, Lund, har avlidit i en ålder av 69 år..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tusentals flyr jihadister i norra Moçambique

Tusentals människor har sökt tillflykt i staden Pemba i norra Moçambique sedan jihadister gått till attack mot två orter i närheten, uppger källor i området för AFP. De jihadistiska upprorsmakarna attackerade orterna Mocímboa da Praia och Quissanga unde.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Xerox drar tillbaka HP-bud

Kopiatorjätten Xerox ger, åtminstone för nu, upp försöket att med ett fientligt bud ta över konkurrenten HP. Ett bud på 24 miljarder dollar fick nobben i fjol, och HP:s bolagsstämma i maj skulle ta ställning till nya budet på 35 miljarder. Men coronapan.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Polarexpedition ställs in

En expedition där svenska isbrytaren Oden skulle delta ställs in, uppger Polarforskningssekretariatet. Orsaken är coronapandemin. Expeditionen skulle pågå 1 augusti–15 september och undersöka hur klimatförändringar påverkar Norra ishavet.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Coronafallen ökar i Turkiet

Antalet avlidna i covid-19 i Turkiet steg under tisdagen med 46 till 214. Totalt har 13 531 fall av smittade konstaterats i landet. 41 städer och byar i landet har satts i karantän och president Recep Tayyip Erdogan uppmanar till frivillig självisolerin.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Stor avskrivning av Somalias skulder

Den så kallade Parisklubben skriver av Somalias skulder med åtminstone 1,4 miljarder dollar, vilket motsvarar 67% av landets skulder. Tre årtionden av konflikter och inbördeskrig har skurit av Somalia från det globala finansiella systemet och avskrivnin.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Corona sprids på Bodenäldreboenden

Flera personer på äldreboenden i Boden har smittats av coronaviruset, rapporterar Norr Media. Det rör sig om två–tre olika boenden och sex–sju smittade. Uppgifterna har inte bekräftats från officiellt håll, men tidningarna hänvisar till flera av varandr.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Max Martin etta på Billboard igen

The Weeknds låt "Blinding lights" har gått upp i topp på den amerikanska Billboardlistan. Den är skriven och producerad av The Weeknd själv, tillsammans med den svenske producenten Max Martin, som får sin första Billboardetta sedan Justin Timberlakes "C.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Färre utryckningar förra året

Antalet larm till räddningstjänsten minskade med drygt sex procent förra året, jämfört med 2018. Det visar den årliga statistik som Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har sammanställt. "Det är insatser för skog- och markbränder som minska.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Man slagen med järnrör på GA torg

Fick föras med ambulans till sjukhus – gripen släppt på fri fot..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

”Blåvitt” satsar på publikrekord utan publik

Den 25 april möts IFK Göteborg och Falkenberg i en träningsmatch inför tomma läktare. Men "Blåvitt" satsar ändå på att slå publikrekord. Åtminstone i antalet sålda biljetter för 25 kronor styck.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.