Expressen > Kultur

Saturday, 28 March, 17:44

Expressen - I förrgår: 06:30

Det är min framtid som försvinner – jag är rasandeCoronapandemin ser ut att resultera i ekonomisk kris och massarbetslöshet.Victor Malm skriver om sin förlorade generation..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är min framtidsom , försvinnerjag är , rasande
YLE - 22 sep 14 kl. 21:01

Dålig stämning på Hbl påverkade debatt om KSF:s framtid

Finlands svenska publicistförbund ordnande i kväll en debatt på Arcada om den finlandssvenska journalistikens framtid. I debatten deltog Barbro Teir, vd på KSF-media samt medieforskare Ari Nyqvist från Åbo Akademi och doktoranden Jockum Hildén från Svenska social- och kommunalhögskolan. Inte en enda journalist från Hufvudstadsbladet deltog i debatten, därtill uppmanade av sin fackavdelning.

YLE - 10 feb 17 kl. 05:44

Många i Lappvik ville säga sitt om byns framtid

Lappvikborna fick på en invånarafton i torsdags ge sina förslag på hur de vill se sin by utvecklas. Ett femtiotal fanns på plats och diskuterade ivrigt och kom med förslag till detaljplanen för Lappvik strand. Stadsgeodet Kukka-Maaria Luukkonen inledde kvällen med att förklara de olika begreppen inom kommunal markplanering.

HBL - 01 jan 14 kl. 11:26

Niinistö: EU-valet visar Finlands framtid

I sitt nyårstal uppmanar president Sauli Niinistö finländarna till en ärlig diskussion om Europas framtid.– Vårens EU-val handlar ingalunda bara om Europapolitik, vid valen utstakas också Finlands framtid, säger Niinistö. Niinistö betonar att Finland alltid varit en del av Europa och att vårt öde är förbundet med Europas.

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 09:33

Utvecklingen går i en rasande fart

Foto: Lasse Ottosson
Östra Göinge har genomgått en rad positiva förändringar de senaste fyra åren, skriver kommunalrådet Patric Åberg (M), som hoppas att kommunens väljare ska ge honom och femklövern fortsatt förtroende.
För fyra år sedan bröt vi äntligen S gamla maktmonopol i Östra Göinge. Tillsammans med mina kollegor i femklövern (M, FP, KD, C, MP) satte jag högsta fart från första dagen.

Dagens PS - 19 jan 17 kl. 08:22

Källor: Intern storm på Telia – toppar rasande

Huvudägaren staten sätter käppar i hjulen för Telias ambitioner att bli Nordens ledande telekomoperatör och styrelsen är för vek i förhandlingarna med regeringen. Så kan man sammanfatta kritiken som växer i telekomjättens högsta ledning, uppger anonyma källor för Dagens Industri. Efter bolagets många skandaler de senaste åren, som DagensPS.

Kristianstadsbladet - 15 sep 14 kl. 05:23

Alliansens framtid osäker

Moderaternas ras och partiledaren Fredrik Reinfeldts avgångsbesked gör Alliansens framtid osäker.Frågan är vilket vägval hans efterträdare gör.
Reinfeldt ska i dag gå till riksdagens talman och lämna in sin avskedsansökan som statsminister.

BT - 15 sep 14 kl. 05:23

Alliansens framtid osäker

Moderaternas ras och partiledaren Fredrik Reinfeldts avgångsbesked gör Alliansens framtid osäker. Frågan är vilket vägval hans efterträdare gör.Reinfeldt ska i dag gå till riksdagens talman och lämna in sin avskedsansökan som statsminister.

Dagensanalys.se - 06 okt 16 kl. 16:30

Profeten från SalesForce siar om en framtid som är för enkel

Peter Schwartz är en man som levt sitt vuxna liv i teknikens värld. Enligt SalesForce är han en profet som kan sia om framtiden och med den ge vägledning för vad företag ska satsa på. Nu har han siktat in sig på mobilen och hur den kommer att utvecklas inom de närmaste tio åren.

YLE - 18 okt 16 kl. 20:50

Yles kanalreform: Slakt av svenskt rum eller en bättre framtid ?

Tas något bort av finlandssvenskar eller får de något mervärde om tv-kanalerna Yle Fem och Yle Teema ska dela kanalplats i framtiden? Det var temat för den debatt som tankesmedjan Agenda ordnade på tisdag kväll med fem centrala aktörer kring bordet. De två medieforskarna talade om en irreparabel domänförlust medan Yles tvåmannaledning förklarade att tv dör ut som koncept om man inte vidtar drastiska åtgärder för att få med unga tv-tittare.

Nyan - 03 mar 17 kl. 12:33

Ålands Framtid: Inled självständighetsprocess

Ålands framtid reagerar starkt mot regeringens Sipiläs lagförslag om att klumpsumman ska sänkas från 0,45 procent av statens intäkter till 0,34 procent.

I ett pressmeddelande meddelar partiet att det anser att lagtinget omedelbart bör ge regeringen i uppdrag att åka till Helsingfors och inleda förhandlingar om en självständighetsprocess och notifiera det internationella samfundet om saken.

Brevet är signerat av partiets ordförande Axel Jonsson.

YLE - 04 jul 17 kl. 07:12

Stort industriområde i Lojo får ny framtid

Ett stort och anrikt industriområde i Lojo centrum står nu inför en helt ny framtid. Den tidigare cellulosa- och pappersfabriken i Pitkäniemi vid Lojo sjö har fått en ny ägare. Det är rivnings- och återvinningsföretaget Umacon från Myllykoski som har köpt det 23 hektar stora området och alla byggnader och maskiner av pappersföretaget Mondi.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Coronasmittan har förvandlat glesbygden

För ett år sedan kom Marit Kaplas prisbelönta reportagebok om människorna i värmländska Osebol. Nu stämmer hon av läget i glesbygden under pandemin..

Expressen - 10 timmar sedan

Tove Janssons muminvärld är det bästa smittskyddet

I Muminböckerna kan vi lära oss hur man skapar en bättre värld genom att ta hand om varandra. Ebba Witt-Brattström ser betydelsen av Tove Janssons skapelse i coronans tid.  .

Expressen - 10 timmar sedan

Drottningen blev sexslav - här är hennes berättelse

I den västerländska litteraturens vagga finns ett motbjudande kvinnoförtryck.Isobel Hadley-Kamptz läser en roman som ger de glömda offren röst och liv..

Expressen - Igår: 15:30

Man dör inte längre för att man är gammal

Den medicinska utvecklingen gör att vi inte längre anser att ålderdom är ett patologiskt tillstånd. Maria Josephson ger ett historiskt perspektiv på coronapandemin..

Expressen - Igår: 06:30

Människans dödlighet är hundra procent

Förtröstan har varit otaliga generationers käpp och stav i dödsskuggans dal. Joel Halldorf undrar hur mycket av dagens kamp mot corona som bottnar i omsorg om varandra..

Expressen - Igår: 19:00

”Det lilla som blir stort är det virala”

En nyskriven coronadikt av Malte Persson. .

Expressen - I förrgår: 16:21

Nationalscenerna spelar äntligen för hela Sverige

Nu lättar de stora nationalscenerna på förlåten. Gunilla Brodrej väljer och vrakar i ett dignande strömningsutbud..

Expressen - 25 mar 20 kl. 16:30

Filmens värld kommer inte att bli sig lik igen

När världen och biograferna öppnar igen kommer landskapet för filmen att se annorlunda ut. Jonas Holmberg ser en segdragen maktkamp närma sig slutet..

Expressen - 25 mar 20 kl. 06:30

Med kärlek till Norrlands luggslitna människor

Artisten Annika Norlin debuterar som författare med både humor och allvar.Therese Bohman läser noveller skrivna med kärleksfull blick på människan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.