Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 31 March, 15:36

Kristianstadsbladet - 26 mar 20 kl. 06:34

Nytt datum för CarlssonUtsålt sedan länge. Nu framflyttat. Stand up-kvällen med Marika Carlsson har fått nytt datum.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Carlsson, Marika Carlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, datumför , Carlsson
Uppsalanyheter.se - 22 jan 18 kl. 00:50

Nytt datum för Rod Melancons spelning på Katalin/Klubb Uffe

Efter flera olika turer kring datum för spelningen med amerikanska musikern Rod Melancon, har man nu kommit fram till ett datum då spelningen kommer att genomföras, nytt datum blir den 30 januari. Efter flera olika turer kring datum för spelningen med amerikanska musikern Rod Melancon, har man nu kommit fram till ett datum då spelningen kommer att genomföras, nytt datum blir den 30 januari.   Rootsy Music och Katalin meddelar att konserten med den amerikanska artisten Rod Melancon har fått ett nytt datum, tisdagen den 30 januari.

Barometern - 19 aug 14 kl. 12:17

Nytt datum för pedofilrättegång

Tingsrätten i Kalmar har satt nytt datum för när huvudförhandlingen mot dagispedofilen i Högsby ska återupptas. Rättegången sköts upp tidigare i sommar eftersom rättsliga rådets överprövning av resultatet av den rättspsykiatriska undersökningen inte var färdig.
Nytt datum är onsdagen den 27 augusti.

Västerbottens Folkblad - 13 jan 16 kl. 12:57

Nytt datum för Tannbergsloppet

Tannbergsloppet och Tannbergssprinten som skulle körts helgen som var fick ställas in på grund av kylan. Nu är det klart med ett nytt datum. Nu är det klart med ett nytt datum för Tannbergsloppet i Lycksele: lördagen den 30 januari.

GT - 21 jan 14 kl. 21:50

Nytt datum klart för Hardcore Superstar

Hardcore Superstar ställde in sin planerade spelning på juldagen på grund av en familjetragedi. Nu har bandet gjort klart med nytt speldatum på Trädgårn i Göteborg. "Nu kan vi meddela att nytt datum för spelningen blir den 5 april" skriver Live Nation i ett pressmeddelande..

Sydsvenskan - 11 nov 19 kl. 11:32

Nytt datum för Osbourne-spelning – igen

Ozzy Osbourne ställde in den planerade spelningen i Stockholm i februari 2020, eftersom att han fortfarande drogs med sviterna efter en nackskada. Nu har konserten fått ett nytt datum. Den 5 december 2020 gör Osbourne ett nytt försök att spela i Stockho.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 19 kl. 11:32

Nytt datum för Osbourne-spelning – igen

Ozzy Osbourne ställde in den planerade spelningen i Stockholm i februari 2020, eftersom att han fortfarande drogs med sviterna efter en nackskada. Nu har konserten fått ett nytt datum. Den 5 december 2020 gör Osbourne ett nytt försök att spela i Stockho.

Sydsvenskan - 24 maj 11 kl. 10:50

Nytt datum för domedagen

Efter att domedagen inte inträffade den 21 maj som predikanten Harold Camping förutspått så har han nu satt ett nytt datum. Nu säger han att hans beräkningar var felaktiga och att jorden kommer att gå under den 21 oktober 2011.
.

IT24 - 30 maj 11 kl. 07:25

Nytt datum för omstridd avgift

Planerna för Copyswedes omdisukterade avgift på externa hårddiskar och usb-minnen klarnar. Nu har man enats med branchen om ett nytt datum..

NT - 05 apr 12 kl. 13:33

Nytt datum för lärarelegitimationer

Regeringen har nu beslutat om ett nytt datum när de nya lärarlegitimationerna ska börja gälla. Kravet på legitimation för tillsvidareanställning skjuts upp drygt ett läsår till den 1 december 2013..

Regeringen - 05 apr 12 kl. 13:39

Nytt datum för lärarlegitimation

Statens skolverk ska enligt den nya skollagen utfärda lärarlegitimationer. Legitimationerna har inte kunnat utfärdas i den takt som man har räknat med. Därför kommer regeringen att föreslå riksdagen att kravet på lärarlegitimation ska senareläggas till den 1 december 2013.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Körde i 239 km/tim på coronatom motorväg

I vanliga fall är E20 söder om Köpenhamn så intensivt trafikerad att det ofta inte går att komma upp i den tillåtna maxhastigheten 110 kilometer i timmen. Men i coronatider är det annorlunda. En ung man klockades i måndags för 239 km/tim, snudd på rekord i olaglig fortkörning, meddelar dansk polis..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

MFF bötfälls för inkastade föremål

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Läkare och sjuksköterskor får intensivvård

Tre läkare och två sjuksköterskor intensivvårdas på sjukhus i Stockholm efter att ha smittats med covid-19, uppger flera medier..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Fängelse i härvan kring 24Money

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Almapristagaren hyllas av bokbranschen

Barnboksbranschen hyllar beslutet att ge årets Almapris till den sydkoreanska barnboksillustratören Baek Heena..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Färre avgångar med buss

Skånetrafiken anpassar trafiken i Hässleholm med anledning av covid-19. Minst påverkan blir det när flest reser. .

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Stort stöd för inställda musikalen – Sigfridsson planerar nypremiär

Den 18 mars tog Emil Sigfridsson beslutet att pausa ”The Phantom of the Opera” i två veckor. Framme vid brytpunkten står det klart: Resten av spelperioden är inställd – men det finns ljus i tunneln..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Speedwaystjärnan: "Polis cirkulerar på gatorna"

Han har varit professionell speedwayförare sedan gymnasiet. Nu sitter Fredrik Lindgren instängd i ett hårt coronadrabbat Spanien – och funderar på om han snart måste söka andra jobb..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

470 000 tyska företag söker permitteringsstöd

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Titta in hos familjen Chrintz – i deras minislott på Äspet

Huset från 1912 är inte vilket som helst med vackra jugendfönster, prång och balkonger. Som ett minislott vid Åvägen. Många Åhusbor känner det som Rosengården.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.