YLE > Finland

Friday, 10 April, 13:32

YLE - 26 mar 20 kl. 06:23

“Det känns inte lika ensamt då man tänker på att vi alla är i samma situation” - så här ser studenternas vardag ut just nuLäs om några studenters vardag som ändrats drastiskt på bara några veckor..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det kännsinte , lika, ensamt, man , tänker, på att vi alla är i samma situation så här ser studenternas vardag ut just nu
BT - 13 jun 17 kl. 21:30

Haglund: "Det känns lika bra som det alltid har gjort"

I dag körde Elfsborg första träningen ihop igen efter ett kortare uppehåll. Allt var sig likt då solen varvade regnet och Magnus Haglund stod kvar på tränarposten. – Det känns lika bra som det alltid har, säger han..

BT - 15 jul 13 kl. 19:20

Smiths ord känns i magen

Under prisutdelningen av Polarpriset 2011 kallades Johanna och Klara Söderberg i First Aid Kit in för att hylla förebilden, tillika pristagaren Patti Smith. Och systrarnas version av Dancing barefoot rörde den amerikanska poeten, författaren, punkaren och sångerskan till tårar.
Med den bakgrunden känns det inte särskilt underligt att samma duo valdes ut till öppningsakt under de tre spelningar som Patti Smith genomfört i Sverige den gångna veckan, nu senast i Göteborg.

ÖstersundsPosten - 08 jun 15 kl. 18:46

Mankell: ”Äldre älskar lika starkt”

Det var "Italienska skor" som kom först: boken om en enstöring på en ö någonstans i den östgötska skärgården som lärde sig ett och annat om sig själv genom människorna han mötte. I Henning Mankells nya roman "Svenska gummistövlar" lever samme gamle läkare Fredrik Welin ett lika ensamt liv, men redan på första sidan brinner bokstavligen hans förflutna inne. Allt han får med sig när huset står i lågor är regnrock och gummistövlar – till på köpet två vänsterstövlar..

Expressen - 29 apr 16 kl. 10:28

"Inget är lika ensamt som kärleken"

Ann Jäderlunds efterlängtade nya diktsamling är en poetisk kärleksundersökning. Victor Malm läser en missmodets författare som vägrar acceptera språkets torftighet..

Expressen - 04 sep 15 kl. 13:19

Magda Omerspahic: "Jag kunde lika gärna inte fått en ny chans"

‪En gång i tiden var jag själv krigsflykting. Jag glömmer bort det i bland. Jag vet inte om det är medvetet eller omedvetet, men tanken känns lika absurd varje gång det verkligen slår mig..

SvD - 02 sep 13 kl. 09:20

Twerk känns lika erotisk som schottis

Cyrus twerk tolkades som rasistisk..

Resume - 13 jan 14 kl. 08:17

”Känns lika pirrigt som inför första folkparksturnén”


Niclas Wahlgren blir programledare på Rix FM där han kommer att leda eftermiddagarna mellan kl 14-18..

Expressen - 21 apr 17 kl. 12:58

Redo för kval: "Känns lika bra som i fjol"

Inom kort drar den sista tävlingssäsongen igång för Resolve. Fjolårets elitloppstvåa kvalar nästa lördag och Åke Svanstdedt har kört ett snabbare jobb med sin världsstjärna. - Jag har aldrig kunnat köra så här fort i ett jobb med honom tidigare, säger Svanstedt..

Aftonbladet - 23 okt 18 kl. 21:36

Bara ett annat lag känns lika komplett

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Sanna Marin till IS: Beredskapscentralens vd åtnjuter inte mitt förtroende

Beredskapscentralen har gjort fel i att inte tillräckligt noggrant ha rätt ut bakgrunden hos de parter som de har samarbetat med i samband med beställningarna av munskydd från Kina, säger statsminister Sanna Marin till tidningen Ilta-Sanomat..

YLE - 3 timmar sedan

Försörjningsberedskapscentralens misslyckade affärer granskas - ministeriet får utredningen genast efter påsk

En utomstående utredning om Försörjningsberedskapscentralens skyddsutrustningsaffärer överlämnas till Arbets- och näringsministeriet nästa tisdag. Orsaken är de misslyckade affärerna med andningsskydd från Kina..

YLE - 3 timmar sedan

Fastan har inte försvunnit, den har bara förändrats: "Vad vi fastar från speglar tiden vi lever i"

Att avstå från någonting som man tycker om kan lätt avfärdas som jobbigt och onödigt. Varför skulle någon göra det frivilligt? Frågar man en präst eller en kostrådgivare så finns det ändå en del människor som fastar och som gör det helt av egen vilja..

YLE - 4 timmar sedan

Världens sötaste påskkycklingar finns i Västanfjärd - i en vecka. Sedan är de inte så fluffiga längre

Kycklingar föds traditionellt på våren kring påsken. Då är de jättesöta, supergulliga och fluffiga, men det varar bara en dryg vecka. Efter det växer de upp och får lära sig hackordningen i hönsgården..

YLE - 7 timmar sedan

Cirkusdirektören: Sirkus Finlandia klarar sig trots coronakrisen

Nog var det en liten chock för cirkusdirektör Carl Jernström jr då det stod klart att coronaviruset sätter stopp för cirkusen den här våren. Men cirkusen kommer nog att klara av det hela ekonomiskt, säger han..

YLE - 7 timmar sedan

Kroppens "immunförsvarsmakt" och kriget inuti oss – här är våra små soldater som slåss mot virusen

Precis som försvarsmakten försvarar Finland, har också kroppens“immunförsvarsmakt” olika styrkor med olika ansvarsområden, vissa defensiva och vissa offensiva. Där finns infanteriet, pionjärerna, pansarvagnarna, spionerna, till och med 007-agenterna med rätt att döda. Och kroppens försvarsmakt tvekar inte att göra bruk av sin fulla arsenal..

YLE - 17 timmar sedan

Försörjningsberedskapscentralen beställde bristfällig skyddsutrustning för tio miljoner euro: ''Vi är besvikna och ledsna''

Det finns många oklarheter kring den skyddsutrustning som Försörjningsberedskapscentralen beställt från Kina. I onsdags visade det sig att produkterna inte uppfyller de kriterier som krävs för att ansikts - och andningsskydden ska kunna användas på sjukhus..

YLE - 19 timmar sedan

“Det känns litet vemodigt” - ortodoxa i Hangö kan inte fira påskgudstjänst som vanligt

Det blir en annorlunda påskgudstjänst för de ortodoxa församlingsmedlemmarna i Hangö i år. Det skulle ha varit Hangös tur att ordna gudstjänsten, men den sker i stället i Lojo bakom stängda dörrar..

YLE - 20 timmar sedan

Köpmännen påminner: Påskens matkorg kan fyllas på under hela långhelgen

Skärtorsdagen är en bråd dag i handeln och trots att köpmännen och handeln rekommenderar att fördela den här påskens matuppköp på flera dagar för att undvika trängsel var det liv och rörelse redan vid middagstid..

YLE - 20 timmar sedan

Många oklarheter kring Finlands misslyckade skyddsutrustningsbeställning – "Svårt att förvissa sig om att man får rätt vara när man beställer från Kina"

Beställningen av vad som visade sig vara undermålig skyddsutrustning från Kina har utvecklats till en veritabel härva med en lång rad oklarheter. Efterfrågan på marknaden är enorm, men nu är en ny frakt på väg från Kina och Sydkorea..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.